- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Докога ще се пише на латиница?
Е?
"Докато дойде новата версия" (която май вече дойде)![]()
И мен много ме дразни латиницата
Поредната безсмислена тема...има поне 100 такива теми под твоята,ако ги беше потърсил щеше да намериш отговора !
Ти още ли се надяваш да станеш мод?Първоначално написано от Lucho
Не...ти си луда.Достатъчно свои проекти имам че и тук да пиша...просто констатирам.Нищо повече.Първоначално написано от babity
защо всеки,който направи забележка,че има подобна тема,трябва да е нападан и изкарван едва ли не,че го прави,за да получи модераторски права.пълна глупост.ама темата наистина е излишна
Щото 80% от потребителите тук си мислят че като правиш забележка си важен и едва ли не "се натягаш да си мод".Тъй че,"добро утро",с времето ще се убедиш че е така...Първоначално написано от SiSsKkAa
аз също съм правила забележки ама с цел да не обсъждаме една тема 5 пъти а не за да се натегня на някой
Не мисля, че това, че има едно нещо 10 пъти, го прави безсмислено.Първоначално написано от Lucho
На поне първите 5 страници има теми за кирилизатор, не за това докога ще се пише на латиница.
Идеята на темата е да се обърне внимание на това, че има хора, които пишат на латиница, което не е редно, пък и предизвиква неграмотност у населението.
Не е задължително да имаш някво чувство, затова се извинявам - въпросът, поне според мен, изглежда достатъчно ясно, че е реторичен...
А и за да ти върна на заяждането - като ти пречи темата - недей да пишеш вътре.![]()
Виж сега,всеки си мисли че точно на неговата тема ще му обърнат внимание,че точно на него ще му се изпълнят прищевките...освен едно а3 в края на темата едва ли друго ще видиш...Първоначално написано от afterforever
Аз нужда от внимание нямам, прищявки също. Изказвам мнение по индиректен начин. А ти си свободен да се разделиш с образа на поучителя, който всява морален респект, имаш позволението ми.
И аз много се дразня на тая латиница, не разбирам, защо е позволено все още да се пише с нея. Просто да се сложи някакъв кирилизатор или нз какво. А че има 100000 теми такива, ясно, ама все пак трябва да се направи нещо по въпроса!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сега като се замисля ми прави впечатление как и никой модератор или администратор не е написал нищо.
Първоначално написано от afterforever
Най-вероятно няма и да напише....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е в един от най-големите форуми и модовете да не обръщат внимание на такива работи...
Nikoi ne te kara nasila da vlizash tuka.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Всеки сам си решава, това няма значение как ще се пише, по важно е че се пише![]()
не е вярно...
На тях не им пука...Първоначално написано от afterforever
Може би им е писнало да отговарят на едни и същи въпроси...Първоначално написано от Snejkou
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
...или на въпроси, за които нямат отговори?
Боже кой ми казва че ми било ограничено мисленето.Първоначално написано от tqnko
![]()
.. първо си прочети малко постовете и тогава.
.. можеш да ми кажеш... че аз съм мислел ограничено
....
Нито един от твойте... и не си ти човека... който ще ми каже.. че съм мислел ограничено.. ок ?