- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vichy normaderm
някой ползва ли го и доволни ли сте? Защото от няколко дена съм загледала рекламата и се чудя да ли да си го взема![]()
става като цяло, но козметиката на виши е доста скъпа
No matter where you go, there they are...
ами ползвала съм я тая серия обаче не ми помогна![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
_crazy_baby_ да знам че са доста скъпи, но стига да ми помогне бих си го взела. Това което рекламират не съм сигурна дали е гел или някакъв крем, но струва към 26лв за 50мл. въобще не е евтино![]()
Ами прбваи на всяка кожа деиства различно както каза съфорумничката по горе на нея не и подеиствало това не означава че и на теб няма да подеиства
No matter where you go, there they are...
Козметиката на Vichy е много рекламирана но не смятам , че е нужно от рекламите да се хвърляш![]()
Пробвала съм обачеее.... нещо не ми хареса.
Майка ми ми беше взела едно друго виши обаче не от БГ и то ми беше харесало.
Но все пак на теб може да ти подейства добре.![]()
Аз имам мазна кожа и пробвах 1 тестер и ми се стори много добър крема.Мисля да си го купя,макар че е скъп...към 26лв,но според мен си струва,ако имаш мазна кожа![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз,доволна съм,но изсушава доста кожата,но пък за сметка на това пъпките се премахват много бързо и всички останали несъвършенства,аз имах някой друг белег от пъпка и той се премахна,ама си взех само дневния,чечер слагам хидратиращ крем,защото иначе кожата е доста суха![]()
Новият крем, който рекламират е супер.
Като цяло нямам наблюдения от Нормадерм, но определено съм доволна от този крем. Като цяло на мен Виши ми се отразяват по-добре от останалите марки медицинска козметика.
Крема е перфектен за кожа, изтерзана от анти-акне процедури. Ако я усещаш опъната, суха, с пъпчици от раздразнение и т.н...смятам, че това е кремът за теб.
На някои влияе добре, на други не. Индивидуално е![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми аз съм момче, но този крем според е мен много добър и се грижи добре за кожата.
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
благодаря на всички за изказаното мнениеднес си го взех и ще го пробвам та да видим ще помогне ли или няма
![]()
![]()
П.П Темата може да бъде заключена![]()
![]()
Не да не се заключва.Нали все пак ще чакаме и твоето мнение за продуктаПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
Аэ не съм го иэполэвала.
Но една приятелка,която има проблеми с кожата на лицето го полэваше и каэа,че при нея нямало никакво подобрение.
[size=7][b][u]fosse cos
Не ми харесва Нормадерм. Ползвала съм няколко неща в продължение на месеци, старателно, не останах очарова. Мисля, че е по-добре да се преориентираш към Биодерма, Авен, Юсерин и този тип. Просто парите за Нормадерм ги дай за по-добро на същата цена.
А пък най-добре иди в аптеката и си купи тестери на няколко марки и пробвай. Което ти хареса, купи си го.
Абсолютен боклук! Сега му се върти рекламата и всички се хвърлихте да го купувате..
По добре си вземи Авен![]()
Кремът не е универсален,следователно не става за всички типове кожа и не може да бъде ефикасен,аз го използвам от два месеца,нямам никакви пъпки,а кожата е супер гладка.
Така е, това не е универсален крем. По принцип е точно за моя тип кожа, но изобщо не ми хареса, не само че нямаше ефект, но и състоянието на кожата ми се влоши. Това не е само мое мнение, много други момичета също не са доволни..Първоначално написано от SoFarSoG00d
Но знам ли.. все пак си е до кожа, трябва да се пробва, но не очаквайте някакви чудеса![]()
има ефект![]()
имах няколко малки пъпчици от едната страна на лицето и доста черни точици и сега почти се изчистиха
още няколко пъти- най-много 2 и ше се махнат напулно
![]()
![]()
майка ми си го взе този нормадерм и изобщо не и хареса. за сметка на това на мен ми се отразява перфектно на кожата. различни кожи - различна поносимост.
Хахаха твърдиш че с няколко намазвания ти се е изчистило лицетоПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
Да не би да си била в цикъл като си започнала да го ползваш и от само себе си да са ти минали...
![]()
Трябва да се ползва поне 4 седмици за да има ефект,аз си мислех,че от няколко намазвания става,ама не е така.Вече почти месец го ползвам,но както казах,много изсушава кожата и трябва да се ползва в комбинация и с друг овлажняващ крем.Първоначално написано от Lolitta
WOW аз като го ползвах не ми изсуши кожата въобще
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."