Цитирай Първоначално написано от sunyty
Моля ви дайте ми някакъв съвет, защото незнам какво да правя.. Та така има едно момче с което ходихме и бяхме много щастливи, докато един ден той ми каза ''Означаваш много за мен,но ти имаш чувства към друг, видях ви да се натискате'' .Това не беше вярно той е много добър мой приятел и просто си седяхме.Опитах се да го убедя , че той е най-важен за мен , но каквото и да правех не се получаваше . Но останахме добри приятели. След няколко седмици всичко се промени той започна да се държи супер гадно с мен и да ме унижава.. От тогава насам се опитвам да го забравя,а не става всичко става все по зле.. Обичам го , а когато ми каже някоя обидна дума и ме боли , но колкото и да го обичам и аз почнах да се дуржа гадно с него. Сега всеки ден е толкова скучен и безличен. Идва и хубавата част има едно много сладко момче с което сме приятели и мисля ,че той има чувства към мен,но не мога да забравя другия постоянно мисля за него и не спирим да се измъчвам ;( ;( Кажете ми какво да направя ? Да се опитам да спечеля отново доверието на бавшия или да го забравя и да се опитам да стане нещо с другото момче.. ?
ОМеГе!

Девойче един път са те отрязали - защо се навираш в шамарите още? Разделили сте се - всеки по пътя си. Не тъпчи на едно място. Хващай новия момък за ушите и в гората за гъби отивайте :Р