Здравейте на всички.
Тази година реших да изненадам една приятелка на Свети Валентин.С нея се познаваме от доста време и до сега бяхме само фр,но реших да и покажа,че искам да сме нещо повече..И така на 14ти обикалях с един фр из центара,купих и букет и едно голямо розово мече и тръгнах към бара,където беше тя..Предварително най-добрата и приятелка ми каза къде ще са и всичко вървеше по план...Но отиваме ние пред заведението и и пиша смс излез за малко да те видя..и чакам чакам отговор и след 1 час чакане се отказах..С моя фр отидохме в тях и след 1 час момичето ми звъни и ми вика "Честит празник.Сри много, но нас ни изгониха от заведението преди 3 часа а не си чух телефона" и аз нали крайно изнервен и затворих...просто бях толкова нервен...тъкмо се реших да и кажа и всичко се обърка...също така 1 година не съм се загледал по друго момиче...и сега се чудя какво да я правя...просто ми се иска да я забравя и да не я погледна повече,но не знам дали е правилно...защото за нея на всичко съм готов,но така да ме прецака,макар и не нарочно(може би)
Ще се радвам на всяко едно мнение Благодаря предварително.