.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Ревнувам го от бившите...

Когато си влюбя в някой и като разбера нещо макар и малко за бивши връзки и почвам да ревнувам и да се дразня че е спал с други момичета.
    Някой ще ми обясни ли защо съм такава и как да го преодолея това...защото ме побърква? Самата мисъл, че е спал с друга ме кара да се чувствам на тръни...

Не че искам да кажа нещо но смятам че просто те е страх да не би той да ви сравнява и тя да е по-добра от теб. Но виж сега щом момчето е с теб а не с нея значи е намерил нещо в теб което й е липсвало на другото момиче. Няма да намериш някой който ще бъде единствено твой както предполагам и ти си имала бивши. Не смяташ ли че това е малко егоистично? Просто приеми факта че тя не значи нищо за него вече и по-добре се съсредоточи в това го обичаш ти в този момент от колкото да мислиш за неговото минало.

Цитирай Първоначално написано от bub1to
    Не че искам да кажа нещо но смятам че просто те е страх да не би той да ви сравнява и тя да е по-добра от теб. Но виж сега щом момчето е с теб а не с нея значи е намерил нещо в теб което й е липсвало на другото момиче. Няма да намериш някой който ще бъде единствено твой както предполагам и ти си имала бивши. Не смяташ ли че това е малко егоистично? Просто приеми факта че тя не значи нищо за него вече и по-добре се съсредоточи в това го обичаш ти в този момент от колкото да мислиш за неговото минало.

Много точно казано

Град
    Paradise
    Съгласна съм с bub1to. Нормално е, особено ако си неопитна или той ти е първия, да се тревожиш, че момичетата преди теб са били по-добри (независимо дали става въпрос за по-хубави или по-добри в секса). Помоли го да не си говори за бившите. Кажи му, че предпочиташ да забравиш миналото и да живееш в настоящето.

Аз също ревнувам приятелите си от бившите им.Сравнявам се с тях и се чудя дали не я е обичал повече или пък да е бил по-щастлив с нея и тн и тн....Няма смисъл от това,което правим,но явно си е въпрос до човек В един момент ще спре да те интересува това
    offline forever!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nedei taka,te sa biv6i,a ti si sega6na,zna4i si po-dobra ot tqh,nedei da se sravnqva6 s tqh,kusmet
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    < 33
    И аз мисля , че те е страх да не си по-долу от другите му гаджета , ама разбери , че и да си по-долу важното е че той е с тебе .. Не мога да разбера кво се дразниш просто .. Като не искаш да ти говорят за бивши , или т.н си хвани някой който е нямал гадже до ся и готово Ебаси
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на Barbie
    Намирам го за абсолютно нормално. Някаква съвкупност от страх, несигурност, застрашено самочувствие, егоизъм и чувство за собственичество е. Но дълбоко в себе си, вярвам, че всеки го е изпитвал. Просто, когато си влюбен...искаш да знаеш, че за другия си единствен, неповторим, че с теб изпитва нещо, което никога и с никого не е преживявал. Всяка любов се цели към това да бъде невероятна, неповторима...повече от всичко, което е било и което ще бъде.

Естествено, че ще ревнуваш като знаеш, че е бил и с други момичета. Аз самата съм адски ревнива и изобщо не го намирам за необичайно да ми е криво, че е бил и с други преди мен. Хора сме, такива сме. Трябва да намериш начин това да не те измъчва и да не вреди на връзката ви. Поговори с него за това, а дано се сети по някакъв начин да ти помогне - да те убеди, че с никоя не е имал това, което има с теб и тн. С времето това чувство избледнява...

Повече от фен
    И аз бях така..Но видях че няма смисъл,нито сме първите нито полследните за нашите гаджета ,така че
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Цитирай Първоначално написано от KisSsSsSs
    Цитирай Първоначално написано от bub1to

Много точно казано
    Да, и аз съм съгласна
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами... бивши са, това не би трябвало да те притеснява...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Само гледай да не си го превърнеш в комплекс. И повярвай в себе си и във ВАС. А иначе - малко ревност не вреди.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Ами... бивши са, това не би трябвало да те притеснява...
    Да не мислиш,че не е наясно с това?Не би трябвало,но въпреки това я притесняват.Такива сме -не обичаме да ни говорите за бившите си завоевания,като за трофеи(представи си).
    Във всяка връзка е така и никой не е казвал,че трябва да харесваш бившата на гаджето си и да сте първи приятелки.Още повече ако той ти е бил първия.Кофти е усещането да слушаш за някоя друга,при положение,че за теб той е "the only one". Понякога и те самите не разбират защо ги дрънкат тия глупости.Кажи му,че не ти е приятно да разговаряте по този въпрос,или смени темата,когато пак се случи..Постепенно ще спре.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бъди по-самоуверена и не се лигави толкова с глупости.
    Като те е страх да не би да те замени с някоя друга или някоя друга да те превъзхожда повече, какво правиш още с въпросното момче?!

Не се филмирай с простотии, стягай се, а и също си избий от главата, че това е ревност, защото в твоя случай си е чист и прост комплекс за малоценност.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    При повечето хора го има това.Аз също съм го ревнувала от бивши негови приятелки. Минаваше ми през ума дали не ме сравнява с нея,дали не съжалява,че не е с Нея и сумати други глупости,които може да ти роди главата. Но всичко беше само в началото. Все пак те са само Бивши и нищо повече, замисли се че сега приятелят ти е с теб,целува и прегръща теб, избрал е да бъде с теб, а не с бившата. Всеки човек е различен и исдивидуален сам по себе си. Не се вдълбаваи в глупости, а се наслаждаваи на връзката си.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си