- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво значи за вас...
значи,че е поредния "Vip,Playboy,Svalqch", а ти си поредната му бройка..За него "Обичам те" не значи абсолютно нищо.. ; ))
Сеедно те е попитал как си-това значи.ПОреден мъжки номер.
Казал,но не е доказал-нищо не значи.
Руса кукличка
ако след като ти го е казал не си направила нищо може да си е помислил, че не изпитващ същото.. притеснил се е и не знае какво да прави сега когато те види![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Мми много е относително. Напълно е възможно да те обича, обаче да се страхува че ти не споделяш чувствата му и за това е предпочел да се направи че нищо не е станало. Поговори си с него по този въпрос.Първоначално написано от didddi
"God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
than you can handle"
Мерси за съветите![]()
Neserioznik.....![]()
Az edin den biah izliazla na razhodka i edin minava pokrai men i me oglejda...i mi pee napravo"Slu6ai sega tezi dumi,obi4am te silno 4u li"....
![]()
Kak se sdyrjah da ne mu frasna edin 6amar ne znam...Vsiakakvi hora ima...
![]()
suglasna sumПървоначално написано от Jingles
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще помисля, че е гей и ще го пребия
Първоначално написано от Jingles
хахах идеята на този форум е да даваш свободно мнение, не да четеш отговорите на другите (ако въобще си си губил времето да ги четеш) и да се стараеш твоя да е различен.
"God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
than you can handle"
За мен лично подобна постъпка означава, че се е ебава с мене !!! Няма такива неща като "Срам ме е" и не знам си кво... Щом 1 път си събрал смелост да го кажеш значи не е толкова до срам... Просто го е казал на базик и изобщо не го чувства. Яд ме е на такива хора, които думичкети "Обичам те" ги нямат за нищо и ги казват просто ей така да отбият номера ...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ее баси тъпото... ми IGNORE!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ami da tq ot teb a ti vij moq predi tovaПървоначално написано от Jingles
golemi mozaci sme
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Ебавал се е, а аз съм била тъпа да му се вържа?!
НЕВЪЗМОЖНО ...
Бе вие много се филмиратеКак може да вярвате на тийнейджър, когато ви каже, че ви обича
Той още нищо не е разбрал и видял, пъккк...
![]()
еlsy![]()
ok![]()
Според мен означава,че е боклук (както повечето момчета)
Означава, че предния ден е бил пиян.
nicolepcd