- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За вредата от цигарите
Вярно ли е че по-леките цигари вредят по-малко?
Някой може ли да ми каже кои са най-леките цигари?
В колко раздела ще я пуснеш тая тема?
НЕ започвай да пушиш за да се правиш на готин/а!
Кво ти пука?! Пуши кат' ти се пуши ..![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Хм определение като леки цигари е въведено от проиводителите хората да си мислят,че са по безвредни,но няма нищо подобно.Най-добре спри да пушиш с годините ще си донесеш такива проблеми с който и пластичняата херургия не може да ги оправи.
Йога и мъдрост
Пластичната хурургия ?!Най-малко бих се притеснявал как изглеждам ако ми се разлагаха вътрешностите.Дали пушиш или непушиш значение голямо няма.Ходиш по дискотеки и заведения нали?Всичко друго е до желание и личен избор.
А дали вредят по-малко, може би, но едва ли.Поне ако пропушиш няма да те спохожда разстройство![]()
Ами всъщност,за да станат по-леки цигарите,тютюнът преминава през химични процеси,от което следва че са наблъскани с доста "химия",която вреди също толкова колкото и тежките цигари,че и повече.
Какъв е извода![]()
Каквито и да са цигарите,все си вредят,затова по-добре да ги откажем,или въобще да не ги почваме!
![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
НЕ НЕ Е ВЯРНО!!Първоначално написано от gattopardo
Ами ако не гълташ като дърпаш,пак ли е вредно!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Е като не гълташ, какъв е смисъла да пушиш...само да се правиш на интересна ли?Първоначално написано от mim4ety_sara
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Междодругото , аз не съм пушач ... Но съм останувил че вредата от цигарите се отразява на вс. дории и на тези като мене. Дали пушиш или вдишваш на някои друг цигарения дим е равностоино.Първоначално написано от Pepincetyy
А дано не ти се случва разлагане на вътрешностите, защото не само ще те притесни, че да не кажа, че нищо друго няма и да те интересува... по-тъпо изказване няма...Първоначално написано от schism
А към автора - като не си пушач, недей да почваш. И това, че дали вдишваш чужд дим или пушиш, не е равностойно, но вреда има и в 2-та случая.
да появява се опасност от раково образование на зъбната кухинаПървоначално написано от mim4ety_sara