.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Имам проблем с учителка

Значи учителката ми по математика е ужасна,нямам думи.Обяснява само на,който си и е симпатичен или ,който ходи на часни уроци при нея.решава задачата в тетрадката на един,а ние да се чудим как се решава,утре сигурно ще ме изпита,а нищо не знам.Направо ще се пръсна от яд.Кажете какво да правя?Повече не може да продължава така?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Опитвай се сама да учиш и да разбереш г/д нещата.. Щом казваш, че повечето имате проблем с нея - можете да се обърнете към класната,например ?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

или като ви изпитва - да седнете да учите...
    а иначе да, оплачете се, не че това ще ви помогне

Град
    София
    В инспектората позвънете, кажате на родителите си. На ниво училище нищо не може да се реши.

малеее кви са мизерни тия даскали напрао немам думи ... а високи заплати искат

Говорете с класната или директора . С предишният ми клас когато имахме проблем с някой даскал говорехме с класната(беше много готина), а тя решаваше дали да говори с него или да каже на зам. директорите

Re: Имам проблем с учителка

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    Значи учителката ми по математика е ужасна,нямам думи.Обяснява само на,който си и е симпатичен или ,който ходи на часни уроци при нея.решава задачата в тетрадката на един,а ние да се чудим как се решава,утре сигурно ще ме изпита,а нищо не знам.Направо ще се пръсна от яд.Кажете какво да правя?Повече не може да продължава така?
    дай задачата..аз ще я реша
    ако решаваш задачки и раздаваш целувки, да давам и аз, м?

отваряш учебника и учиш...

иначе с класа отивате при класната и зам. директора и се оплаквате...

нашия клас се оправяхме и само с класната, понеже е председател на училищния съвет и държеше всички да се отнасят към нас като към писани яйца
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Учителите нямат право да преподават на свои ученици-т'ва е незаконно. Пък за учителката не мога да ти помогна, защото и в моя клас е по същия начин, само дето наща обяснява само на деца, които си мисли, че са умни. Демек, ако имаш висока оценка ще ти преподава, ако не-няма.

Седни, научи си, когато те изпита,
    докажи, че знаеш нещата.Може
    да се обърнете към класната
    или директора да ви я сменят.
    Но тя няма право да предава на свои ученици!!!

Град
    Sofia
    До Директора на
    Хххх училище, град ХХххх

Жалба от:

1. пенка драганова 8а клас
    2. драканка пенева 8а клас
    3...

Г-н Директор,
    Учителката по математика не си изпълнява задълженията и не ни преподава новите уроци. Тя решава задачите вместо на черната дъска в тетрадките на ученици които са и симпатични а ние останалите няма как да разберем новият урок и как се решават задачите. Тази селективност пречи на нашето образование....

Моля за вашето съдействие
    С уважение : еди си кой клас ...
    град, дата
    --------------
    С тази жалба отивате при секретарката и искате да ви даде входящ номер. Тя е задължена тогава да впише тази жалба в книгата за постъпили документи. С този номер вие можете да търсите отговорност на директора.
    След като се получи такава жалба директора е длъжен в срок от 14 дни да даде писмен отговор и да вземе мерки за решаване на проблема. Ако той не може да реши проблема е ЗАДЪЛЖЕН да препрати жалбата на регионалният инспекторат и те в срок от 30 дни трябва да решат проблема ....
    Но това действа. Само не се съгласявайте да подадете жалбата без входящ номер. Каквото и да става искайте номер.
    Аз навремето имах конфликт с учителката по икономика която ме изгони от час защото нямах тетрадка и аз подадох жалба. После директора ме помоли да си оттегля жалбата защото иначе ще трябва да и даде последно предупреждение за дисциплинарно уволнение.
    Така се разбрахме, че аз ще си оттегля жалбата а тя няма да се заяжда с мен и ... се помирихме.
    Така, че ако ученика е коректен има много инструменти с които да "тормози" даскалите, стига да си е в правото.

да, след като минете през госпожата по български да ви сложи липсващите запетайки

opla4i se na direktora

Град
    Е там...
    кажи на някое момче да и строши главата

Град
    Страната на чудесата
    тва е страхотна идея, да и строшите главата, кат ви дразни, ама се пак мисля че подхода с жалбата на ивчоив ше е по удачен :P

Голям фен
    Питай галфона на, който е решила задачата как я е решила или му искай тетрадката за да "свериш" решението..

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    С целия клас подайте жалба/оплачете се на класната/директора.
    А ако си 7 клас, вместо да разчиташ на тая шантава даскалица, тичай на уроци... все пак математиката ще ти е важна за изпита!

И аз имам проблем с учителка!
    Тя е толкова СЕКСИИИИИИИ!!!!

(сори, не се стърпях )
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от KisSsSsSs
    Седни, научи си, когато те изпита,
    докажи, че знаеш нещата.Може
    да се обърнете към класната
    или директора да ви я сменят.
    Но тя няма право да предава на свои ученици!!!

+1

като те изпита й сервирай всичко гореизброено... защити се;
    като изпадна в подобна ситуация и аз прибягвам до хитруване
    Бях пияна, когато си написах ника.

Като е така , идва даскалката и ти казва примерно :

- На дъската
    или
    - Стани

И ти почваш като първият газар да и се правиш на 5стинки и половина и след това всички ученици се оплаквате на класната/зам.дир./директорката и те ще ви свикат да присъствате на съвета или може само прецедателят на класът ви да присъства и там вече ще се решат нещата... иначе тука да ореваваш форума нема смисъл.. действай

и аз имах съштия проблем миналата година с госпожата по математика тя изпитваше saмo oтличниците (напълно безмислено)а дрyгите само в края на годината много тъпа.и мен в края на годината ме изпитва всеки 4ас (постоянно) на мен ве4е определено ми писна :@

мразя ги тия даскали .. !!

Re: Имам проблем с учителка

Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    Mi zavisi. spodeli s roditelite si. Klasnata pe4ena li e? Ako da potursi pomo6t ot neq. :P
    Moqta maika e u4itelka taka 4e sum naqsno s tiq ne6ta. Sega6nata mi u4itelka po BEL. V predi6noto mi ds bqx otli4ni4ka po toq predmet i mi be6e lubim a sa kvo za sroka - 5 awe ima sqkvi otka4alki
    Je me suis laisee rever
    Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
    L'echo de l'espoir..
    J'ai ouvert mon coeur
    J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
    de qui j'etais sourd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си