- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стрелци!?!??
здравейте на всички!Ами... значи.... постоянно залитам по стрелци! нямам идея защо, може би заради зодията
(аз съм овен4е) но дори и момчето да не е кой знае кво, пак някък си ме привлича! А стрелците са супер особени! Проблема е, че просто незнам как да се държа с тях. Ест се старая да бъда себе се, но сякаш са прекалено скрити и неможеш да разбереш какво чувстват(а това при мен рядко се случва), например, неможеш да разбереш кога преминаваш границата на "нахалството"
Не казвам че са хладни и безчувствени, но сякаш прекалено дълбоко таят чувствата си.Оффф надявам се, че ме разбрахте :S.... Е това си е мое мнение де,от личен опит
Между другото....,някой ходил ли е със стрелец???? Ако ДА, моля да ми помогне!
![]()
![]()
Какво да ги правя тези стрелци???
![]()
P.S. Sorry, ако темата ви се е сторила тъпа :S
Виж, като цяло според мене цялата работа със зодийте и хороскопите е пълна глупост, но мисля, че тва ше ти помогне до няква степен
Кой как се целува според зодията си!
Стрелец (Бързият):
Авантюрист, творец и страстен. Какво още може да се желае? Стрелецът е отворен за всяко предложение, което му се направи. Дори и на неприличното. Любимите му целувки са кратките и спонтанните. Понеже съсредоточаването не е най-ценното му качество, дългите целувки го дезориентират. Но устата не е любимото му място. Като изявени неконформисти, винаги протестират срещу традициите. Не бива да ги гледат. Не трябва да ги наблюдават. Ако това се случи, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусиш истинските целувки на един Стрелец, най-добре ще е да бъде на усамотено място. В интимна обстановка ще се опознаете и ще изпитате пълното удоволствие.
Не е тъпа темата, макар надолу много хора да се изкажат, че зодиите нямат нищо общо и бля-бля. Имат и още как.;
Точно за стрелците нищо не мога да ти кажа обаче. Не знам на какво се дължи, но май не познавам нито един носител на зодията, нито момиче, нито момче. о.О
И аз съм овенНо никога не съм се интересувала от зодиите - това никакво впечатление не ми прави : ))
Stay up all night with the stars *
e az sam strelec y 6te ti kaja .. badi sebesi obiknoveno strelcite dopadame na si4ki no mogo malko se padat riateli... no ako iska6 da razbere6 da li te haresva vi6 kak se darji s tebe dali te za6titava ili se qadosva kato nekoi te zaka4a .... emi ako e naistina strelec 4e mu strelne edna strela
![]()
Звездите ми го говорят![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Първоначално написано от Blab
![]()
Ааабе,стрелци,и вие знаете хД.Скорпиончетата РЛЗ,бичезз![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Първоначално написано от LittlePrincess
ми не че и аз се интересувам,ама неможах да си го обясня по друг начин, просто винаги залитам по някви такива странни и в последствие разбирам че са стрелци!
![]()
Ех ,тези стрелци беееи аз много ги харесвам... Имах едно гадже стрелец и сичко беше супер. За тях трябва да знаеш , че са доста лудички , много държат на искреността и влюбат ли се... лошо става. В същото време са много забавни , винаги знаят как да те накарат да се чувстваш добре и можеш да им имаш пълно доверие...засегнеш ли ги обаче не прощават... ии обичат да отмъщават. Т'ва мога да ти кажа за стрелците , успех с твойте кентаври
![]()
Секвоя зодия има +/- качества... Майка ми е стрелец нищо лошо не сам видел.Аз съм бллизнак и се гордея с зодията си![]()
![]()
![]()
Силата на внушението
![]()
![]()
![]()
Усмихни се
Тц, като познаваш един "стрелец" значи познаваш всички нали? Ама че офца
Тва за мен ли беше?Първоначално написано от TheRestorer
не не познавам само един, доста са.....и да офцичка съм.....бееееее
![]()
приятеля ми е стрелец,ако все още мога да го нарека такъв поради глупостите,които ни налетяха...
Искам да кажа,че стрелците са доста трудни зодий,дълбоки и искрени,понякога загадъчни и спонтанни,можеш да очакваш всичко от тях по всяко време....но са и много заядливи и ревниви затова не препоръчвам стелец на лесно ядосваеми хораАз съм раче..
Първоначално написано от naia
![]()
![]()
стрелците са оправени ... давайте друга зодия за обсъждане
![]()
![]()
Благодаря на всички, които помагат!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
приятеля ми е стрелец (също като майка ми, даже са на една и съща дата) и сме заедно от година и два месеца...
Стрелците са най-особените мъже.. в началото беше невероятно мил/грижовен/стараеше се да ми угоди/казваше ми точно това което исках да чуя, че и малко повече, но наскоро се полу4и така че просто охладня и не се държеше както преди - пълно несъответствие, а сега от седмица горе долу пак почна да се държ мило.И аз не мога да го разбера какво иска,но един стрелец може да ме накара да се чувствам напълно щастлива, както и да развали настроението ми за неопределено време.
ne mislaq 4e temata e tupa za6toto i az li4no v momenta sum sus strelecsuglasna sum 4e sa dosta osobeni i 4esto si menqt nastroeniqta ama az moq mn si go obi4am i e golqm sladyr zaedno sme ot 1 mesec znam 4e ne e mnogo ama vse pak :P btw az sum luvica
![]()
^ Az sum strelec i sum napulno suglasna s mnenietoПървоначално написано от lovely_b
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Близнаци, рулз..Не знам 'що, но никога не съм се разбирала със стрелци...Много са ми лигави..
Стрелец и Овен
Само каква двойка са тези двамата!И двамата обичат живота и му се наслаждават максимално. Въпреки това може да има малки проблеми в спалнята. Овните са доминантни до известна степен когато се отнася за физическите отношения между двамата. Ако и двамата намерят щастливата среда, то те ще са страхотен отбор.
:P
Делението на хората според зодиите ми се струва меко казано несериозно. Гледай с какъв човек ходиш, а не каква зодия е. Не е гаранция, че той ще притежава характерните за зодията му черти.