.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Някой знае ли името на този филм :)(и още нещо)

Здравейте , търся следния филм: Става дума за будещи абитуренти в дадено училище като най-големия пич,футболист и т.н. туко що са го зарезали и той се хваща на бас с няколко свои приятели , че може за 3 месеца да направи кралица на бала всяка една от училището. Естествено избират най-забутаното момиче , което всъщност е доста красиво , но е направено като абсолютна чума .. Накрая тя не става кралица на бала , но момчето се влюбва в нея , тя пък от своя страна разбира , че той се занимава с нея заради един бас и се разтройва .. Накрая все пак се събират и има хепи енд
    Та интересува ме името на филма ако някой го знае . Гледал съм го преди окло 5-6 години по БТВ

Град
    Shinigamiville

Re: Някой знае ли името на този филм :)

Цитирай Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
    Здравейте , търся следния филм: Става дума за будещи абитуренти в дадено училище като най-големия пич,футболист и т.н. туко що са го зарезали и той се хваща на бас с няколко свои приятели , че може за 3 месеца да направи кралица на бала всяка една от училището. Естествено избират най-забутаното момиче , което всъщност е доста красиво , но е направено като абсолютна чума .. Накрая тя не става кралица на бала , но момчето се влюбва в нея , тя пък от своя страна разбира , че той се занимава с нея заради един бас и се разтройва .. Накрая все пак се събират и има хепи енд
    Та интересува ме името на филма ако някой го знае . Гледал съм го преди окло 5-6 години по БТВ
    фак и аз мн го харесвам тос филм ма ся се мъдря как са казваше сек

Ако се сетиш супер

Фен Аватара на dobreSresan
    Град
    София
    Бас и аб. бал ми няпомнят за "John Tucker must die", "Pigs", "10 things i hate about you".. ?

Сещам се за Another Teen Movie, който е гавра с разните му там тийн-комедии. Основният му сюжет е същия. Пробвай с него.
    "Совите не са това, което са.."

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Не,не,не.Има го в замунда този филм дори го бях теглила,но сега пък немога да се сетя но съм сигурна,че не е някой от изброените по-горе
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Варна
    'Тя е върхът'

"Совите не са това, което са.."

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Да бе вярно знаех си,че е нещо с тя и почнах да търся в замунда филми започващи с "тя",но ми излязоха хиляди резултати и реших да почакам да видя дали някой ще се сети
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Много благодаря на всички

Град
    Shinigamiville
    Много благодаря на всички
    пф да и аз ся пак ше го гледам мн е готин

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Мдам филма е ,, Тя е върхът,, ;]] ,но си има и пародия Казва се ,,Един не тъп американски филм ,, ;]]

Айде ако искате , така и така сме почнали да изброяваме подобни филми , да обменим опит . Ще започна аз. (Става дума за всякакви тинейджърски романтични комедий)

В момента се сещам за:
    1.Love don't cost a thing
    2.Шантавия петък
    3.A cinderela story (the movie)
    4.Bunny house ( май така се казваше)
    5.Sex Drive
    6.Whos your daddy

За сега само тия ми изникват в съзнанието .. по-късно ако се сещам за други ще допълня списъка

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Тоя вид сценарии е много популярен, поне 10 такива филми има, същите, само дето има козметични разлики
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Айде ако искате , така и така сме почнали да изброяваме подобни филми , да обменим опит . Ще започна аз. (Става дума за всякакви тинейджърски романтични комедий)

В момента се сещам за:
    1.Love don't cost a thing
    2.Шантавия петък
    3.A cinderela story (the movie)
    4.Bunny house ( май така се казваше)
    5.Sex Drive
    6.Whos your daddy

За сега само тия ми изникват в съзнанието .. по-късно ако се сещам за други ще допълня списъка
    The bunny house em mi ne mislq che mn si prilichat
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си