.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Поредния идиот...

значи,че е поредния "Vip,Playboy,Svalqch", а ти си поредната му бройка.. За него "Обичам те" не значи абсолютно нищо.. ; ))

Град
    Велико Търново
    Сеедно те е попитал как си-това значи.ПОреден мъжки номер.
    Казал,но не е доказал-нищо не значи.
    Руса кукличка

ако след като ти го е казал не си направила нищо може да си е помислил, че не изпитващ същото.. притеснил се е и не знае какво да прави сега когато те види
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Re: Какво значи за вас...

Цитирай Първоначално написано от didddi
    Какво означава, когато едно момче ви каже , че ви обича и на следващия ден се прави , че нищо не е станало?
    Благодаря предварително !!!
    Мми много е относително. Напълно е възможно да те обича, обаче да се страхува че ти не споделяш чувствата му и за това е предпочел да се направи че нищо не е станало. Поговори си с него по този въпрос.
    "God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
    than you can handle"

Мерси за съветите

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Neserioznik..... Az edin den biah izliazla na razhodka i edin minava pokrai men i me oglejda...i mi pee napravo"Slu6ai sega tezi dumi,obi4am te silno 4u li".... Kak se sdyrjah da ne mu frasna edin 6amar ne znam...Vsiakakvi hora ima...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    кАзвам от личен опиТ: сраМ го е, не знае как ще реагираш на чустфата му .....отиди и го заговори и ше видиш че е така
    suglasna sum
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Ще помисля, че е гей и ще го пребия

мерСИ че преписа моя отговор ласКая се *sun*
    хахах идеята на този форум е да даваш свободно мнение, не да четеш отговорите на другите (ако въобще си си губил времето да ги четеш) и да се стараеш твоя да е различен.
    "God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
    than you can handle"

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За мен лично подобна постъпка означава, че се е ебава с мене !!! Няма такива неща като "Срам ме е" и не знам си кво... Щом 1 път си събрал смелост да го кажеш значи не е толкова до срам... Просто го е казал на базик и изобщо не го чувства. Яд ме е на такива хора, които думичкети "Обичам те" ги нямат за нищо и ги казват просто ей така да отбият номера ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ее баси тъпото... ми IGNORE!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

мерСИ че преписа моя отговор ласКая се *sun*
    ami da tq ot teb a ti vij moq predi tova golemi mozaci sme
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ебавал се е, а аз съм била тъпа да му се вържа?!
    НЕВЪЗМОЖНО ...

Град
    Враца
    Бе вие много се филмирате Как може да вярвате на тийнейджър, когато ви каже, че ви обича Той още нищо не е разбрал и видял, пъккк...
    еlsy

Според мен означава,че е боклук (както повечето момчета )

Супер фен
    Означава, че предния ден е бил пиян.
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си