- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съмнявам се в чувствата си
мога ли да ви помоля за малко помощ![]()
моите приятелки са на едно и също мнение,но искам да чуя мнението на повече хора....
предполагам че ще ви прозвучи тъпо,но почвам да си мисля че съм сбъркана....![]()
та случая е следния....от няколко месеца излизам с едно момче което изключително много харесвам и искам да сме заедно...той е страхотен....много мил...любезен...абе въобще няма косури и твърди че много ме обича....до скоро и аз си мислех така относно моите чувства, но онзи ден като ходих до университета да се запиша за семестъра,докато чаках на опашката, чух един разговор между две кандидат-студентки че едната се съмнява във себе си и в чувствата си....![]()
в този момент в мозъка ми мина мисълта аз сигурна ли съм?
и вчера в деня на влюбените...като се видяхме осъзнах че очите ми шарят и че дори един от приятелите му,който до момента не познавах ми допада много повече като държание,начин на мислене,външен вид....тембър на гласа ...(не че ще тръгна да се занимавам с него...отбелязвам го като факт)
абе въобще за първи път ми се случва нещо подобно и моите приятелки ме посъветваха да помисля сериозно и преди да е станало късно и преди да се е задълбочило много ако не съм сигурна по-добре да се разделим...иначе ще го нараня прекалено много.....
надявам се на свестни отговори....на 20 години съм и съм доста объркана![]()
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^