.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Град
    Питай ме... :)

Бързо свършване.

Здравейте. От скоро с новата ми приятелка имам проблем. Бързо свършвам при акта. Всъщност не знам колко минути отнема, но тя все не може да достигне оргазъм понеже аз свършвам винаги преди нея.

Сноши 5, 6 пъти правихме секс един след друг и тя все не може. 1 път трае някъде от 5 до 8 минути. Не съм засичал, но така ми се струва. 6 пъти снощи и 6-те пъти толкова време трае. На различни пози, опитвам се да се разсейвам, да задържам и не става и не става.

Някой да даде съвет, защото виждам как приятелката ми се ядосва и започва вече да губи желание на секс.

Аз също се ядосвам, защото искам и двамата да изпитваме максимално удоволствие, а тя не може

Град
    София
    ами пробвай преди акта да я възбудиш максимално например с орален секс за по продължително време, или пробвай с Durex Performance до колкото знам те имат лубрикант за забавяне на мъжката ерекция.

Супер фен Аватара на AlokiNn

Re: Бързо свършване.

Цитирай Първоначално написано от nikolaynikolov
    Здравейте. От скоро с новата ми приятелка имам проблем. Бързо свършвам при акта. Всъщност не знам колко минути отнема, но тя все не може да достигне оргазъм понеже аз свършвам винаги преди нея.

Сноши 5, 6 пъти правихме секс един след друг и тя все не може. 1 път трае някъде от 5 до 8 минути. Не съм засичал, но така ми се струва. 6 пъти снощи и 6-те пъти толкова време трае. На различни пози, опитвам се да се разсейвам, да задържам и не става и не става.

Някой да даде съвет, защото виждам как приятелката ми се ядосва и започва вече да губи желание на секс.

Аз също се чдосвам, защото искам и двамата да изпитваме максимално удоволствие, а тя не може
    Еми там нали имаше някакви презервативи с лубрикант който задържа? С пръсти?

Град
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    ами пробвай преди акта да я възбудиш максимално например с орален секс за по продължително време, или пробвай с Durex Performance до колкото знам те имат лубрикант за забавяне на мъжката ерекция.
    Тя се възбужда максимално, но иска постояно да е вътре и като и хареса започва да прави едно чалъми неземни. Започва да поема контрола тя и да забързва темпото и да пъшка много сладко и направо ме побърква. Аз не мисля за свършването, но както всичко си върви изведнъж рязко усещам, че трябва да го извадя, за да не свършва вътре.

Тя не иска презервативи. Не и било хубаво.

Направо се виждам в чудо вече. Идва ми вече да и кажа да си търси друг с когото да и е по-добре. Просто вече нямам нерви с тоя проблем. Тва поне 2 часа се варгаляме в леглото и правим секс. Но щом го мушна и поседи вътре повече 3, 4 минути и и стане хубаво и започне да поема контрола и всичко отива подяволите.

Снощи що не се разплака милата. Вика "първия пък беше толкова голям и твърд.. много ми хареса, а ти го извади толкова бързо"... направо ми се къса сърцето вече. Обичам я и искам да и е добре... и не знам как да се контролирам. Много е красива и ме подлудява.

Еми щом не и е хубаво с презерватив потърси специален лубрикант

Град
    Тъпото е, че аз мога да го правя и цяла нощ. Не се изморявам, пишока си е голям и твърд винаги. Но все трябва да го вадя, да го мия и докато се върна то вече.... трябва пак с начале на играта... къде да го търся тоя лубрикант. Аз тук питам ако има някой опит с този гаден проблем. Трябва да мога да правя поне 30 - 40 мин секс. без да свършвам за да може тя да свърши. Аз едва стигам и 10 мин.

Тъпото е, че аз мога да го правя и цяла нощ. Не се изморявам, пишока си е голям и твърд винаги. Но все трябва да го вадя, да го мия и докато се върна то вече.... трябва пак с начале на играта... къде да го търся тоя лубрикант. Аз тук питам ако има някой опит с този гаден проблем. Трябва да мога да правя поне 30 - 40 мин секс. без да свършвам за да може тя да свърши. Аз едва стигам и 10 мин.
    Това само когато тя поеме контрола ли става?

Град
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Това само когато тя поеме контрола ли става?
    Така мисля. Но не задължително. Много ме възбужда когато настъпи страстната част на секса. Когато започне да търка в мен прекалено, да издава интимни звуци или въобще да показва, че е започнала адската възбуда при нея. Тогава дори и без мои движения, само от това което чувам и усещам тялото и да се трие в моето и мигновено усещам как напира нещо в мен и 2 - 3 движения напред - назад са достатъчни да свърша.

Може би нямам достатъчно опит в секса и за това се получава така.

Пич,успокой се.А тя пък кво реве бе мамка му-извадил си като си усетил,че ти идва.Хем не иска презервативи,хем реве че го вадиш Не мога да ги разбера такива момичета.Трябва да се опита да те разбере,поговорете-кажи й че когато тя поеме контрола се получава така кофти.И моя приятел свършваше бързо в началото,но после постепенно се научи да се сдържа и нямаме проблеми сега.

П.С:Не знам дали е необходимо,че трябва да го правите с презерватив или поне тя да всема противозачатъчни (след посещение при гинеколог).А и особено когато сега не можеш много добре да се контролираш с нея.Мисли за здравето си и нейното.

Град
    Цитирай Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
    Пич,успокой се.А тя пък кво реве бе мамка му-извадил си като си усетил,че ти идва.Хем не иска презервативи,хем реве че го вадиш Не мога да ги разбера такива момичета.Трябва да се опита да те разбере,поговорете-кажи й че когато тя поеме контрола се получава така кофти.И моя приятел свършваше бързо в началото,но после постепенно се научи да се сдържа и нямаме проблеми сега.

П.С:Не знам дали е необходимо,че трябва да го правите с презерватив или поне тя да всема противозачатъчни (след посещение при гинеколог).А и особено когато сега не можеш много добре да се контролираш с нея.Мисли за здравето си и нейното.
    Аз разбирам кога свършвам и го вадя. Няма нужда от противозачатъчни.

Ми ние говорим по тази тема.... но не е добре... то си личи. Тя иначе ме разбира, но не ми харесва и на мен така...

Значи като цяло когато тя поеме контрола и прави супер възбуждащи неща ти свършваш?

Град
    Значи като цяло когато тя поеме контрола и прави супер възбуждащи неща ти свършваш?
    Да, общо взето така става.

Да, общо взето така става.
    Ми може би трябва 1 път ти да контролираш изцяло

Е разбира те,пък реве То верно,че е неприятно,ама с рев работата няма да се оправи. Не ти харесва така-ок,но сам каза че си неопитен още в секса.Ако го правиш от скоро-нормално е! И като говорите както каза ти-какво е нейното мнение и преценка на ситуацията?

П.С:Презервативите не се ползват само против нежелана бременност..

Ето ти решение на проблема-в аптеките и големите магазини се продават едни спрейове на дурекс за удължаване на акта.Купи си такъв!
    offline forever!

Град
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Ето ти решение на проблема-в аптеките и големите магазини се продават едни спрейове на дурекс за удължаване на акта.Купи си такъв!
    Мммм... е те това ще го потърся!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    2 хапчета виагра и 1 Red Bull и ти си човека
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от kofti_nick
    2 хапчета виагра и 1 Red Bull и ти си човека
    Ти инфаркт ли искаш да получи
    offline forever!

Град
    Ееехеееее... нямам нужда от виагра бе хора. Аз само да си помисля за нея и малкия е готов. Мога да правя секс цяла нощ и да си свършвам псотояно и пак и пак без да изпитам трудности. Само дето свършвам бързо.

Ееехеееее... нямам нужда от виагра бе хора. Аз само да си помисля за нея и малкия е готов. Мога да правя секс цяла нощ и да си свършвам псотояно и пак и пак без да изпитам трудности. Само дето свършвам бързо.
    На колко години си

Я вземи си сложи 1 презерватив.Хем с тая гума няма да усещаш почти нищо (вземи си от най-дебелите), хем ще си по-спокоен.Тя като види, че работата става, няма да ти прави проблеми за презерватива.

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Я вземи си сложи 1 презерватив.Хем с тая гума няма да усещаш почти нищо (вземи си от най-дебелите), хем ще си по-спокоен.Тя като види, че работата става, няма да ти прави проблеми за презерватива.
    не четеш ли че момичето не и харесва с презерватив

Град
    На колко години си
    25

Цитирай Първоначално написано от plmn
    не четеш ли че момичето не и харесва с презерватив
    мхм, а сигурно й харесва да прави секс 5 минути?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си