.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Предимства и недостатъци ?

Пускам темата, за да видя горе - долу как стоят нещата в другите връзки.Та кажете какви са предимствата и недостатъците във вашите връзки, независимо от колко време сте заедно.
    A.D.I.D.A.S.

...po princip v momenta nqmam vryzka,no moite nabludeniq sa che si struva samo zaredi onova,chuvstvo,zaredi koeto bi zarqzal vsichko i vsichki,samo i samo da izlezesh s choveka,koito obichash ili kym koito imash trypka.Vsichki ostanali nedostatyci nqmat znachenie i se obezsmislqt...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    )В моята "връзка" бъка от недостатъци.
    Не знам още колко време ще го търпя.
    И двамата имаме прекалено много обожатели и 'фенове', а и от скоро сме заедно и всички тези "външни фактори" не влияят добре върху доверието ни един към друг.
    Доста е зает. Постоянно пътува Пловдив - София - Пловдив. Бая е зает в университета, а аз с други мои ангажименти и остава много малко време да се виждаме.
    Има доста хора, които ни 'пречат'.
    Моите приятели не го одобряват.
    Предимствата са, че се допълваме, отиваме си страшно много уважаваме се, ценим се...
    Обаче просто като не ни остава време да се наслаждаваме един на друг - трудно да стане нещо.. а и сме в началото.. а и всяко едно начало трябва да е по-розово отвсякога, а това като липсва, просто всичко още от сега е ясно, че нищо няма да се получи между нас.

минус по плюс е равно на минус
    (математика за 6ти клас )

Град
    Sофiiя City xD
    обичаме се супер много,но нашето е връзка от разстояние...вярваме си но не се знае още колко време ще издържим така все пак доста гадно си е (дори най-баналния пример тъжно ти е и искаш някой да те гушне...ми тфа е връзка от разстояние демек...духаш)
    мисля че е тфа

Град
    somewhere over the rainbow
    Ох...Ще го давам по-кратко:
    Предимство е,че сме си подръка по всяко време.Друго такова е,че винаги се грижи за мен като за домашен любимец.Защитава ме,помага ми(когато може),подкрепя ме.Знае как да ме усмихне.Романтичен,мил и внимателен когато иска.
    Недостатък е,че сме заедно по поне 10 часа и има реална опасност да си омръзнем и то скоро.Нямаме почти нищо общо като интереси-спорта и изкуството се оказаха доста трудни за съчетаване.Понякога мрънка досущ като малко дете.Не мога да разбера кога се шегува и кога не.Обикновено и той не разбира кога аз го правя и се получава една обърквация...

От почти 4 месеца сме заедно и има повече предимства връзката ни,дори не се сещам за недостатък.Едно от предимствата е ,че го чувствам колкото като гадже,толкова и като приятел.Споделяме си всичко.Когато единият не може да излезе има разбиране и от двете страни.Не се караме,нито пък си усложняваме излишно живота с държане на сметка или кой къде е и какво прави(т.е за мен няма проблем да отиде без мен на дискотека,нито пък за него да изляза сама на кафе с приятели).Засега се сещам само за това.
    offline forever!

Предимствата са, че се допълваме, че се обичаме страшно много, всеотдайни сме един към друг.
    Недостатъците са, че е далеч от мен и се виждаме мн малко. Нямаме си мн доверие ама това се оправя.

Айде бе не е ли интересна темата :П
    A.D.I.D.A.S.

едно от Предимствата е,че е от моя клас и имаме обща компания.Всъщност това е и единствения недостатък

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    незнам колко точно и ясно мога да разгранича нещата, но най-големият недостатък или проблем в моята връзка съм аз :/ Имам на предвид че нямам много време, а като цяло обръщам доста повече внимание на приятелите си отколко на приятеля ми ... чесно казано въобще незнам как ме търпи тоя човек

Само недостатъци...до сега съм нямал каквито и да било връзки
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

ami...s 4oveka,koito obi4am se razdelihme predi okolo mesec.Purvo da kaja predimstavata na vruzkata ni-stra6no mnogo si prili4ame kato harakteri i vinagi uspqvahme da predvidim v kakvo nastroenie e drugiq,ili kakvo bi mu haresalo...imame mnogo obshti interesi,haresvame edni i sushti ne6ta,uvajavame se i nai-vjnoto stra6no se obi4ame...problema e,4e vodim razli4en na4in na jivot i tova otnema stra6no mnogo ot vremeto ni edin za drug...lqtoto,dokato ne hodeh na u4ilishte,a raboteh be6e dosta po-razli4no,zashtoto rabotehme v edna i sushta firma i uspqvahme da suvmestqvame ne6tata,nie tam se zapoznahme.Dokato pazehme ne6atata v taina i se pravehme na mng dobri priqteli vsi4ko be6e nared.Kogato zapo4nah ui4ilishte i sprqh da rabotq zapo4nahme da se razminavame,toi zapo4na da patuva mng 4esto do germaniq po rabota.Roditelite mi i priqtelite mi bqha ujasno protiv nego,koeto dopulnitelno uslojnqvashe ne6tata.Malkoto vreme koeto uspqvahme da kradem za nas,be6e mnogo hubavo i veroqtno vse oshte shtqhme da sme zaedno,ako ne porajdashe sumati problemi i za dvama ni.Zaedno re6ihme da se razdelim pone za sega,dokato e nevazmojno da sme zaedno.Toi vse oshte e vsi4ko za men i malkoto saobshteniq,koito si pi6em i malkoto razgovori po skype obshto vzeto za devte ne6ta,za koito jiveq...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами за година и половина предимствата са - обича ме много,което е най-мажното,много често сме заедно и никога не сме си омръзвали,грижи се за мен като за някаква ценност,подкрепя ме,допълваме се...за недостатъците - чак недостатъци не мога да кажа,но може би това че трябва да се съобразяваш и с другия,неговата ревност...мисля че е това общо взето

Град
    Paradise
    Предимствата са много, ама да речем:
    1. обичаме се наистина и си имаме доверие;
    2. Характерите ни си пасват перфектно.
    3. И двамата сме идиотчета и се лигавим най-забавно заедно.
    4. Правим страхотен секс.
    5. Грижи се за мен все едно ми е баща.

Недостатъци...
    1. Много бърбори и понякога имам нужда от тишина (да, това беше глупаво).
    2. Преди много закъсняваше за срещи (ама това беше преди, после след един скандал спря и ся е точен като часовник).
    Ииии... май тва е

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    predimstvabi4ame se,ne mojem edin bez dryg,postoqnno imame nyjda da se 4yem,vidim i t.n.,postoqnno mislim edin za dryg,izsly6vame se,pomaga mi da re6a razni problemi,imame si doverie,kogato sme tujni,se tursim i namirame zaedno yteha.Nedostatuk-i dvamata sme revnivi,nz,za6o,no ponqkoga dosta go draznq,kat zapo4na da govorq za biv6ite mi dale4e sme edin ot dryg i tova,pre4i malko ili mn na vruzkata ni,ama za lubovta nqma granici
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Най-голямото предимство, може би, е, че си имаме доверие и сме на първо място приятели...
    Недостатъците са моите граници и разстоянието между двама ни, което пак е по моя вина.

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    predimstvabi4ame se,ne mojem edin bez dryg,postoqnno imame nyjda da se 4yem,vidim i t.n.,postoqnno mislim edin za dryg,izsly6vame se,pomaga mi da re6a razni problemi,imame si doverie,kogato sme tujni,se tursim i namirame zaedno yteha.Nedostatuk-i dvamata sme revnivi,nz,za6o,no ponqkoga dosta go draznq,kat zapo4na da govorq za biv6ite mi dale4e sme edin ot dryg i tova,pre4i malko ili mn na vruzkata ni,ama za lubovta nqma granici
    не ме дразниш мн...но аз те дразня като почна да ревнувам....особено пък като имам проблеми вкъщи(почти винаги!)..и просто...и после се измъчвам шот съм те издразнил...и така..иначе си права

Голям фен Аватара на beb4yy
    ЕДИНАК СЪМ

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    не ме дразниш мн...но аз те дразня като почна да ревнувам....особено пък като имам проблеми вкъщи(почти винаги!)..и просто...и после се измъчвам шот съм те издразнил...и така..иначе си права
    aha,qsna,kakva bila rabotata
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ЕДИНАК СЪМ
    И аз
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    обичаме се супер много,но нашето е връзка от разстояние...вярваме си но не се знае още колко време ще издържим така все пак доста гадно си е (дори най-баналния пример тъжно ти е и искаш някой да те гушне...ми тфа е връзка от разстояние демек...духаш)
    мисля че е тфа
    +1 моето положение е същото...разстоянието е най-големия недостатък
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си