Благодаря много на всички за съветите. Ще поизачакм малко пък ще видим какво ще стане.

Иначе на въпросното момче никога не съм му била безразлична - поне по негови думи е казвал, че винаги си е имал нещо към мен. Даже имаше един период, в който отказваше да се вижда с мен, защото го беше страх, че ще й изневери. На 15-ти онзи ден, когато си говорихме и ми каза какво е станало то попитах защо не ми се е обадил на 14-ти да дойде с мен и моите приятели да се напием и да си изкараме яко, а той ми каза "Защото и двамата знаем какво щеше да стане като се видим" Преди малко се чухме по телефона и беше много ядосан, каза ми само "Не съм ядосан заради това, което си мислиш - просто не ми се говори сега, утре ще ти се обадя" следователно все още не се е сдобрил с бившата си. Това, заради което са скъсали е, че тя му е отказала да празнува Св Валентин с него с оправданието, че напоследък се била чувствала пренебрегната и нежелана, а пък той имал планове за празника и му провалила всичко и така... Погледнато реално не е кой знае колко сериозно, но пробремът при тяп е, че тя е от друг град и се виждат 1 път на 2-3 месеца...и за въпросният 14-ти се бяха разбрали още преди месец тя да дойде тука и да си изкарат яко, а пък тя му отказала и то с някво супер глубаво оправдание... И така в момента той твърди, че се чувства много обиден и няма никакво намерение да подновява отношенията си с нея, но въпреки всичко ни го вярвам Все си мисля, че отново ще се съберат...