От около две седмици постоянно сънувам едно момиче,което ми беше приятелка,но сега не си говорим.Не мога да разбера защо, тъй като от доста време нямам никакви отношения с неяКакво да правя
My heart is broke but I have some glue
Ми,нз сигурно си разбрал,че сте били добри приятели и са си размишляваш дали е трябвало да се скарате.... незнам![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
Момиче съм, колкото и да не личи от ника ми![]()
![]()
Искаш да спреш да я сънуваш или искаш да знаеш какво означава това?![]()
Може и нищо да не значи? Най-вероятно нещо в нея (или самата тя) ти липсват в момента. Или е дошъл период в живота ти, когато тя ти е нужна за нещо.
@taNcheto93
и двете.
@Bellatrix дори и да ми липсва нещо в нея не го чувствам...
Виждам я, при това всеки ден, учим в едно и също училище, но тя ме нарани много не мога да й го простя
Ем подсъзнателно.Първоначално написано от metaxa
![]()
![]()
Това е друго нещо. След като моята "уж" най-добра приятелка ми заби нож в гърба я сънувах няколко пъти по-късно. Просто точно това, което тя направи даде силен отзвук в съзнанието ми като цяло. Най-вероятно някъде дълбоко в теб още те боли от предателството.Първоначално написано от metaxa
Наистина беше важна за мен, но повече от половин година не си говорим
Ако си подтискала в себе си болката от предателството и последвалата омраза към нея, може сега да излизат на повърхността под форамата на сънища.Първоначално написано от metaxa
ПП. Омг, какви неща дрънкам.
Да, може наистина, но не бих се унижила да говоря с нея, тя не го заслужава![]()
Може би наистина ти липсва. Да не съжаляваш за нещо, което си казала или направила? Каквато и да е причината да я сънуваш, предполагам че това няма да продължи дълго.![]()
![]()
Не знам дали това има нещо общо, но определен период от време и аз сънувах 1 момиче и 1 момче от класа ми, с които сме си приятели.![]()
Преди разглеждах един сайт и там пишеше, че ако сънуваш приятел означава това:
Приятел
Ако видите приятелите си в съня си, означава че черти от характера си, които преди сте се опитвали да прикриете и отречете, сега сте готови да приемете. Също така този символ, предвещава приятни срещи и добри новини.
Ако приятелите ви са тъжни и уморени, им предвещава болест и неприятности.![]()
Колко е вярно незнам![]()
Правилно. Ще видиш как с времето ще ти мине напълно и ще спреш да я сънуваш. Бтв какво е направила, че ми стана любопитно?Първоначално написано от metaxa
Предаде ме много гадно и защото много я обичах ме нарани супер много