- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършване.
Е , нали е готов да се жертва за приятелката си , поне няма да свършва толкос лесно , даже ше му е малко трудноПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Е ако е вярно за 6-7 пъти едва ли ще му е трудно да свърши 2 пъти с адската рецептаПървоначално написано от kofti_nick
![]()
6 пъти.. леле..човече ти сии луд .. ми не знам по скоро тя да се концентрира повече а ти се разконцентрирай максимално... .. ама като се замисля.. ако аз бях ан нейно ямсто щеше да ме възбужда факта че свършваш толквоа бързо защото ти е кеф..., и като кажеш.."Oh baby свършвам" .. и аз бих свършила! не знам моята психика е малкло по объркана..ами продължаейате да опитвате ии вземи такива хапчета за по дълготрайна ерекция
Мен не ме бърка мога и 20 пъти да свърша за една нощ. Свършвам, само прибягвам до банята да се измия и да изтискам това което е останало вътре и се връщам при нея и продължавам. След 4-тиа път вече излиза съмвсем малко сперма. Но това не пречи да почуствам еакулация.Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
Стига, че ме засрамихте. Наистина аз не лъжа. Така е, а не искам да е така. Искам ако не първия поне 2-я да си трае 30 мин поне.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Опитай да задържаш,когато ти стане готино и искаш да свършиш просто прекрати акта и преминете към нещо друго-орално задоволяване и др.Проблем е,че тя не може да свърши,защото чувства сексът като наказание ,а не удоволстиве.
тва по принцип не е по темата ама каде мога да си купя "Испанска Муха"? плз пратете ми отговор на ЛС
а по темата пич с презерватива е най-добре ако приятелката ти не е пробвала с презерватив измисли нещо така че да я накараш да иска кондом![]()
[/url]
Тц... илиза с оправданието, че не гоусещала добре с презерватива. Все едно не е той ами някакъв предмет. Така го усещала с презерватив и за това не иска.Първоначално написано от nikithebest
abe taq marka Durex samo prezarvativi i takiva nechta li proizvejda?
Писах ти на лична![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
И като си купиш от онзи лубрикант и пробваш пиши какво е станало![]()
Нищо не съм купувал. Приятелката ми не пожела да се мажа с глупости. От прочетеното вчера в интернет снощи успях да се удържа бая време. Разсейвах се, едно друго... а и може би повлия факта, че предния ден 6, 7 пъти го правих, но снощи първия път изтрая около 10 минути, а втория почти час и даже и не свърших на края. Но тя се накефи
А и бях и изморен. Снощи лягах под колата 2 часа сменях разни неща и се позиморих и там. И може би всичко е повлияло.
Първия път пробвахме с презерватив м/у другото. Махнах го по едно време, че започна да се изхлузва... отварителна работа...
Както и да е. Всичко мина добре
П.С. Имам страшна мускулна стреска на краката... ужас... Натоварил съм се здраво, като се има предвид, че тренирам по принцип.
И съм се протрил... тая сутрин ме боля малко пишока...![]()
Браво дано и ти да си доволенПървоначално написано от nikolaynikolov
На мен ми е готино.Първоначално написано от icobug
Но когато обичаш някого мислиш и за него все пак. Но проблема е бил временен нещо. Пооправиха се нещата. Като му стисна главата от горе по време на смяна на позите и после няма свършване вече
![]()
Първоначално написано от nikolaynikolov
Свършваше по 100 пъти вече като стиснеш главата неможеш
бати лудото
Така се получава. Пишеше някъде като стиснеш главата с дв апръста по гривната от долу и от горе силно и нещо ставаше там и свършването идва много по-късно. И така пробвах и стана.Първоначално написано от AlokiNn
А дааа това със стискането си действа безотказно. Щом това върши работа действай така. Иначе презервати с лидокаин. То това е веществото мисля.
Какво стискане, какви глупости сте чели, я дайте и аз да почета![]()
Първоначално написано от crazyDriver
"Ако в един момент усетите непреодолим импулс да свършите, обхванете ръба на главичката с палеца и показалеца на дясната си ръка и я притиснете достатъчно силно. Това ще предизвика потискане на рефлекса на изпразването. Възстановявайки отново стимулацията ще забележите, че този път позивът за изпразване ще се появи значително по-късно. Опитвайте се да отлагате възможно най- дълго този момент. На върха на възбудата, но преди да е започнало изпразването отново притиснете ръба на главичката. Тази процедура може да се извърши три - четири пъти, като накрая завършвате с еякулация."
Аз пробвах из м/у смяна на позите. Притиснах го силно за 3, 4 секунди. И после няма свършване направо. Тогава вече трябва да се концентрирам върху това да свърша![]()