- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми изневерява на майка ми
а ти сигурна ли си, че има любовница? Аз сигурно щях да говоря първо с него...
Първоначално написано от afterforever
Убедена съм и знам от 2-3 години вечеПървоначално написано от plmn
![]()
Ам баща ми не е човек с когото може да се говори![]()
2-3 години са много време... а майка ти как ще се почувства, ако разбере? ако се разведат, майка ти къде ще отиде да живее, по-добре ли ще е ситуацията, ако са разведени? а докато се разведат зндаеш ли що скандали ще се излеят? (това са въпроси, наистина)
Точно за това си мълчаПървоначално написано от afterforever
![]()
Иии тея въпроси си ги задавам постоянно![]()
щом майка ти е започнала да подозира, скоро ще разбере
а ти как научи ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Така, ти предполагам си под 18. Апартамента чий е? В смисъл, преди брака ли е придобит или е семейно-имуществена общност?
Защото ти казвам какво става при крайния вариант:
Ако си над 14, сам решаваш при кой да останеш. По писанията ти съдя, че това ще е майка ти. Ако апартамента не е семейно-имуществена общност и е на името на баща ти, може чрез решение на съда ти и майка ти да останете в него, съответно до навършването ти на 18 години. Но дали е придобит преди брака или по време, майка ти в никакъв случай не трябва да напуска дома по време на бракоразводното дело. Единственият вариант това да се случи и да не се използва срещу нея, е да има удостоверение до социални грижи, че се страхува да не ти направи нещо, в случай, че е физически насилник. Тогава се смята като предпазна мярка. Но ако не е, то да си стои там, докато съда не реши какво да се прави.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами не знам,ако толкова искаш кажи и,все пак тя е твоя майка и трябва да знае истината,ама трябва да си абсолютно сигурна,че изневярата е факт,а не фикция.Та увери се,събери доказателства и кажи на майка си.
Случайно, да учиш право??Първоначално написано от Wrathchild
![]()
ако и кажеш и тя не ти повярва, ще стане много лошо, според мен.. Така че събери достатъчно доказателства и поговори нормално, а и щом баща ти е толкова ТЪП, за да изневерява на майка ти, не мисля че трябва да живеета с него
извинявам се за израза (тъп), но смятам, че е най-точното за такъв човек
нищо лично, ама нещата, които се случват не могат да се решат само с лекциите по семейно право или там както се нарича. как мислиш, че ще подейства да психиката на едно дете, дори на повече от 14 години, да живеят в 1 апартамент 2мата му разведени родители? Аз познавам едно момиче, чиято майка живее с приятеля си в една къща с баща й. Разминават се по коридорите... е не й е особено приятно...Първоначално написано от Wrathchild
Значи на 15 год съм, имам сестра вече на 18
Сигурна съм, че и изневерява
Научих от смс-и иии то си личи, поне за мен
Апартамента е на дядо ми (баща на баща ми)
Ам мога да кажа и, че да живеят отделно не е много непознато, защото той не работи в града където живеем и буквално си идва когато си иска.
Иии г-на наречен мой баща пие и снощи даже беше мъртво пиян![]()
Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари .. Е как ти си се усетила пък маика ти не ... ???? Сигурен съм че и маика ти знае ,а бащата на баща ти-дядо ти играе много силна роля ... поне така показват картите незнам .......
има нужда човека... остави го си живее живота,не им се мешай![]()
не съм убеден че дадох правилния съвет... но ахахах![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Може и да знае, но на мен казва, че само подозираПървоначално написано от deFakto
Как може да има такива като тебеПървоначално написано от deFakto
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Виждала ли си снимки на които са заедно ? Защотото може само да се забавлява с тея смс ? Виждала ли си друго уличаващо нещо ?![]()
Ами не, по-простата причина, че тази курва ( с извинение) не е от града, където живеяПървоначално написано от selens
а с баща ти говорила ли си за това ?
според мен е най-добре първо с него да говориш
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами не и преди казах, че баща ми не е човек с когото може да се говори
оффф кофти положение...ами... и аз незнам какво да ти кажа, тази история звучи като на филм, а предполагам не е! Може би трябва да кажеш на майка си,....все пак ти е "майка"!аз поне на твое място бих казала, тя е длъжна да знае, въпреки че би се стигнало до развод, според мен така е по-добре, нещата да са изчистени.... :l
Не й казвай, въпреки че си им дете не се меси в отношенията м/у тях!
Ти от къде знаеш, че тя не знае, при толкова години брак няма как да не се е усетила, щом говорим за години изневяра...
Явно на нея така й е по-изгодно и не ви е спорелила защото смята че това ще ви повлияе зле!
Това не е твоя работа според мен ти от къде знаеш майка ти какви ги върши може и тя да си има някой...
Ммм силно се съмнявамПървоначално написано от aaasdfghjklll
Дреме ти! Бъди сигурна, че майка ти 90/100% знае за това. Просто родителите понякога се опитват да крият тези неща от децата си с взаимно съгласие, за да не им създават дискомфорт.