.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Докога ще се пише на латиница?

Е?

Мега фен Аватара на babity
    "Докато дойде новата версия" (която май вече дойде)

Мега фен
    Град
    София
    И мен много ме дразни латиницата

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    кое ви дразни?българи сме да пишем на български

Мега фен
    Поредната безсмислена тема...има поне 100 такива теми под твоята,ако ги беше потърсил щеше да намериш отговора !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Поредната безсмислена тема...има поне 100 такива теми под твоята,ако ги беше потърсил щеше да намериш отговора !
    Ти още ли се надяваш да станеш мод?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Ти още ли се надяваш да станеш мод?
    Не...ти си луда.Достатъчно свои проекти имам че и тук да пиша...просто констатирам.Нищо повече.

защо всеки,който направи забележка,че има подобна тема,трябва да е нападан и изкарван едва ли не,че го прави,за да получи модераторски права.пълна глупост.ама темата наистина е излишна

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    защо всеки,който направи забележка,че има подобна тема,трябва да е нападан и изкарван едва ли не,че го прави,за да получи модераторски права.пълна глупост.ама темата наистина е излишна
    Щото 80% от потребителите тук си мислят че като правиш забележка си важен и едва ли не "се натягаш да си мод".Тъй че,"добро утро",с времето ще се убедиш че е така...

аз също съм правила забележки ама с цел да не обсъждаме една тема 5 пъти а не за да се натегня на някой

Не мисля, че това, че има едно нещо 10 пъти, го прави безсмислено.
    На поне първите 5 страници има теми за кирилизатор, не за това докога ще се пише на латиница.
    Идеята на темата е да се обърне внимание на това, че има хора, които пишат на латиница, което не е редно, пък и предизвиква неграмотност у населението.
    Не е задължително да имаш някво чувство, затова се извинявам - въпросът, поне според мен, изглежда достатъчно ясно, че е реторичен...
    А и за да ти върна на заяждането - като ти пречи темата - недей да пишеш вътре.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Не мисля, че това, че има едно нещо 10 пъти, го прави безсмислено.
    На поне първите 5 страници има теми за кирилизатор, не за това докога ще се пише на латиница.
    Идеята на темата е да се обърне внимание на това, че има хора, които пишат на латиница, което не е редно, пък и предизвиква неграмотност у населението.
    Не е задължително да имаш някво чувство, затова се извинявам - въпросът, поне според мен, изглежда достатъчно ясно, че е реторичен...
    А и за да ти върна на заяждането - като ти пречи темата - недей да пишеш вътре.
    Виж сега,всеки си мисли че точно на неговата тема ще му обърнат внимание,че точно на него ще му се изпълнят прищевките...освен едно а3 в края на темата едва ли друго ще видиш...

Аз нужда от внимание нямам, прищявки също. Изказвам мнение по индиректен начин. А ти си свободен да се разделиш с образа на поучителя, който всява морален респект, имаш позволението ми.

И аз много се дразня на тая латиница, не разбирам, защо е позволено все още да се пише с нея. Просто да се сложи някакъв кирилизатор или нз какво. А че има 100000 теми такива, ясно, ама все пак трябва да се направи нещо по въпроса!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Сега като се замисля ми прави впечатление как и никой модератор или администратор не е написал нищо.

Сега като се замисля ми прави впечатление как и никой модератор или администратор не е написал нищо.

Най-вероятно няма и да напише....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Е в един от най-големите форуми и модовете да не обръщат внимание на такива работи...

Nikoi ne te kara nasila da vlizash tuka.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Всеки сам си решава, това няма значение как ще се пише, по важно е че се пише
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

не е вярно...

На тях не им пука...
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

Цитирай Първоначално написано от Snejkou
    На тях не им пука...
    Може би им е писнало да отговарят на едни и същи въпроси...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

...или на въпроси, за които нямат отговори?

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Nikoi ne te kara nasila da vlizash tuka.
    Колко ограничено мнение..
    пс. ако продължи да се пише няма как да не пишат ,но няма да се предприеме нищо.... щеше да дойдат нови правила с новия форум нямаше да се пише на латиница.. ала бала сега гледаме само отгоре някви новини кой с коя се шибали коя била мацка на деня колко марихуана намерили у гурътъъъъ и всякакви жизнено важни за нашия живот новини
    Боже кой ми казва че ми било ограничено мисленето. .. първо си прочети малко постовете и тогава. .. можеш да ми кажеш... че аз съм мислел ограничено ....

Нито един от твойте... и не си ти човека... който ще ми каже.. че съм мислел ограничено.. ок ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си