Здравеите .Значи имам 1 проблем .На 16 години съм и съм момче .Преди няколко години разбрах ,че съм ,като нощните птици (на някои хора от това им става смешно) .Денем ми е трудно да се занимавам със всичко имам предвид ,че нямам сила да върша какво и да е ,ако ще да е физическа или психическа работа .Трябва да изпия няколко кафета (както имам проблеми с нервите с тези кафета още повече се прецаках но няма накъде) за да стана почти нормален човек за да върша какво и да е .Когато съм в познати или приятели на гости ,и ако спя там им става странно ,защото ставам около 11:00 часа на обяд и когато стане 14:00 часа следобяд пак ми се спи и направо полудвам вече .Ето пак почнах да вземам хапчета за нерви ,защото неиздържам вече .Днеска говорих с 1 госпожа (разговора започна когато тя попита класът ми кои кога си ляга) и ми каза ,че е нормално и има такива хора .Ще се радвам ,ако някои ми каже ,че е ,като мене .Защото досега не съм чул някои да ми каже ,че е на това положение .Аз съм ,като хората ,които работят нощна смяна и явно и аз ще съм така .