- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kакво да правя? Все още го обичам :S
---
Какво доверие? Какви са тези глупости? Извинявай, че се изразявам така, но ме е яд като слушам за такива неща. Той те унижава! А ти ще му се молиш? За какво? Нямаш ли си достойнство? Не е единствен. Така че стига мисли за него, а гледай себе си. Запознай се с други момчета и търси щастието си. Няма нищо по-гадно да гледаш в миналото. Така изпускаш страшно много!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ооо я го зарежи тоя предишнияяя![]()
![]()
Как може да те унижава при положение ,че до вчера ти е казвал колко те обича?
Бахти тъпака
Въобще,ама въобще недей да съжаляваш за тоя боклук
На твое място бих го блокнала и нямаше да общувам с него и грам дори!Бахти селяка майна
Пробвай със "сладкото момче" щом има чувства към тебе,а тоя, с извинение, шибаняк го заеби
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
нека и мъж каже своето мнение. според мен ще е по-добре да се върнеш при стария(АКО ВЪОБЩЕ ИМАШ ТОЗИ ШАНС). той те унижава защото все още те чувства като негова, смисъл един вид ти си нещо негово=предмет. въпреки всичко(без да съм наясно с ситуацията) си мисля че той има чувства към теб а това е най-важно. интересно ми е защо леко като не потръгне и всички бягате, ставате курви. любовта е и компромис !
Още го обичащ,но според мен не трябва цял живот да му се молиш,и при мене е така,обаче аз вече почти не го харесвам![]()
Виж ся, бившия си е бивш! Щом сте в такива обтегнати отношения явно нещата между вас няма да се оправят скоро (ако изобщо се оправят)... Какво доверие ще му печелиш? Ако наистина е станало така както казваш ти не си виновна, (е той не може да прави разлика между натискане и просто седене... А пък ако питаш мен честно казано не вярвам това да е истинската причина, за да се разделите... Ако казваш истината...той едва ли е толкова малоумен, че да не успее да направи разлика... Просто сигурно вече не е имал чувства и това му е дошло перфектно като причина за късане... За капак на всичко те унижава и се държи гадно с теб - за какво изобщо продължаваш да общуваш с него ? Предполагам, че ти е кофти и че все още не ти е безразличен, но продължавай напред - живота е пред тебе и не бива да се ограничаваш така с този глупак... По-добре проучи как стоят нещата с намаренията на онова момче към теб и се залавяй за работа![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
До тука видях повече мнения "против" това да се опитваш да се сдобриш с бившя. Е, аз бих те посъветвала ако наистина още го обичаш и единствената причина да се разделите е било това "недоразумение" , то тогава се опитай да поговориш с него. Без да се нападате взаимно и да се унижавате един друг. Просто се опитай макар и за послден път да му кажеш отново истината.... А решението дали ще ти повярва си е само негово. В крайна сметка ако не друго , то поне можеш да се опиташ да постигнеш примирие да прекратите взаимното унижаване.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+1Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ето как стоят нещатата:
Ако се съберете ,съмнявам се че вашата връзка ще издържи и месец..(според даже няма смисъл ..от личен опит ти го казвам)...а това че още имаш чувства то ще избледнее...
Относно с момчете,с което сте приятели, може да се получи нещо...просто забрави бифшия и се отдай на новия който ,както казваш, може и да има нещо към теб.
п.п. Любов се лекува с времето...но също се лекува и с друга любов (пак от личен опит).
п.п.п. Ако искаш да забравиш бифшия трябва да не имаш никакъв контакт с него (като тел,скайп и т.н)...така ще ти е по-лесно.
Ей много се ядосвам на такива работи!За Бога ти си човек и си имаш достойнство!Кой е той,че ще те унижава?!То е ясно,че няма да го забравиш така лесно щом твърдиш,че го обичаш,ама все пак нали знаеш,че любовта всичко друго,ама не и унижение и страдание!А относно там другото момче,което се намесва в живота ти-Един съвет:Сега си почини малко от момчетата и не се захващай с други!Нямаш нужда!Остани си малко сама,подреди мислите си,посвети се на себе си за кратко,а то момчета винаги ще има,само че ти трябва да си готова да ги приемеш,а не да си с един,а да мислиш за друг! Успех!
Усмихни се
Просто продължи напред. Няма смисъл да се занимаваш с такъв човек.![]()
I know I should stop believing ... !
Остави го тоя глупак, продължи напред с новото момче![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
ОМеГе!Първоначално написано от sunyty
Девойче един път са те отрязали - защо се навираш в шамарите още? Разделили сте се - всеки по пътя си. Не тъпчи на едно място. Хващай новия момък за ушите и в гората за гъби отивайте :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Заебаваш го стария и си хващаш новия ... знам какво ти е така че дпоред мен тряба да продължиш напред .. ще се чувстваш много по добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Продължавай напред,а той е "бившият"...гледай си живота и не позволявай на никого да те унижава колкото и да те боли
Остави го, разбирам да имаше за какво да се бориш,а то няма продължи напред![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
По-добре остави бившия!!! Няма смисъл,защото той явно ти няма доверие след като ти си се опитала да му обясниш че не си се натискала а това е било най-добрия ти приятел!!! А за това другото момче,ако наистина си мислиш че той има чувства към теб защо не пробваш...все пак трябва да забравиш бившия някога и да продължиш напред не можеш да се жалваш цял живот!!!![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Kvo znachi zaebavash stariq ???? ... ta tq kazva che go obicha , bori se do krai za liubovta nqma da sajelqvash![]()
Ммм, аз също мисля,че няма смисъл да си правиш труда да се занимаваш с бишия сиПри условие,че те обижда,защо трябва да се унижаваш? Дай шанс на момчето,което според тебе те харесва....
{ плюс това,ако се събереш с бишия си
, едва ли нещата ще бъдат както преди }[
I Lo0ove h0usE muSic (h)
бе.. ш повърна.. не се унижавай викат.. хаха .. е той човека си е помислил че си се натискала с някав.. как няма да те унижава.. а може и нарочно така да е казал та да те разкара знам ли.. по принцип ако го обичаш се бори за него.. щото тва не се забравя е така.. и да си с друг .. няма да има файда повярвай ми.. та най - добре спри да поддържаш връзка с него да видиш как ще потърси .. пък ако не иска.. все някога щи мине и ще си готова да продължиш напред.. и те така
![]()
Oooo забрави го бившия ! Как ще му позволяваш до вчера ти е казвал "Обичам те " , на другия ден вече те унижава и те прави на глупачка .. Не , не , не , а и от личен опит знам , че ако се съжерете за втори път нещата трудно биха потръгнали ... Опитай с другото момче .. А за бившия забрави го , недей да контактуваш с един такъш нещастник ..
.. само болката е истинска ..
Пробвай да се съберете с новия! Може пък и да е по-добър! Бтв, позната ситуация!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ооо ма какво молене какви 5 лева? никви такива... не знам къде ти е достойнството ма ще е добре ако излезе на яве... няма го поглеждаш онзи идиот дето те унижава! първото което е, ако наистина е означавал мн за теб, щеше да ти повярва! но както и да е.. да не задълбаваме в минали неща... по-добре се мутивирай да го забравиш тоя... пък било то и с ново гадже... ти си реши.. ма няма смисъл да мислиш още за него...
няма да е лесно нали зн ? мн гадно.... личен опит...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]