- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не може да го вдигне?
ЗдравейтеИмам един въпрос.. с приятелят ми сме от 4-5 месеца заедно и все още не сме правили секс.И двамата сме девствени.Пробвахме няколко пъти,ноо все не се получаваше.Той не успя да го дигне достатъчно...По принцип си знам,че има притеснение и такива неща..аамаа..нито веднъж не се получи.Не знам какво да си мисля точно..старая се и виждам ,че той се притеснява,когато се съблича.От моя страна няма такова и гледам да го предразположа.Той казва,че проблема е в него,но не разбирам точно къде..казва,че и брат му бил така.Та въпросчето ми е..някой знае ли ако не е от притеснение защо може да става така или някакъв съвет просто.меерси предварително
т.7
krem4et0
Най-вероятно си е точно притеснение. Скокойно, продължавайте да опитвате и рано или късно ще стане. Успех!
Aми момчето ти има психологичен проблем...Просто или е комплексиран от тялото си или се притеснява от това дали ще се справи...все пак с девствено момиче е мн по сложно...
Поговорете открито и се опитай да му покажеш че притесненията му са излишни....
Обясни му това как ти намираш нещата...дали имаш опасения и т.н....
А и на теб ще дам съвет-не се притеснявай и не се стягай,отпусни се максимално,всички жени са минали през това,аз поне не съм чула да има смъртни случаи...
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Благодаря за съветитеПо принцип сме говорили,но мисля,че и той вижда кое е смущаващото.Не ми е много удобно да задълбавам тази тема,надявам се само да спре да се притеснява
![]()
Споко и при мен беше така, не се съмнявам и при другите да има същото. Просто минава с времето.
Иска ми се да направя нещо,с което да разбере,че щом го обичам няма вариянт да не го намеря за привлекателен или нещо такова.Естествено съм му го казвала 100 пъти и съм се старала да го показвам.И мисля,че той си го знае,но въпреки това.Може да изглежда малко тъпо..знам каво се прави в секса..на теорияНо не съм толкова опитна,че да знам точно как да постъпвам.Иска ми се просто да го няма този проблем
Спокойно и аз бях така ама всичко си мина!Имай търпение![]()
ето ти верниа отговор : НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС!!! кав ти е проглема , не се сдарјаш ли, поне моје си сигорна в 2 нешта , 1.не ти иэневерява , оби4а те, не ме питаи как го энам, просто го энам (мајка интоициа, кво да не верваш, и машка има)
Благодаря за съветите![]()
Заведи го на курваНо извън кръга на шегата, замисли се (все пак) да не е от тебе проблема
![]()
хаха..ами аз си го мислехИ го питах..той каза,че не е в мен
От коментарите,които прочетох си направих някои изводи
Надявам се..всичко да се оправи.
Ем и при мен ставаше от начало с гаджето ми така,но се оправи после ,но сега нещо пак почна да не му става и аз нз какво да правя???
Аз нямам такива проблеми и се надявам да нямам . но се случва![]()
Проблема може и да е физически, но това на страна дано не е. Мацка опитай се да му се отдадеш повече на орална любов. Да опознаете повече един друг. В началото и на мен по някога не ми ставаше но като я близна малко и тя като свърши някоя работа с уста ставах твърд като желязо. Докажи му с действията си в леглото, че харесваш всяка част от него, че го желаеш повече от всичко. Ако това не помогне опитайте с виагра (съвсем сериозно говоря) за да разбере той, че ти е достатъчен (надявам се да ти е ) и ако тогава пак има проблеми пращай го на уролог.
луд ли си как ще караш непълнолетни да пият виагра.ужас.това е до психиката му ,а не до възрастта,че да взема виагра.глупости
Болестите подбират по възраст нали ? Де*а лапетиите тъпи... От 1 хапче нищо няма да му стане бе... Тва е един вид "тест". Ае хвани мисли малко с тва на раменете ти то не ти е само за равновесие ...Първоначално написано от SiSsKkAa
виаграта я пият повечето,които вече са на възраст,а не от болест.защо мислиш толкова повърхностно и обиждаш.ами ако е от притеснение?ще изпие една виагра ще му стане ще го направят и следващия път като не му стане ко праим?Първоначално написано от Vichko0o
Аз мисля повърхностно. По-възрастните що пият виагра бе ? Диабет, сърдечни проблеми и куп други глупости не позволяват на кръвта да циркулира правилно в оная му работа ... Като вземе виаграта ще му стане ще го направят, ще види той, че е яко и че няма от какво да се притеснява, ще я задоволи ще говорят цяла вечер за това колко яко е било и кво после? НЯМА ДА ИМА ПРИТЕСНЕНИЕ.... Ох, че сложно бе ;(
еми щом от едно хапче изчезва притиснението...ок няма да споря
купи му няколко шоколада. Бъди ти активната.
Нека той е легнал по гръб. Гали го много. Съблечи го. Стой легнала до него без да го натискаш ... или каквото там. Ако е уморен и му се спи това е предимство за освобождаване от психическото напрежение.
Питай го какво го възбужда
На колко сте години ?
потърси има една моя тема "Как да задоволим едно момче" ще намерип някой полезен съвет сигурна съмакоо наистина искаш да поработиш върху това д аго андървиш.. ще трябва д апочетеш
ще добавя само.. ти да си много по спокойна от него.. ии да се отдадеш на пълното си въображение
Ами може и да е от притеснение,но е възможно и ти да не го възбуждаш достатъчно,направи нещо по въпроса.
e macka taka e 4e ima golqma stepen pritesnenie no ako izpolzvate i prezervativ su6to stava i ot tva.s moq priqtel be6e taka toi go vdigna ama kato sloji prezervativa i mu spadna prosto re6ixme edin den purviq ni put da e bez prezervativ no trqbva mn da se vnimava i si4ko si stana to4no.AKO ve4e ne e ot tva moje bi trqbva da xodi pri lekar da vidi kakuv e problema