Така и аз да разкажа една сълзлива историика още преди години се запознах с едно момче беше много добър много мил много нежен с времето това момче взе да се променя много ме обичаше казваше че "никога няма да ме остави" като всички и най-накрая аз спрях да му говоря защото вече не можех да издържам тъпото му поведение
Питаше ми кво ми има постоянно беше с мен и по едно време видях как прегръща едно момиче и то не кое да е а моита приятелка помилих си че нещо се шегуват първо.Изведнъж след седмица го виждам да я целува попитах едно момиче какво става а тя ми каза че те вече от няколко дена ходели
В момента с момчето не си говоря да не говоря за приятелката ми която вече не поглеждам дори !!!Интересното е че тя иска да си върне за нещо но нз за какво смисъл нищо лошо не съм и направила ходи с тва момче за да ме дразни !
И то секи ден да ги гледам заедно като знам че преди това мен така е прегръщал и целувал а ся прави същите неща с нея!Секи ми казва че трябва да го забравя само че искам съвет искам да дам урок на тва момиче
ДАИТЕ СЪВЕТ ПЛС!