Първо се извинявам ако се повтаря темата.
С прителя ми водим редовно полов живот,но от скоро нещо стана и не му се на дървя,а му се иска искам да попитам другите момчета дали и при тях се е случвало така!!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Alexandra93
ем на пример каква промяна.ние правим абсолютно всичко в секса
^ Пробвай със смяна на партньорката.
да бе,моля без такиваПървоначално написано от FeelMyPain
Аз съм му гадже и не мисля ,че му трябва друга.Той казва ,че аз го задоволявам напълно
Всички мъже лъжатПървоначално написано от pisentseto
![]()
ем ние всичко това сме го правили което казваш.
На свети валентин аз бях обле4ена с еротична ношничка цялата в бяло и лежах на креват с листа от червени рози и в чаша рака с вино и по земчта горяха свшти.
Какво още да измисля че да ми става винаги
Първоначално написано от FeelMyPain
аз съм му първата,той неможе да ме сравни с други,защото не го е правил с други,че да ме лаже???
Секси белъо,предразполагаща музика,любовна игра,стрийптиз дори.неможе да не му стане
Първоначално написано от SiSsKkAa
да,само че без музика и стриптиз.
Трябва да пробвам стриптиз за да му стане ли,то само тово остана вече???????
да бе, и шото му е омръзнало с нея, затова си внушава и е така сам успява да не си го надърви... баааааати глупостите
Ем не ми се вярва,защото той също се притеснява за това и всеки път който не стане той ми се извиня праща ми смс.И на ден по 100 пати ми зжани и ми пише и ми казва че ме обича.Даже си купихме от тия карти на симпатия на вивател,на неговото.Не ми се вярва ако иска да късме да прави така???????
Може да е липса на сексуално желание.
и азПървоначално написано от Alexandra93
![]()
често ли го правите.. ? защо не го лишиш за 1-2 седмици от това удоволствие.. като само го дразниш през това време.. да видим наркая кфо ще стане![]()
Просто вече не го възбуждаш...може да е обърнал резбовото съединение![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
бре бре.. за момиче на 15 години си доста вътре в нещатаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!