- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не го разбирам
на Свети Валентин срещнах мом4ето което харесвах преди да тръгна с моя приятел .Той беше леко пиян и като ме видя каза "Къде е приятеля ти да го пребия" ,аз го попитах защо иска да го бие и той ми отговори "ми защото си грозна"след което скъса торбата на подаръка ми за празника от гаджето ми и аз му казах-"е виж какво направи ся" и той каза "тоя подарък е супер тъп" въпреки 4е той изобщо не можеше да види подаръка
когато се прибрах у нас той ми писа по скайпа-каза 4е съм му обиждала приятелката а пък тя била съвършенна и аз не съм могла да и стъпя на малкия пръст (а аз бях говорила за нея преди седмица и след това му бях казала 4е съм се бъзикала и му се бях извинила)по скайпа му се извиних отново и той ме блокира
някой има ли идея защо се държи така
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Леле.......Как може да не си забила шамар на тоя идиот....
Toй е рядко тъп и не заслужава нито вниманието ти,нито мсилите ти.
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
не съм защото го харесвах супер много време и...го уважавам по някакъв извратен на4инПървоначално написано от venom0706
![]()
Защото е глупавНе се занимавай изобщо с него - наистина не си заслужава ...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
А и пропуснах да кажа,че може па да има нещо към тебе..някфи чувства.![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Защото явно си супер тъпа...както и той...както и всички смотани дрисли и малоумни пубери![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Уважение? За такова ако?Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Stay up all night with the stars *
така и не разбрах защо реши 4е съм "супер тъпа" ,"смотана дрисла" и "малоумна пуберка"Първоначално написано от Mr_Crowley
явно нещо в твойта глава не е наред
a moje bi te revnuva ot nego .... haresvala si go sega si s drug tova mu e povliqlo nqkak
sorry za latinicata ama imam malak problem s kirilicata![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
И аз мисля, че те ревнува.. но това
не му дава повод да се държи така..
Пфф... и какво постигна, като ти скъса
торбичката.. върви го питай...
![]()
![]()
![]()
Изключително "сериозен" проблем!
На колко сте?
In vino veritas.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Просто алкохолът влияе странно на някои хора. Не търси какъвто и да е смисъл.
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
няма смисал да се занимаваш с него,игнорирай го![]()
Хах...как може да се занимаваш изобщо с такъв прошляк...![]()
Бих му теглила една голяяяяяяяяяяяяяма и един ритник няма да е зле да отнесе. Даже два![]()
пффуу....ядосах се само от прочетеното...![]()