Здравейте, имам проблем, на 18 години съм и досега съм правил секс със 3 момичета и никога не съм имал проблем, дори и първия път, но имаше известен дълъг период в който не съм правил никакъв секс, а сега си имам приятелка, която много обичам, тя е на 16 и е девствена. Когато тръгнахме да го правим за пръв път, всичко беше идеално, музика, хубава обстановка, тя беше предразположена, любовната игра беше дълга, правихме си френска и т.н (бях много възбуден при френската) , но когато дойде истинския момент, ДА СИ СЛОЖА ПРЕЗЕРВАТИВА, сложих го.... и когато тръгнах да го вкарвам в нея не ми беше със 100% ерекция, а може би със 70%, това страшно много ме разочарова, все пак я отворих.... но много я болеше и спряхме, мина една седмица и пак пробвахме, но лигавицата и не се беше добре възстановила, а и аз нямам пълна ерекция...... Въпроса ми е защо е така, каква е причината? На психическа основа ли е? Или нещо ми има? И мога ли да взимам някакви медикаменти ( и какви по - точно), от които да се подобри уросяването в пениса ми, че да може да е с пълна ерекция? Благодаря ви предварително....