Здравейте на всички ..Трябва да споделя един проблем , защото толкова много ме мъчи , че вече не мога да спя и да живея нормално .. Имах си приятел , бяхме заедно около 2 години , за връзката ми няма да говоря просто беше и за двамата - първата истинска любов .. чувствата бяха толкова силни , че 2 месеца почти след раздялата ни още ме горят .. И да беше само проклетата раздяла ,която разби на пух и прах живота ми , ами не има и още .. След като се разделихме ,постоянно си пишехме и двамата много плачехме , но не решихме отново да сме заедно под претекст - "нека опитаме от живота и ако някой горе е решил, един ден пак заедно .." .. И така стана ,НО само с него .. Мина месец и той си хвана приятелка с която беше само 2 седмици и се раздели с нея .. Бях толкова щастлива , когато разбрах .. След 2 дни тръгна с друго момиче , сега виждам снимка на профилите му и в скайп и в импулс , където са двамата гушнати и как се целуват , под снимките му има сърца --- наще сърца .. Под неиния профил на снимките са думи от сорта на "Завинаги заедно бебе" .. Всъщност разбирам сега , че аз едва ли съм била истинската му любов , нея нищо , че са от седмица заедно я обича повече , на СВ. Валентин бяха заедно и след това всички има казваха "Дано всеки ден да сте толкова щастливи , колкото бяхте на Св.Валентин".. Щатлив е толкова много , колкото се боя че преди не съм го виждала .. Проблема е , че аз не мога да го забравя , прекалено много го обичам .. Вече не мога и да спя нормално .. от него сякаш няма помен , нито пише , нито се обажда .. А толкова много боли без него .. Какво ми остава на мене , да се радвам за него ли ? .. Той продължи своя живот , а аз не мога .. А каква любов беше , обичахме се безкрайно , когато се деляхме постоянно си звъняхме , плачеше на рамото на майка си за мене , а е на 17 .. Сега го няма , а аз как да заживея нормално , как като всичко минало което си спомням е свързано само с него .. Изградих живота си с него , а той си тръгна ,, .. Постоянно връщам лентата назад , колко щастливи бяхме , как като ме видеше и очите му буквално светваха , усмихваше ми се и нежно ме целуваше .. ..Правеше всичко за мене , безкрайно много ме обичаше , и сега ме замени .. Толкова бързо , аз от разделята не мога да си стъпя на краката , та и това ли ми трябваше .. .. И какво да правя сега искам пак да живея , а навсякъде виждам само него , с нея ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.