- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 100 % ФАКТ
Жените обичат грубияните . Най-голямата грешка (поне за мен ) е да й ходиш по гъза на някоя пикла. Те обичат да си груб,арогантен и гаден . Затова само ебане и после шута . Майка ви, мръсна ,тъпи курви.![]()
Не знаете какво искате , измеетт.
Това ми е мнението , съжалявам ако обиждам някого . Просто всеки път стигам до този извод . Как може всяко момиче (последните 3!) ,с които съм искал да бъда , да ми казват "Ами не знам какво искам " и тъкмо се изтерзая да ги забравя и тя реши да ми звънне вееее, и после пак се крие .Как да не мисля така?>!!? Ама аз съм си виновен , защото винаги ще ви обичам женииииии!!!!!
![]()
о0о0о0о0о да се чувствам ли поласкана или да плача, щот това "незнам какво искам" си е чисто оправдание да скъса с теб!![]()
Изпробван номер ...
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
............. да върви където си иска ...... ама защо пак ми звъни след 10 дена ???????, АААААААААААААА>>>??????? Търси си нещо май аааааааааааа?????
A защо ти си вадиш извод за всички момичета от 3 пикли??Първоначално написано от smith88
![]()
Първоначално написано от Abigoria
Човека си търси гадже и се прави на грубиян, както е описал в темата си по-горе.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Xplay , why don't you just shut the fuck up.
все по луди хора има тук ..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
100% факт ще е,когато минеш преэ всички момичета на тоя свят.
[size=7][b][u]fosse cos
Господично - много се дразня на такива малоумници като теб. Момичето иска тя да е жената и да има мъж до себе си. А не обратното. Грубияни никой не харесва. Жените харесват мъже с покрито самочувствие с воля и железен фрейм. А това е далеч от грубияна, който описваш. Секс за една вечер - може но с разни условия после. Експлей е повече от права - държиш се като мухльо и девойката те реже, няма начин.
Айде сега бъди културен и промени заглавието на темата, ако обичаш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
offf mnogo sa draznq na takiva kato tebeot nqkvi 3 slaga si4ki pod ob6t znamenatel
sled nqkolko dena 6te si na drugo mnenie ...
pak 6tom sa ta otrqzali dali ne si vinoven ti ?? sigurno si bil tolkova mil nali vse pak si4ki haresvame grubiani
![]()
Защото ни разбиват сърцата,затова!Първоначално написано от Abigoria
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1 napulno suglasnaПървоначално написано от valdesbg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хей приятел ти си един от многото, които мислят, че когато си гаден с момичетата ще ти върви. Всъщност това е пълна тъпотия! Точно обратното момичетата харесват готини момчета, които знаят какво искат, но и все пак трябва да са мили с тях. Незнам дали си чувал, че гейовете имат доста голям успех сред жените, защото са мили с тях.е не казвам, че всички трябва да ставаме гейове, но поне трябва да се държим добре с момичетата. Поне аз така мисля така ли е момиченца
![]()
Има всякакви момичета и момчета,но явно твоят проблем,че се занимаваш,цитирам "с пикли".
Хахахаха,ти си си ги избрал!Шанс!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Комплексарче,зравеййй![]()
m17ak може да се каже,че си на 100% прав
Всяко момиче иска човека до нея да е мил и нежен,но не чак прекалено ... Никое момиче не би се изкефило ако гаджето й постоянно се съгласява и съобразява с нея,при караници винаги да отстъпва (дори да знае,че е прав) и т.н. ... Ние искаме да имаме до себе си не кукла на конци,а мислещ човек,който знае как да отстоява позицийте сиВ крайна сметка нали за това сте "силната половина на човечеството"
,а такива марионетки не могат да се нарекат "силни"
Май не го обясних много добре,но който разбрал - разбрал![]()
На човека му е криво...
nicolepcd
Бъди гаден за да те уважават!
![]()
![]()
Ако си МНОГО добър с женската част иде един такъв момент каде си правят какво си искат и не се съобразияват с човека до себе си!!!![]()
![]()
Грешка...!Първоначално написано от smith88
Първоначално написано от Presley
![]()
![]()
![]()
![]()
ave ei zleeeeeeeee
Я,обясни по-така.Първоначално написано от rusova
[size=7][b][u]fosse cos
Всичко беше писано в изблик на ярост . Естествено ,че не мисля така .
Уважавам женското мнение и желания . Просто много ми сатана на -последък да не знаят какво искати се дразня супер много . Естествено ,че има и свестни .За жалост там не мога да се пласирам явно. А иначе момичетата, които наричам пикли са на по 18 и 19.
![]()