Не знам темата дали е за тук,но ще пи6а

Имам следния проблем, харесвам едно мом4е, но то е байкър. За него все едно няма хора, ако колелото му е при него, даже разговор не мога да запо4на с него, постоянно само колелото му е в главата. Не знам дали се прави или найстина няма по важно нещо от колелото за него.Вие как мислите ? Имате ли идея как да се опитам да му покажа чувстватва си? Никога не ми дава възможност. Какво мислите за байкърите ина4е, според вас те стават ли за гаджета, дали има бъдеще в такива хора ? Ходех преди с байкър, но той се оказа голям тъпак, но този не е такъв, познавам го от доста време, знам как мисли, какво прави... невероятен е Ина4е ето това е той: http://www.pinkbike.com/photo/2415184/ , какво ще кажете ? Знам, 4е снимката не е нормална, но той няма нормални, винаги се криви, но не мисля, 4е нещо може да загрози чара му Но не мога да се престраша да му кажа, 4е го харесвам, 4е мисля постоянно за него. Дайте някакъв съвет, моля ви ! Не знам как да го изтръгна от това колело, ако може да спи с него сиг ще го прави.... От4аяна съм, ве4е не знам какво да правя, само му ходя по гъза, макар и не явно, защото не знам как да му го покажа. Помогнете, искам да пробвам да бъда с него !