.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

колко време след като тръгнахте си казахте "оби4ам те&q

колко време след като тръгнахте си казахте "оби4ам те" , кой го каза пръв и как по-то4но стана (всмисъл изведнъж го изръсихте или сте го планирали предварително)
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    бълХаристан
    3 месеца някъде, аз го казах съвсем случайно докато се бяхме прегърнали. просто не казвам думи които не мисля, затова ми отне толкова време

Когато почувствах че искам да му го кажа .

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    След около 4 месеца. Той ми го каза.Беше дошъл да ме види(от друг град е) и на гарата преди да се качи в автобуса ми го каза.

Град
    в мечтите ти
    Два-три месеца
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

hottie
    Guest
    Бяха минали около 1-2 седмици. Той ми го каза като ме изпрати и просто го изтърси така тихо и срамежливо на ухото ми

Казваш го, когато чувстваш, че е момента, а не по skype и т.н. всичко в очите

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    ами някъде 2 месеца след като тръгнахме беше.Бяхме се гушнали и той ми го каза направо бях на 7-мото небе
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

нормално ли е да ти го каже дори преди да тръгнете?аз не мога да го възприема и то не на живо, а в скайп . това супер много ме дразни аз все още не съм му го казвала, защото просто не го чувствам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Точно на 3 месеца. Бяхме на заведение по този повод и му го казах. не ми отвърна. Направи го чак след 2 години по негови си причини(бил се зарекъл, че няма да го казва, че няма да го обсеби жена, ала-бала). Е, сега си го казва без проблеми и знам, че е искрено.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Бяха минали около 1-2 седмици. Той ми го каза като ме изпрати и просто го изтърси така тихо и срамежливо на ухото ми
    Много рано за такива сериозни думи
    Определено ни бих им повярвала, че точно ме ОБИЧА! Да е влюбен-ок, но да ме обича....за това трябва време. Дори аз сега осъзнавам че на тези 3 месеца не съм го обичала, а съм била много силно влюбена. Чувството сега и тогава е страшно различно. Няма база за сравнение. За това и за мен тези думи са особено силни и не се изричат на 10-та среща. Трябват месеци и години, за да осъзнаеш, че обичаш някой. Поне така аз си разбирам нещата.

Град
    Paradise
    Моя го изръси на втората седмица докато се боричкахме на една полянка в Борисовата, аз се очуди и само го целунах. Ама според мен тия чувства и у двама ни се появиха чак около 3я месец, че при мен може би 4-тия.

1 месец и половина след като се събрахме Каза ми го на Коледа.Погледна ме в очите и ми го каза....Беше много готино
    offline forever!

Малко ама преди още от преди да тръгнем съм влюбена в него

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami lqtoto purvo hodihme,az togava ne iskah da vlagam mn mn 4yvstva,no toi ysetil,4e zapo4va da se vlubva v mene i bez da iska me zagybi,za6oto az sum mn revniva i 6om vidqh,kakvo e pisal na edno momi4e,4e q obi4a i takiva raboti/a puk na men taka i ne mi go kaza/i go zarqzah.Sled nego imah mn drygi,no s nego o6e produljavahme da si pi6em,da si govorim i t.n..I az postepenno ysetih,kak ne6o trepva v men .Iii edna ve4er my kazah,ama dosta trydno,4e go obi4am i toi mi go kaza i daje go vidqh,4e se natuji Za sujelenie i dvamata imahme gadjeta,no edva predi 1 mesec gi skusahme,i se subrahme otnovo.Sega sme dosta
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Хах... моя беше толкова влюбен, че още когато му казах Да, той ме прегърна и ми каза: Обичам те!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Kрая на първия месец. Бяхме на бар, масите и столовете бяха високи и аз бях изправена до него, гушкахме се, целувахме се и по едно време ми изтърси обичам те, след което се засмях супер подигравателно, погледнах го с един премеждителен поглед, попитах го "Това пък какво беше", той ми отвърна "Исках да го направя по-романтично", след което аз пак избухнах в смях, и след няколко дни осъзнах, че не е за мен и прикючихме всякакви отношения.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми с последният ми приятел мисля че след 3-4 месеца... честно казано вече не помня кой първи го каза, но мисля, че в мен беше инициативата...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Улицата
    em sled 1 sedmica si go kazaxme i dvamata :P stana mnogo qko shtoto se borexme neshto na edna peika i dvamata izvednuj se poglednaxme i go izcepixme v edno i sushto vreme
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    em sled 1 sedmica si go kazaxme i dvamata :P stana mnogo qko shtoto se borexme neshto na edna peika i dvamata izvednuj se poglednaxme i go izcepixme v edno i sushto vreme
    Много филми гледаш И как така след 1 седмица си успял да заобичаш някого

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Досега не съм казвала "Обичам те" на момче. Със сегашния ми приятел сме заедно от 2 месеца и колкото и влюбена да се чувствам не мисля, че бих му го казала скоро. За мен това са прекалено тежки думи, за да се казват просто така
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми той ми го каза пръв,аз нямам навика да го казвам. Ми минаха някаде около два месеца смятам,че не го е планирал. Седяхме си в колата и както си говорехме изведнаж просто ме погледна и ми каза
    "Обечам те". Аз го погледнах супер странно и нищо не отговорих. Чак след около 1-2 месеца аз му казах,че го обичам. Когато го почувствах, тогава го казах
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Много филми гледаш И как така след 1 седмица си успял да заобичаш някого
    mii she ti kaja che ne gledam filmi i ne me boli za tvoito mnenie az si znam kakva e realnosta i ne sum ti iskal mnenieto sssesse i mnogo lesno zaobichax ti ako nemojesh az moga
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    2 или 3 месеца ПРЕДИ да се съберем ,но тогава беше чисто приятелски (или поне така си мислех )

хах изобщо не помня .. но 100% че той пръв го е казал
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си