- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стрелци!?!??
ХахаАз съм стрелец
Ам не знам защо се приятесняваш толкова
Нормални хора сме
Ам.. бъди себе си.. знам, че е изтъркано, но това им прави голямо впечатление
Обичат предизвикателствата и силните усещания.. Обичат да се забавляват на MAX
Аз пък винаги си падам по козирози
УЖАС
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Виж мога да ти кажа, че аз телец никак не си допадам със стрелец от личен опитПървоначално написано от fluffka1
Един мой приятел (телец) също ходеше с стрелец и тя не му обръщаше никакво внимание
и накрая всичко свърши :P
аааааааз съъм стрелец .. и да особени сме .. някои поне , с приятелите си и с хората ,който са ми приятни съм искрена,но с не толкова приятните ми .. пооо-студенанезнам дали е от зодията де
![]()
Не знам за вас стрелците , ама аз съм скорпион и имах 2 поредни приятелки на 1 и съща възраст,които бяха Близнаци![]()
Последния човек, с когото бях беше именно стрелец, но не беше потаен...така че не всичко опира до зодията.Беше авантюрист, двуличен...забавен и чаровен .Не знам дали е било от зодиите..но не издържахме повече от 3 месеца .
Тъй като явно никой не се е засилил да го каже точно и ясно, ще се пробвам аз.
Ехооо... мислите че можете да предположите характера на човека или отделни негови черти според дата му на раждане, разположението на звездите/планетите и така да предвидите определени неща за този човек?![]()
Правилно казваше Теодосиев - "Те звездите са там, само и само да можем да си предсказвме бъдещото. Каква друга ползва от тях..."(и въздишаше тежко, отчаян от глупостта на заобиколилите го ученици, които не схващаха иронията в гласът му).
Историята с зодиите - романтика, мистицизъм - дотук добре. Но като минем от теория и статистика към практика и реални примери - издиша отвсякъде. Ако можеше да се предвиди, че от зодията Х, са да речем добри във изкуствата - нямаше ли директно да пращат всички от тази зодия към специализирани училища - да развиват таланта си? А ако от друга зодия имаха по-добро аналитично мислене - да използват качествата им за развиване на науката в посока към нещо по-добро? Ами май щяха, ако имаше такова нещо. А коя зодия са предразположени към това да се бунтуват и да нарушават устоновеният ред(какъвто и да било той)? И нямаше ли просто да забранят да се раждат деца в този интервал от време за да сме по-мирно и щастливо общество? Звучи грубо - но да си го кажем - кой иска детето му да е изнасилвач или сериен убиец?
Примери колкото искате. Ето вие - лепнали сте стрелците. Баща ми е стрелец, чист пример.
Мдам, нека се върнем на "адски интелигентен". Мдам, за областта в която е учил знае много(смазващо повече отколкото аз някога изобщо ще науча - просто изкуствата и древните цивилизации не ми допадат). Дотам. Остналото му е на ниво 12-ти клас, и не проявява особенни способности да прилага дедуктивен или индуктивен подход за решване на сложни логически нишки, свързани с мътни материи. Това за мен е малко под "средно интелигентен човек" и малко над "вишист". За остроумието да не говорим - мисля че с годините помътнява. Всъщност откакто спряха предаването на "Къци" - онова с "колелото на късмета" и "момичетата на късмета" - остроумието му пое стремглаво нагоре и стигна до мечтателната стойност минус двайсет пет по десетобалната система....от една страна Стрелеца е адски интелигентен и остроумен, а от друга толкова експанзивен, див, необуздан и откачен, че държанието му е присъщо по скоро на някакво животно от рода на маймуните отколкото на един възпитан и умен човек...
Див? Необуздан? Откачен?Я пак... Толкова необуздано и диво кара колата си - с трийсет километра в час, че хората около него бибиткат в знак на щастие. Да кажеш колата е стара - е па не е, преди 3-4 месеца си я купи, 2008-ма модел... като гледам километража - до 280 показваше май... А пък и на скоростният лост има едни такива - 1,2,3,4,5... Ама 1 е хубаво число - за диви и необуздани хора - сигурно ще е от зодията, да знаете... тях ги влече към 1 !
За откачен - ще склоня глава и ще се съглася. Трябва малко да не си в ред, за да си купиш въдица за няколко стотин лева, да зарежеш жена си, задълженията си, да караш с новата си кола 6-7 километра по черен път(от ония веселите - на бабуните, дето минават тракторите преди да стигнат до нивата да поорат малко), и да се изтапаниш при -10 градуса да ловиш риба - сам. Сам си и пробиваш дупката в леда, и понеже си интелигенен - зодия "Стрелец" си - за целта използваш крик и резервна гума. Тях ще си ги прибереш лятото, като се стопи леда. Кой ще ти ги вземе?(а, сигурно има и клептоманска зодия, забравих).
Да, те не се повтарят, щеше да е тъпоНяма друг подобен знак в зодиака.
Да ти кажа... ам... ако това да изкормиш риба докато все още диша - да, буйнички са тия хорица. А пък като се замисля че познавам и касапин от същата зодия - май и Джак Изкромвача ще да е бил стрелец.Много смел, прям, откровен до безобразие, агресивен и буен.
"Убийствено" е точната дума. Половин час със смешките на баща ми и си пътник. Това можеш да го впишеш към "буйстването" - не знам колко жертви е взел, ще попитам.Характерно за него е, че има убийствено чувство за хумор и е ненадминат оптимист.
Значи, или няма съдба, или това за късмета не е вярно. Родил съм се... човека казва че е плакал от умиление, ама аз не му вярвам.Съдбата го е дарила с голяма доза късмет.![]()
Да, половината от "никакви хора няма на Луната в момента" е "никакви хора". Спокойно даже всичките хора на Луната могат да са стрелци.(апропо - справка за хората стъпвали на Луната? Някой от тях изобщо да е тази зодия?)и на Луната ако щеш половината от хората са Стрелци .
Да видим - пътуване към езеро, язовир, река...дотук добре. Общуване. Тц. Шумът гони рибата. Хващането на риба броим ли го за приключение, или пуканеот на гума на връщане?Изпитват екстаз от пътуването, общуването и приключенията.
Правилно! Отношението което се взема е: "Не е интересува", "Глупости" или "Ти нямаш ли си друга работа, че мислиш за такива неща?".Не съществува тема на разговор по която Стрелеца да не вземе отношение, независимо дали става въпрос за ядрена физика, астрономия, психология, любовния живот на пингвините или секса между индианец, бял и негърка.
Заниманието му с музика се изчерпва с това да пъхне някой диск в плеър. Или да включи WinAMP/Amarok. Мдам. Той е бесен и див меломан - а аз, двайсет пъти повече - минимум.Повечето са меломани и почти всеки се е занимавал или се занимава с музика.
"Ай да ходим да ловим шарани, ко ша кайш, а?". А като поклатиш глава отрицателно следва: "Ми кефалчета, на реката?". След тази точка авангардността се изчерпва, и авангардните идеи стават просто идеи.Богати на авангардни идеи.
"Колата ще мине, не е толкова широка". Нов заден стоп - 600 лева, изправяне на заден калник - 200 лева, пребоядисване и тониране - 500 лева. Да ти кажа - изглеждаше ми сякаш не е предчуствал тия суми. Добре че не кара бързо.Много точно и силно интуитивно предчувствие.
Права си!Юпитер им е съюзник, а това вече е прекалено ...........Прекалено е, стига - не мога повече. Не и Юпитер! Сигурно и там половината са зодия стрелец. Защоооо, защооо... а аз толкова харесвах Юпитер. Даже си виках: "Ще си намериш работа, ще си намериш момиче и като изкараш пари - меденият месец ще си го изкарате на Юпитер, да си се плацикате в метана, да си плувате - найш ли къв кеф..."
![]()
Ще се спра. Трудно ми е, но ще го направя. Успех със зодиите и предвижданията по звездите. Примери мога да ви давам колкото си искате, а вие можете да викате "изключение" колкото си искате...(е... всички които познавам ли са изключения? Интересно. Сигурно формираме групата на "изключителните"... както и да е). В каквото искате - в това вярвайте. Имам и последен съвет - ако не ви оттърва по тия зодии - има и катайски календар, както и разни други - натъкмете го както ви е удобно![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Много се разбирам със стрелчетата и аз.Привличат ме и мен.Като френдове са си луди хора.![]()
При мен пък винаги е на буквата Н ... ами .. дръж се естествено .. каквото има да става ще стане .. ако ще и на челна стойка да заставаш![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И аз съм зодия стрелец,едно знам за себе си и то е,че почти нищо не знам.
Не знам дали с другите зодии е така,но аз за един час мога да сменя поне 20 различни мнения,много съм непостоянна.
И стрелците сте душата на компанията,тва твърдо си съвпада с моя милост.
moga da ti kaja 4e do nqk1de e v1pros na vnu6enie...no ot dr strana s1m dosta zapoznaaaaata s horoskopite i numerologiqte za da ti kaja 4e nau4no e dokazano 4e tova e nai haresvanata zadiq
kato govorim za TOVAna men jivota mi s sv1rzan s edna bukvi4ka - N i kakvoto i da pravq ,s1dba li e kakvo li e mi podnasq samo ekzemplqri 4ieto ima zapo4na s N
![]()
много хора се извъдиха стрелци, четох предишната страница един мнооого дълъг пост и май, май някой не харесва стрелците, както и да е , ние сме най-великата зодия. умни и наперени като лъвовете и май само ние им се репчим. много се разсеяни, ма много. и си крием чувствата.флиртуваме с всяка хубава,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo molq kolkoto i da obi4am strelcite nie vodolei4etata sme nai qkata zodiq!!!!!!!!!:P nqma dvce mneniq po v1prosa (i ne samo vie ste razseqni i flirtuvate s vs hubava/v moq slu4ai hubav
)
мерси за мненията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм стрелец и от опит ти казвам, че по принцип пред стрелците трябва да си наистина естествен..винаги гледаме първо хубавите черти на човека..когато си харесаме някой първо се уверяваме дали той ни е харесал така че давай знаци ии най-вече изслушвай ги и показвай че имаш интерес към това което говорят!![]()
Az sam momi4e i sam strelec!!! I mejdodrygoto sam hodila s mom4e koeto e strelec i da ti kaja 4estno to e ot zodiqta mn sme harizmati4ni i se razbirame s po - golqmata 4ast ot zodiite, oab4e majete strelci imat edna mn kofti 4erta, padat si golemi ma4ovci i imat golqma sklonnost da izneverqvat (kazvam ti go ot opit), prostoo sme takiva mojem da imame super golqm interes kam ne6ty ili nqkoi i v edin moment mn rqzko da go zagybim, no vse pak yspeh4eta s tova mom4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoga da razbera kak taka polovinata forum sa izsipahte strelci tuka nashto nesa vryzva...![]()
po temata Rak sym zodiqta za mene nqma znachenie.No nai si me kefqt ribite![]()
(nqmam kirilizator)
Always wanna play but never wanna loose
Амии по мое мнение стрелците в общия случай, разбира се, са хора, на които не им липсва самочувствие, било то с или без покритие. От друга страна съм на мнение, че определено не са особено открити хора по отношение на любовните си отношения. По - скоро трудно се разкриват, предпочитат да останат по-потайни, най-вероятно, защото се чувстват до известна степен неуверени в себе си. Наистина са много непостоянни, както прочетох в един пост малко по-назад в темата, авантюристични натури са и не са особено подходящи за някаква сериозна връзка. Като приятели от друга страна са много подходящ избор. На тях лесно се споделя, съпричастни са, във всеки един момент са готови да окажат нужното съдействие. Доста противоречиви хора принципно! Всичко, което написах, е единствено на базата на моите наблюдения и съприкосновения с въпросния зодиакален знак.
Кой го каза?!Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Най-лигавата, странна и мразена зодия сред всички зодии! Мхм . . . така е. Аз също съм Близнаци и много си се кефя!
![]()
Сигурно! Пробвал/а ли си да ядосаш близнак? Само вие им се перчите, друг път. Ако се перчихте на всички, нямаше Ние Близнаците да сме най-одумваната и мразена зодия!Първоначално написано от tonkatabe
![]()
Аз се разбирам със Стрелци и много им се кефя!
Първоначално написано от ScionOfStorm
везничките са си най-готините, но пък наистина стрелците са много очарователни![]()
Аз съм стрелец хохо да ви е яд![]()
![]()
Хаха и аз съм Стрелец внимавай![]()
Първоначално написано от katov
![]()
Вярно е горенаписаното, (и аз съм стрелецПървоначално написано от XXX_f
)
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
Аз съм стрелец ..![]()
По темата ..
Модератори .. къде сте .. някой иска ключ ..![]()