.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Приятелка.....предателка

Така и аз да разкажа една сълзлива историика още преди години се запознах с едно момче беше много добър много мил много нежен с времето това момче взе да се променя много ме обичаше казваше че "никога няма да ме остави" като всички и най-накрая аз спрях да му говоря защото вече не можех да издържам тъпото му поведение
    Питаше ми кво ми има постоянно беше с мен и по едно време видях как прегръща едно момиче и то не кое да е а моита приятелка помилих си че нещо се шегуват първо.Изведнъж след седмица го виждам да я целува попитах едно момиче какво става а тя ми каза че те вече от няколко дена ходели
    В момента с момчето не си говоря да не говоря за приятелката ми която вече не поглеждам дори !!!Интересното е че тя иска да си върне за нещо но нз за какво смисъл нищо лошо не съм и направила ходи с тва момче за да ме дразни !
    И то секи ден да ги гледам заедно като знам че преди това мен така е прегръщал и целувал а ся прави същите неща с нея!Секи ми казва че трябва да го забравя само че искам съвет искам да дам урок на тва момиче
    ДАИТЕ СЪВЕТ ПЛС!

Град
    софия

Re: Приятелка.....предателка

Цитирай Първоначално написано от ponpon4eto
    Така и аз да разкажа една сълзлива историика още преди години се запознах с едно момче беше много добър много мил много нежен с времето това момче взе да се променя много ме обичаше казваше че "никога няма да ме остави" като всички и най-накрая аз спрях да му говоря защото вече не можех да издържам тъпото му поведение
    Питаше ми кво ми има постоянно беше с мен и по едно време видях как прегръща едно момиче и то не кое да е а моита приятелка помилих си че нещо се шегуват първо.Изведнъж след седмица го виждам да я целува попитах едно момиче какво става а тя ми каза че те вече от няколко дена ходели
    В момента с момчето не си говоря да не говоря за приятелката ми която вече не поглеждам дори !!!Интересното е че тя иска да си върне за нещо но нз за какво смисъл нищо лошо не съм и направила ходи с тва момче за да ме дразни !
    И то секи ден да ги гледам заедно като знам че преди това мен така е прегръщал и целувал а ся прави същите неща с нея!Секи ми казва че трябва да го забравя само че искам съвет искам да дам урок на тва момиче
    ДАИТЕ СЪВЕТ ПЛС!
    Съвет от мен : не си струва да й даваш урок . Запомни , че това са в днешно време " приятелите " . Давай смело напред , ще има други момчета.И най -вече не се доверявай на хората толкова много.Винаги имай едно на ум.Няма да ти е излишно.
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

да не и давам урок та тя ми беше приятелка уж де а ходи и с друго момче и колко и да казват и повтарят на бившия ми че тя ходи с двама тои не вярва и дори и аз да му кажа пак няма да ми повярва просто не искам да наранява никои искам и тя да се чувства малко зле

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ти го каза - "уж ти е приятелка" ... вече започвам да си доказвам сам, че истинското приятелство се заражда в ранно детство... преживей ги и двамата (знам, че звучи лесно, но не е така... много добре знам), но живота продължава... няма смисъл да падаш на нейното ниво... няма да направиш нищо... просто обърни гръб на всичко

бе него го превижях вече ма нз кво е тва чувтство от мен на злоба никога не съм била такава
    някои път ми се иска да я

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    пак ти го казвам - не се занимавай... няма смисъл... най-малкото нищо няма да покажеш с това... замисли се - какво ще постигнеш?

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    прощавай , ама ти кво искаш от тва момче не ми е мн ясно... значи ти си почнала да го игнорираш щото било " тъпо " , че те е обичал , а сега когато той е тръгнал с твойта фр-ка , вината е тяхна?!

ми да игниорирах го ма не смятах така да е вечно пък и тои се държеше ужасно с мен исках малко да се позамисли що се държи така и да престане
    не вината не е на никои само че тя ми е приятелка и не биваше да постъпва така направи го напук и поня да имаше някви сериозни намерения към него пък тя ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nqma smisal da i dava6 yrok,prosto q ostavi,sama 6e si nameri maistora trqbva da preodolee6 tova,4e toi e s dryga,prosto izlizai pove4e,ne misli za nego i 6e vidi6,kak 6e ti e po-lesno nameri si dryg i ne se zanimavai s glyposti,kusmet
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

много добър много мил много нежен с времето това момче взе да се променя много ме обичаше казваше че "никога няма да ме остави" като всички и най-накрая аз спрях да му говоря защото вече не можех да издържам тъпото му поведение

Не се занимавай повече нито с нея, нито с него.
    Надали си заслужава.

Град
    Габрово
    Аз от цялата работа не виждам тяхната вина. Ти сама си го игнорирала и той си е продължил живота напред. А това дали тя ходи с един , двама или петима едновременно си е тяхна работа. Не им се меси и не си търси отмъщение за нещо , което не би трябвало да те интересува.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    много добър много мил много нежен с времето това момче взе да се променя много ме обичаше казваше че "никога няма да ме остави" като всички и най-накрая аз спрях да му говоря защото вече не можех да издържам тъпото му поведение
    Точно. Той се е държал нежно с теб и те е обичал (или поне така си е мислел), а ти си му била шута, защото това не е готино. Ем остави момчето да си живее и си намери някой "готин", който ще се отнася с теб като с парцал и никога няма да ти казва, че те обича.

Град
    < 33
    Е ок гадно ти е , ама кво влюбили са се не може ли да бъдат щастливи? За тва , че се познавате и тя не тряа да тръгва с нея ли ? Не можеш да знаеш дали намеренията са им сериозни , или не Даа не си Ванга?Първо го игнорираш после "що е с нея" Ае остай момчето и момичето да бъдат щастливи и си намери друг ..

Забележка: Нищо лично просто ти казвам кво мисля , да не се обидиш
    Actions speaks louder then words .. >.<

...hvani q, prechukai q ot boi pone da ti mine

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Приятели няма. Аз, която си вярвах че имам истински приятелки, сега си се смея на това, че съм вярвала в такова нещо. Всички до една се оказаха предателки, използвачки, злобарки и лицемерки. Сами не се усещат как думите, които казваха по мой адрес стигаха до мен. Сега съм в период на разваляне на отношения с тях. Пукаше ми, вече не. Защото приятели няма.
    Затова не си заслужава да се занимаваш с нея. Безразличие! Това е.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Mnogo lapeshka istoriq mi se struva tova . Kato si go ignorirala ot jivota si , zashtoto se dyrji dobre s teb kakvo ochakvash?? Da te chaka vechno li ? Tolkova kato ti e prechilo povedenieto mu da beshe pogovorila s nego i da mu kajesh , che te zadushava , a ne da se pravish na golqmata rabota. Sama si si go napravila , a sega izkarvash priqtelkata si vinovna i nego . Zamisli se kolko po detski razsyjdavash i se radvai za horata . A za tova , che momicheto hodelo i s oshte nqkakyv . Ti nali si i priqtelka, nali si po - dobra ot neq v priqtelstvata , ami dokaji go. Kaji i che ne e redno . Moje da ima seriozni namereniq kym momcheto , no da ima nqkakvi opaseniq ili neshto drugo . Otnosno chuvstvoto ti za zloba... emi normalno e .Imala si nqkogo , ne si go ocenila dori naprotiv ignorirala si go zaradi lyubovta mu , nqkraq si go izgubila , a sega e shtastliv s druga . Dosta zavijdash mi se struva . Ama taka e kato ne si se nauchila oshte da ocenqvash horata , a se vodish po "modite" .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Първо си писала, че се е държал с теб много добре, казвал ти е, че те обича и после изведнъж си написала, че си го зарязала заради тъпото му поведение Нещо не мога да схвана защо си го зарязала - защото се е държал яко с теб или защото е претърпял промяна и е почнал да се държи кофти ?
    Както и да е.
    Това, което приятелката ти прави наистина е малко подло от нейна страна, но ти трябва да разбереш, че истински приятели в тоя живот няма. Същност има, но са трудно-откриваеми. Повечето са използвачи и лицемери. Дали тя си играе само с него и ти прави на пук не можеш да си сигурна... И не трябва да се намесваш в техните отношения - може да ходи и с 5 наведнъж, трай си и не се мешай щото първо, че не е твоя работа и второ - накрая ти ще излезнеш виновна за нещо...
    Кофти е, но погледни с усмивка на нещата, спри да ги отразяваш тези двамата и си продължавай с живота !!!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Май не знаеш какво искаш, но и да знаеш не можеш да го обясниш. Оправи си първо поста, нищо не става ясно от него.
    Има пътища, по които не се върви; има войска, която не се напада; има крепости, които не се щурмуват; има местности, за които не се воюва; има заповеди на владетеля, които не се изпълняват.
    Сун Дзъ

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Точно. Той се е държал нежно с теб и те е обичал (или поне така си е мислел), а ти си му била шута, защото това не е готино. Ем остави момчето да си живее и си намери някой "готин", който ще се отнася с теб като с парцал и никога няма да ти казва, че те обича.
    Съгласна съм. За теб е тъпо едно момче да ти изразява чувствата си ли?!
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Приятелка.....предателка

Ам..като начало спри да обвиняваш другите. Момчето е свободно да прекрати връзката ви, когато си пожелае. Както и ти. Все пак не сте женени. Колкото до приятелката ти - детска му работа. Порастни малко, стига с тия отмъщения, и не знам си какво още. В детската градина ли си? Не си пускай мухи за глупости. Ако винаги подозираш хората...доникъде няма да стигнеш.

Съвета ми е - бъди широкоскроена и не се занимавай с мръсни номерца. Също така не си внушавай простотии.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

казах че отначало е бил и нежен с времето почна да става отвратителен и затова спрях да му говоря и то беше за ден така че кви са тия изрази от сорта че съм го зарязала заради тва че се държал; добре ако беше че се е държал добре нямаше да спря да му говоря за един ден и не може да обичаш някои толкожа време и изведнъж да си продължиш живота
    а относно тва с боя не не не съм чак такава

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    казах че отначало е бил и нежен с времето почна да става отвратителен и затова спрях да му говоря и то беше за ден така че кви са тия изрази от сорта че съм го зарязала заради тва че се държал; добре ако беше че се е държал добре нямаше да спря да му говоря за един ден и не може да обичаш някои толкожа време и изведнъж да си продължиш живота
    Ами гледай сега - ти си се променила, той се е опитал да разбере какво става и ти си му била шута. Еми извинявай ама това си е наглост до безобразие. Или пропускаш нещо да ни кажеш, или нещо се имаш за слънце. И вярвай ми може да си продължиш живота съвсем спокойно дори и след 10 годишна връзка...Въпрос на нагласа е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ами гледай сега - ти си се променила, той се е опитал да разбере какво става и ти си му била шута.

Хах и как се отпита да го разбере като тръгне с приятелката ми просто много се промени и каквото ид а му казвах и да го молех да се промени тои се правеше на мъж така че нз кои се прави на слънце :P

Стига бебшки истории !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си