- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем не мога да се влуба
Скоро няма и да се влУбиш![]()
![]()
![]()
оффф, не разбрахте ли че момчето е в чужбина и е позабравил български, кво па толко не схванахтеПървоначално написано от Fiki_
по темата, не се впрягай толкова, все някога и ти ще се влюбиш
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ей в кой град в Испания си?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Първоначално написано от plamenushka
jajaj quien lo dice ??
Първоначално написано от BqlaLiniq
Aragon..Zaragoza..
Не знаех, че има някакъв определен период от време, в който трябва да се влюбиш. -.-
добре.. извиненията се приемат! тъкмо щях да тръгна ти са карам![]()
ами зн ли... не мога ти дам съвет... ама ще ти каже какво ще ти се случи.... един ден ще срещнеш едно момиче.... ма толкова мн ще се влюбиш в нея.. че сън няма да спиш! просто съм убедена... все някога ще се сблъскаш с тая ЛЮБОВ..... ма що бързаш толкова... знаеш ли колко боли от нея......
ся си живей живота ( безгрижния ) пък като срещнеш това момиче... пак пиши... тогава ти обещавам, че ще ти дам съвет![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аве ко са ритисняваш кокво очакваш от нас да ти помогнем да си намериш гадже ливсичко си идва с времето
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Ами не е лесно да се влУбиш![]()
П.С.Иначе не ти трябва да се влюбваш,повярвай...![]()
Като изключим Ужасното ти писане..
Наистина всичко си идва с времето.
Недей да се отчайваш.Все ще срещнеш подходящ човек.
ако така им говориш на момичетата разбирам защо не си се влюбил..те сигурно бягат преди да си им казал каквото и да е било..базик ест![]()
еми кво пък ..тя любовта идва без да я очакваш така че..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Вземи верно се научи да пишеш, а по темата.. ще се влюбиш спокойно!
Живей си живота, тя любовта сама ще дойде, когато най-малко я очакваш!..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Още не са излезли. Преводачите срещат трудности.Първоначално написано от valdesbg
Има време.. Ще се влюбиш и ти спокойно.![]()
Ами сигурно не си срещнал подходящото момиче. Все някога ще се влюбиш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от shoshinka
за всичко си има време..Успех!
![]()
Първоначално написано от dedencety
ето и без тва нямаше кфо да правя, ама не ми се търсят емотиконките на края:
от 2 г и половина не съм се влюбвал (намирал гадже) за това пиша на вас ...ПО темата ... ако ми харесваше някоя това е само за sex ...Еми аз сЪм стрелец и допадам на хората, но никои не ми е харесал ;( Незнам какво да правЯ ...1 момиче ме харесва, но аз не и се дарЖа само приЯтелски c неЯ както с останалите... но с времето поЧвам да се самобвинЯВАМ, че не мога да си харЕСАМ никоЯ
mi ne se pritesnqvai ne si sam;]]] az si go obqsnqvam s tova,che kogato mu doide vremeto to shte si pokaaje qvno ne sme sreshtnali horata za nas;]]]]]Obache bydi polojitelno nastroen i se radvai naa jivota![]()
![]()
Нищо не ти разбрах от темата
ebatii pisaneto bratferny turi subtitri na dramata ti
![]()
![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
Искаш ли да се влУбиш в менеМноо стаам за влУбване
Поече жена няма да поискаш да погледнеш
![]()
едно е да се влУбиш, иначе секи може да се забие с някоя
И да се научиш да пишеш грамотно ли ти е трудно?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall