.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21

Баща ми изневерява на майка ми

..

а ти сигурна ли си, че има любовница? Аз сигурно щях да говоря първо с него...

Цитирай Първоначално написано от afterforever

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Убедена съм и знам от 2-3 години вече
    Ам баща ми не е човек с когото може да се говори

2-3 години са много време... а майка ти как ще се почувства, ако разбере? ако се разведат, майка ти къде ще отиде да живее, по-добре ли ще е ситуацията, ако са разведени? а докато се разведат зндаеш ли що скандали ще се излеят? (това са въпроси, наистина)

2-3 години са много време... а майка ти как ще се почувства, ако разбере? ако се разведат, майка ти къде ще отиде да живее, по-добре ли ще е ситуацията, ако са разведени? а докато се разведат зндаеш ли що скандали ще се излеят? (това са въпроси, наистина)
    Точно за това си мълча
    Иии тея въпроси си ги задавам постоянно

щом майка ти е започнала да подозира, скоро ще разбере

а ти как научи ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Така, ти предполагам си под 18. Апартамента чий е? В смисъл, преди брака ли е придобит или е семейно-имуществена общност?
    Защото ти казвам какво става при крайния вариант:
    Ако си над 14, сам решаваш при кой да останеш. По писанията ти съдя, че това ще е майка ти. Ако апартамента не е семейно-имуществена общност и е на името на баща ти, може чрез решение на съда ти и майка ти да останете в него, съответно до навършването ти на 18 години. Но дали е придобит преди брака или по време, майка ти в никакъв случай не трябва да напуска дома по време на бракоразводното дело. Единственият вариант това да се случи и да не се използва срещу нея, е да има удостоверение до социални грижи, че се страхува да не ти направи нещо, в случай, че е физически насилник. Тогава се смята като предпазна мярка. Но ако не е, то да си стои там, докато съда не реши какво да се прави.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Wonderland
    Ами не знам,ако толкова искаш кажи и,все пак тя е твоя майка и трябва да знае истината,ама трябва да си абсолютно сигурна,че изневярата е факт,а не фикция.Та увери се,събери доказателства и кажи на майка си.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Така, ти предполагам си под 18. Апартамента чий е? В смисъл, преди брака ли е придобит или е семейно-имуществена общност?
    Ако си над 14, сам решаваш при кой да останеш. По писанията ти съдя, че това ще е майка ти. Ако апартамента не е семейно-имуществена общност и е на името на баща ти, може чрез решение на съда ти и майка ти да останете в него, съответно до навършването ти на 18 години. Но дали е придобит преди брака или по време, майка ти в никакъв случай не трябва да напуска дома по време на бракоразводното дело. Единственият вариант това да се случи и да не се използва срещу нея, е да има удостоверение до социални грижи, че се страхува да не ти направи нещо, в случай, че е физически насилник. Тогава се смята като предпазна мярка. Но ако не е, то да си стои там, докато съда не реши какво да се прави.
    Случайно, да учиш право??

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    ако и кажеш и тя не ти повярва, ще стане много лошо, според мен.. Така че събери достатъчно доказателства и поговори нормално, а и щом баща ти е толкова ТЪП, за да изневерява на майка ти, не мисля че трябва да живеета с него

извинявам се за израза (тъп), но смятам, че е най-точното за такъв човек

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    нищо лично, ама нещата, които се случват не могат да се решат само с лекциите по семейно право или там както се нарича. как мислиш, че ще подейства да психиката на едно дете, дори на повече от 14 години, да живеят в 1 апартамент 2мата му разведени родители? Аз познавам едно момиче, чиято майка живее с приятеля си в една къща с баща й. Разминават се по коридорите... е не й е особено приятно...

Значи на 15 год съм, имам сестра вече на 18
    Сигурна съм, че и изневерява
    Научих от смс-и иии то си личи, поне за мен
    Апартамента е на дядо ми (баща на баща ми)
    Ам мога да кажа и, че да живеят отделно не е много непознато, защото той не работи в града където живеем и буквално си идва когато си иска.
    Иии г-на наречен мой баща пие и снощи даже беше мъртво пиян

Град
    •••Пловдив•••
    Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари .. Е как ти си се усетила пък маика ти не ... ???? Сигурен съм че и маика ти знае ,а бащата на баща ти-дядо ти играе много силна роля ... поне така показват картите незнам .......

Мега фен
    Град
    Извън границите
    има нужда човека... остави го си живее живота,не им се мешай
    не съм убеден че дадох правилния съвет... но ахахах

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари .. Е как ти си се усетила пък маика ти не ... ???? Сигурен съм че и маика ти знае ,а бащата на баща ти-дядо ти играе много силна роля ... поне така показват картите незнам .......
    Може и да знае, но на мен казва, че само подозира

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари ..
    Как може да има такива като тебе

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    `In Hell`
    Виждала ли си снимки на които са заедно ? Защотото може само да се забавлява с тея смс ? Виждала ли си друго уличаващо нещо ?

Цитирай Първоначално написано от selens
    Виждала ли си снимки на които са заедно ? Защотото може само да се забавлява с тея смс ? Виждала ли си друго уличаващо нещо ?
    Ами не, по-простата причина, че тази курва ( с извинение) не е от града, където живея

а с баща ти говорила ли си за това ?
    според мен е най-добре първо с него да говориш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Ами не и преди казах, че баща ми не е човек с когото може да се говори

оффф кофти положение...ами... и аз незнам какво да ти кажа, тази история звучи като на филм, а предполагам не е! Може би трябва да кажеш на майка си,....все пак ти е "майка"! аз поне на твое място бих казала, тя е длъжна да знае, въпреки че би се стигнало до развод, според мен така е по-добре, нещата да са изчистени.... :l

Не й казвай, въпреки че си им дете не се меси в отношенията м/у тях!
    Ти от къде знаеш, че тя не знае, при толкова години брак няма как да не се е усетила, щом говорим за години изневяра...
    Явно на нея така й е по-изгодно и не ви е спорелила защото смята че това ще ви повлияе зле!
    Това не е твоя работа според мен ти от къде знаеш майка ти какви ги върши може и тя да си има някой...

Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Не й казвай, въпреки че си им дете не се меси в отношенията м/у тях!
    Ти от къде знаеш, че тя не знае, при толкова години брак няма как да не се е усетила, щом говорим за години изневяра...
    Явно на нея така й е по-изгодно и не ви е спорелила защото смята че това ще ви повлияе зле!
    Това не е твоя работа според мен ти от къде знаеш майка ти какви ги върши може и тя да си има някой...
    Ммм силно се съмнявам

Дреме ти! Бъди сигурна, че майка ти 90/100% знае за това. Просто родителите понякога се опитват да крият тези неща от децата си с взаимно съгласие, за да не им създават дискомфорт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си