- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане на дупе :)
Кажете ми някакви упражнения за стягане на дупето. Благодаря предварително![]()
>>> House Music <<<
Тичане.
Само за нецензурен начин се сещам, но ти давам гаранция че ще има ефект![]()
Клякаш-ставаш.
Стягаш крака и дупе.
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Абе за едно мислим всички и то помага, но и фитнеса не е за пренебрегване.
задна прашка.
изпитано и проверено![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Az sigurno za tova ne uspqvam da go stegna....Първоначално написано от Boot
![]()
Предлагам тогава безплатно стягане на дупето по моя начин, освен това предлагам и упражнени от което няма да ви идва, гаранция 9 месецаАко има желаещи да кажат
![]()
В този сайт си потърси:
http://www.tialoto.bg
но аз лично нямам този проблем с това да ми е отпуснато дупето тъй като тренирам спортна гимнастика![]()
И как по-точно задната прашка помага да се стегне дупето?!![]()
Иначе аз знам едно доста странно упражнение, но веднага се усеща, че дава ефект, стига да се прави редовно. Заставаш на четири "крака" и започваш да повдигаш краката. Можеш да редуваш настрани и нагоре... Готино е и мускулите доста се натоварват, което си е един от признаците, че действа...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
опитай с това http://vbox7.com/play:bd4403f6
Упражнения Н1 за стягане на дупе:Бягане,каране на колело и клекове,а и голямо количество секс![]()
+1 и като че ли наистина аналният го стяга ама ми се струва,че и пораства малко задника...Или може би внушение.Първоначално написано от SoFarSoG00d
+ 1Първоначално написано от SoFarSoG00d
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
като те пецат по 2-3 пъти на ден в него?Първоначално написано от Insatiable
щото няма много логика
освен ако не правите секс-гимнастика
Аз искам да си го стегна, има ли кандидатка да ми помогне че сам няма да мога![]()