.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от MaMinaPriNcesA
    Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †

О4евидно е , 4е си позната на 4овека за когото говоря, но не мисля, 4е говори6 верни неща. Той не е такъв !
    повече от позната съм била, но щом не вярваш няма значение, троши си главата. Ако все още го искаш, опитай с песента, тая песен я знае само той и я слуша почти всеки ден
    Не се опитвай да ме дразни6, не може6 !

mmKamm
    Благодаря много за отговорите ! Права си, 4е не беше уда4но да пускам тема във форума, но не знам какво да правя и опитвам всякакви вариянти. Ще се опитвам да сдържам, но не знам до кога ще издържа.Всеки път щом го видя ми иде да го разцелувам.

еееееееее кво разпространяваш снимките на момчето из некви форуми? аз бих ти се ядосал доста, кво остава да излизам с тебе

Град
    Somewhere...in The sea...
    mmKamm
    Благодаря много за отговорите ! Права си, 4е не беше уда4но да пускам тема във форума, но не знам какво да правя и опитвам всякакви вариянти. Ще се опитвам да сдържам, но не знам до кога ще издържа.Всеки път щом го видя ми иде да го разцелувам.
    ми човек кво да ти кажа..няма за кво да ми мерсиш знам кво е да ти се ще да получиш някви отговори/помощ или квото и да е и съм се убедила, че форума си е ебавка..а за момчето...и аз си имам един такъв, само че при нас нещата са малко по добре

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    mmKamm
    ми човек кво да ти кажа..няма за кво да ми мерсиш знам кво е да ти се ще да получиш някви отговори/помощ или квото и да е и съм се убедила, че форума си е ебавка..а за момчето...и аз си имам един такъв, само че при нас нещата са малко по добре
    Много се радвам за вас ! Ако не е тайна как го спе4ели , може и при мен да подейства, ако приятеля ти кара колело, защото един такъв може да зна4и много неща.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    голата истина е че м/у момче и момиче приятелство не може да има , както примерно 2 момчета или 2 момичета...

Град
    Somewhere...in The sea...

Много се радвам за вас ! Ако не е тайна как го спе4ели , може и при мен да подейства, ако приятеля ти кара колело, защото един такъв може да зна4и много неща.
    ми не не кара колело...имах в предвид, че горе долу нещата са подобни на вашите в смсл той е някакъв твърдо против сериозните връзки, щото си мисли, че всички жени са гадни кучки...иии не съм го спечелила напълно...не мога да го разбера, в един момент е такъв, в друг момент едва ли не ми се обяснява в любов...ии ти нали написа "Като го видя направо ми идва да го разцелувам" и за тва ти споделих..
    а как го спе4елих... (донякъде) просто му показах, че не ми пука дали връзката ще е сериозна или не и т.н. а той постепенно се привързва няма как държа се с него все едно не ми пука дали се виждаме за последно и така аам както казах вашата е по трудна пък и на мен ми писна да си играя и спирам

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    моя съвет : остави го с колелото му има и по-хубави
    Само ако можех

Тц.. оффф ТЪПИ БАЙКЪРИ

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пичага изглежда.
    Не го изпускай.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Пичага изглежда.
    Не го изпускай.
    Така е, но как да го взема за да не го изпускам ? От една седмица го няма никъде, не знам дали го няма или се крие от мен, дано не се усеща, 4е искам близост, защото това може да зна4и провал.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Ми освен да почнеш и ти да караш колело, може пък да се получи нещо
    Повярвай ми точно тя трудно ще кара колело Трябва да е някаква яка здрава машина. ебати малаумната тема,защото знам за какво става въпрос и все пак ми е съсед г/д тоя за който става на въпрос. .
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си