- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем не мога да се влуба
от 2 г и половина несам се влубвал(намирал гадже) за това пи6а на вас ...ПО темата ... ако ми харе6е ниакоиа ова е само за sex ...Еми аз сам стрелец и допадам на хората но никои не ми е харесал ;( незнам какво да правиа ...1 моми4е ме харесва но аз не и се дарjа само приателски c неиа както с останалите ... но с времето по4вам да се самобвиниавам 4е немога да си харте6а никоиа
![]()
![]()
![]()
ako ima gre6ki izvinete zabral sam da pi6a na BG ....
Хубавите неща идват с времето, и верно 'земи се научи да пишеш. Някой ден ше ти се наложи да го правиш пред възрастни хора\\//
Хубавите неща идват с времето, и верно 'земи се научи да пишеш. Някой ден ше ти се наложи да го правиш пред възрастни хора Very Happy \\//
- Chupa me la polla hijo mio
si,pero tu eres tonto porque el tema que tu has escrito es muy iletradoПървоначално написано от swap
![]()
или не си завършил още първи клас или си мангал 4е пишеш така
ПП - по темата-спокойно,ще се влюбиш някой ден и ще пускаш теми-не искам да съм влюбен
I can't stop myself from loving you <3
Леле,мале... Да се смее ли човек,да плаче лиПървоначално написано от swap
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
subs.net
Тряя някой да те опъне
мощно и ще се оправиш.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
За влюбването не трябва да се мисли, то просто се случва. Както повечето хубави неща!
Успех и не се притеснявай!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
..ox vse edno chtqh moite misli...;] i az sym po syshtiq nachin spokoino,shte ni doide vremeto ;]]![]()
sega se zabavlqvai dokato mojesh po tozi nachin.....;]
![]()
OH,MY FUCKING GOD!!!
Сериозно ли?!
Ебаси проблема.........а какво ше кажеш,че за да се влюбиш трябва да срещнеш някой,който да ти завърти главата?!Ааааа НЕ Е БЛИЗКО ДА АКЪЛА?!
Усмихни се
Ако дадете субтитри - ще е екстра.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ne ti trqqbva da se vlubvash![]()
![]()
![]()
![]()
Първо научи се да пишеш ..второ не е задължително да си все влюбен ...еми ще си намериш някой ден някоя ..тогава па ще напишеш тема :" ох влюбен съм помагайте " ..Тъй че има си време за всичко![]()
jeje pos si no sabes escribir en bulgaro vete al cole bulgaro jajaja
i za temata vse nqkoi den she se vlubish tei che ne se pritesnqvai
Ше се влубиш, споко.
не ти е дошло още времето, то не става ей така кажеш си утре ще се влюбя и хоп идва ти като пратка по пощата