Здравейте на всички ..Трябва да споделя един проблем , защото толкова много ме мъчи , че вече не мога да спя и да живея нормално .. Имах си приятел , бяхме заедно около 2 години , за връзката ми няма да говоря просто беше и за двамата - първата истинска любов .. чувствата бяха толкова силни , че 2 месеца почти след раздялата ни още ме горят .. И да беше само проклетата раздяла ,която разби на пух и прах живота ми , ами не има и още .. След като се разделихме ,постоянно си пишехме и двамата много плачехме , но не решихме отново да сме заедно под претекст - "нека опитаме от живота и ако някой горе е решил, един ден пак заедно .." .. И така стана ,НО само с него .. Мина месец и той си хвана приятелка с която беше само 2 седмици и се раздели с нея .. Бях толкова щастлива , когато разбрах .. След 2 дни тръгна с друго момиче , сега виждам снимка на профилите му и в скайп и в импулс , където са двамата гушнати и как се целуват , под снимките му има сърца --- наще сърца .. Под неиния профил на снимките са думи от сорта на "Завинаги заедно бебе" .. Всъщност разбирам сега , че аз едва ли съм била истинската му любов , нея нищо , че са от седмица заедно я обича повече , на СВ. Валентин бяха заедно и след това всички има казваха "Дано всеки ден да сте толкова щастливи , колкото бяхте на Св.Валентин".. Щатлив е толкова много , колкото се боя че преди не съм го виждала .. Проблема е , че аз не мога да го забравя , прекалено много го обичам .. Вече не мога и да спя нормално .. от него сякаш няма помен , нито пише , нито се обажда .. А толкова много боли без него .. Какво ми остава на мене , да се радвам за него ли ? .. Той продължи своя живот , а аз не мога .. А каква любов беше , обичахме се безкрайно , когато се деляхме постоянно си звъняхме , плачеше на рамото на майка си за мене , а е на 17 .. Сега го няма , а аз как да заживея нормално , как като всичко минало което си спомням е свързано само с него .. Изградих живота си с него , а той си тръгна ,, .. Постоянно връщам лентата назад , колко щастливи бяхме , как като ме видеше и очите му буквално светваха , усмихваше ми се и нежно ме целуваше .. ..Правеше всичко за мене , безкрайно много ме обичаше , и сега ме замени .. Толкова бързо , аз от разделята не мога да си стъпя на краката , та и това ли ми трябваше .. .. И какво да правя сега искам пак да живея , а навсякъде виждам само него , с нея ..