- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- изледвания . ! СПЕШНО
ее хора въпроса ми е малко тъп но незнам къде другаде да намеря инфо . значи проблема е следниятт : имам анорексия утре ще ходя на психиатър ( за пореден път ) |-( . но наще ми казаха че съм можела да остана в болницата а за целта трябва да ми се направят изследвания на кръвта и прочие . та мисълта ми беше могат ли да разберат че пуша чрез някакви изследвания на кръвта?! .. мерси предварително : ))
няма
м не само цигари .. ама някъде чух че имало такова нещо пък и наще ми разправяха някви такива .. ;dd mercii
може разбира се, но това е скъпо, понеже се търси целенасочено нещо, не е масов кит.Първоначално написано от lazzza
едва ли ще ти се случи, но по-ужасен е разбира се страхът от това, очакването.........и този ужас нанася непоправими вреди на имун с/ма, и със сигурност е много по-лесно и безобидно да се каже наведнъж: "Мамо, Тате - пуша".
ам не защото майка ми ми беше казала че ще ми направи тъй като така да се каже ме хваща за 2ри път . ии съм супер притеснена ,, мерсии =]]
Чрез кръвта незнам дали може сигурно може, обаче майка като се съмняваше че пуша ме закара на лекар и ми направиха снимка на дробовете и ако си пушила има едни петанца който всъшност са катрани.За да не те разбере всяка вечер яж кисело мляко или салата снежанка.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
мммне ..за цигарите няма да разберат от изследвания..Ама ако си дърпала тревица в миналите 5/6 месеца.. лошичко
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
Като ти изследват урината може да се разбере почти веднага...