.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: vichy normaderm

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

vichy normaderm

някой ползва ли го и доволни ли сте? Защото от няколко дена съм загледала рекламата и се чудя да ли да си го взема

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    става като цяло, но козметиката на виши е доста скъпа
    No matter where you go, there they are...

ами ползвала съм я тая серия обаче не ми помогна
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    Пловдив
    _crazy_baby_ да знам че са доста скъпи, но стига да ми помогне бих си го взела. Това което рекламират не съм сигурна дали е гел или някакъв крем, но струва към 26лв за 50мл. въобще не е евтино

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Ами прбваи на всяка кожа деиства различно както каза съфорумничката по горе на нея не и подеиствало това не означава че и на теб няма да подеиства
    No matter where you go, there they are...

Козметиката на Vichy е много рекламирана но не смятам , че е нужно от рекламите да се хвърляш

Град
    София
    Пробвала съм обачеее.... нещо не ми хареса.
    Майка ми ми беше взела едно друго виши обаче не от БГ и то ми беше харесало.
    Но все пак на теб може да ти подейства добре.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз имам мазна кожа и пробвах 1 тестер и ми се стори много добър крема.Мисля да си го купя,макар че е скъп...към 26лв,но според мен си струва,ако имаш мазна кожа
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Wonderland
    Аз,доволна съм,но изсушава доста кожата,но пък за сметка на това пъпките се премахват много бързо и всички останали несъвършенства,аз имах някой друг белег от пъпка и той се премахна,ама си взех само дневния,чечер слагам хидратиращ крем,защото иначе кожата е доста суха

Новият крем, който рекламират е супер.
    Като цяло нямам наблюдения от Нормадерм, но определено съм доволна от този крем. Като цяло на мен Виши ми се отразяват по-добре от останалите марки медицинска козметика.
    Крема е перфектен за кожа, изтерзана от анти-акне процедури. Ако я усещаш опъната, суха, с пъпчици от раздразнение и т.н...смятам, че това е кремът за теб.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На някои влияе добре, на други не. Индивидуално е
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Еми аз съм момче, но този крем според е мен много добър и се грижи добре за кожата.
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Град
    Пловдив
    благодаря на всички за изказаното мнение днес си го взех и ще го пробвам та да видим ще помогне ли или няма

П.П Темата може да бъде заключена

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    благодаря на всички за изказаното мнение днес си го взех и ще го пробвам та да видим ще помогне ли или няма

П.П Темата може да бъде заключена
    Не да не се заключва.Нали все пак ще чакаме и твоето мнение за продукта

Мега фен
    Град
    София
    Аэ не съм го иэполэвала.
    Но една приятелка,която има проблеми с кожата на лицето го полэваше и каэа,че при нея нямало никакво подобрение.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не ми харесва Нормадерм. Ползвала съм няколко неща в продължение на месеци, старателно, не останах очарова. Мисля, че е по-добре да се преориентираш към Биодерма, Авен, Юсерин и този тип. Просто парите за Нормадерм ги дай за по-добро на същата цена.
    А пък най-добре иди в аптеката и си купи тестери на няколко марки и пробвай. Което ти хареса, купи си го.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Абсолютен боклук! Сега му се върти рекламата и всички се хвърлихте да го купувате..
    По добре си вземи Авен

Град
    Wonderland
    Кремът не е универсален,следователно не става за всички типове кожа и не може да бъде ефикасен,аз го използвам от два месеца,нямам никакви пъпки,а кожата е супер гладка.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Кремът не е универсален,следователно не става за всички типове кожа и не може да бъде ефикасен,аз го използвам от два месеца,нямам никакви пъпки,а кожата е супер гладка.
    Така е, това не е универсален крем. По принцип е точно за моя тип кожа, но изобщо не ми хареса, не само че нямаше ефект, но и състоянието на кожата ми се влоши. Това не е само мое мнение, много други момичета също не са доволни..
    Но знам ли.. все пак си е до кожа, трябва да се пробва, но не очаквайте някакви чудеса

Град
    Пловдив
    има ефект имах няколко малки пъпчици от едната страна на лицето и доста черни точици и сега почти се изчистиха още няколко пъти- най-много 2 и ше се махнат напулно

Град
    то не е град,а джунгла...
    майка ми си го взе този нормадерм и изобщо не и хареса. за сметка на това на мен ми се отразява перфектно на кожата. различни кожи - различна поносимост.

Град
    София
    има ефект имах няколко малки пъпчици от едната страна на лицето и доста черни точици и сега почти се изчистиха още няколко пъти- най-много 2 и ше се махнат напулно
    Хахаха твърдиш че с няколко намазвания ти се е изчистило лицето Да не би да си била в цикъл като си започнала да го ползваш и от само себе си да са ти минали...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Хахаха твърдиш че с няколко намазвания ти се е изчистило лицето Да не би да си била в цикъл като си започнала да го ползваш и от само себе си да са ти минали...
    Трябва да се ползва поне 4 седмици за да има ефект,аз си мислех,че от няколко намазвания става,ама не е така.Вече почти месец го ползвам,но както казах,много изсушава кожата и трябва да се ползва в комбинация и с друг овлажняващ крем.

Град
    Пловдив
    WOW аз като го ползвах не ми изсуши кожата въобще
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

аз се намазах с един тестер от космополитън и кожата ми стана мн мекичка и приятна..чудя се дали да си го купя?
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си