.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Paradise

Хипер странни секс забрани.

Преди няколко седмици си говрехме в една тема как в някои щати има секс пози или изобщо сексуални дейности, които са забранени от закона. Не ви ли се струват странни (някои даже глупави)?

В Ливан, където половината население са християни, на мъжете официално им е позволено да правят секс със животни. Но и тук има важно ограничение: животното трябва да бъде от женски пол, съобщава Pravda.ru. За секс с мъжко животно перверзникът е заплашен от смъртно наказание. А пък в Индонезия под заплаха от съдебно преследване е даже простата и многообична мастурбация.

В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, разглеждайки гениталиите й в огледало.

На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.

В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин.

В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.

Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.

В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.

В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.

Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.

В Масачусетс на жените им е забранено да бъдат отгоре.

В Минесота е строго-престрого забранен сексът с птици.

Повече от фен
    4e e stranno - stranno e ama tvo poslednoto seks s prici ne go bqh 4yvala i nz kvo predstavlqva

Супер фен
    Град
    в килера
    Глупави забрани, измислени от хора, които не могат да ползват умът си за нещо по-полезно. Все едно някой полицай ще свети с фенерче на двойката докато правят секс
    А това за секса с птици... нямам думи

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Глупави забрани, измислени от хора, които не могат да ползват умът си за нещо по-полезно. Все едно някой полицай ще свети с фенерче на двойката докато правят секс
    Е как може някой да ти забрани мастурбацията

"На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света. "

"В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин."

ТЕЯ ДВЕТЕ НАЙ МЕ РАДВАТ !!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е как може някой да ти забрани мастурбажията
    Нямам си бегла представа как ги следят ( и най-вероятно всичките си лъскат тайно в мазето :P ) ама по закон им е забранено.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Много тъпи закони.Кво някой полицай ще седи и ще казва:-Опааа,младежо не така забранено е. Или :-Не може да се ожениш за нея,девствена е,ако искаш след 30 мин ще ти я върна готова за женитба.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Много тъпи закони.Кво някой полицай ще седи и ще казва:-Опааа,младежо не така забранено е. Или :-Не може да се ожениш за нея,девствена е,ако искаш след 30 мин ще ти я върна готова за женитба.
    Горе долу...

Да бе аз седа.. си и се еба и мама седи и тя ме гледа. . и ми вика.. така мойто момче така
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

пълни глупости, едва ли се спазват

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: Хипер странни секс забрани.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    ВъХ добре че не е забранено и в България понеже ний на село яко чукаме петелите ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    ВъХ добре че не е забранено и в България понеже ний на село яко чукаме петелите ...

Cruel Intentions

Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.

В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.

В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.

Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.

В Масачусетс на жените им е забранено да бъдат отгоре.

Ама тези не вярвам да са истина.
    Как няма да целуваш жена си,защото е неделя или защото спи
    Или пък не може жената да е отгоре
    За предните съм съгласна,че е възможно,ама това не мога да го повярвам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    доста безмислени закони според мен..

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Да бе аз седа.. си и се е** и мама седи и тя ме гледа. . и ми вика.. така мойто момче така

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е как може някой да ти забрани мастурбажията
    Нямам си бегла представа как ги следят ( и най-вероятно всичките си лъскат тайно в мазето :P ) ама по закон им е забранено.
    С датчик на к*ра как

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от inl0ve
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    Да бе аз седа.. си и се е** и мама седи и тя ме гледа. . и ми вика.. така мойто момче така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Омг какви са тези глупости.. и аккво като са закони като че не могат да се нарушат кой ще ми забрани или анреди да правя не знам си какво си

na men nikoi nichto nemoje da mi zabrani osven 1 4ovek ama tq ima pove4e vlast otkolkoto i obama

Супер фен Аватара на galu6a
    тва е супрер тъпо дякаш някой ме гледа дали съм отгоре и няви такива направо ме потресахте
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Кво ли не измислиха вече .

На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.

Тва еб*хти му и закона .. от кой е измислен .. от някое жиголо ?!
    и мамка му Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено!! ?!?!?! WTF ?!?!?!
    в някои религии трябва да си девствен за да се ожениш (някои жени си правят пластична операция за възтановяване на химена)

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Доста тъпи забрани и закони бих казал,но щом са измислени предполагам има някаква причина за това.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Имам 1 папагал тука
    The Spark

Град
    `In Hell`

В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.

И да казва ако не се справят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си