- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май съм влюбена...
Не се опитвай да ме дразни6, не може6 !Първоначално написано от MaMinaPriNcesA
mmKamm
Благодаря много за отговорите ! Права си, 4е не беше уда4но да пускам тема във форума, но не знам какво да правя и опитвам всякакви вариянти. Ще се опитвам да сдържам, но не знам до кога ще издържа.Всеки път щом го видя ми иде да го разцелувам.
еееееееее кво разпространяваш снимките на момчето из некви форуми?![]()
аз бих ти се ядосал доста, кво остава да излизам с тебе
![]()
ми човек кво да ти кажа..няма за кво да ми мерсишПървоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
знам кво е да ти се ще да получиш някви отговори/помощ или квото и да е и съм се убедила, че форума си е ебавка..а за момчето...и аз си имам един такъв, само че при нас нещата са малко по добре
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Много се радвам за вас ! Ако не е тайна как го спе4ели , може и при мен да подейства, ако приятеля ти кара колело, защото един такъв може да зна4и много неща.Първоначално написано от mmKamm
голата истина е че м/у момче и момиче приятелство не може да има , както примерно 2 момчета или 2 момичета...
ми не не кара колело...имах в предвид, че горе долу нещата са подобни на вашите в смсл той е някакъв твърдо против сериозните връзки, щото си мисли, че всички жени са гадни кучки...иии не съм го спечелила напълно...не мога да го разбера, в един момент е такъв, в друг момент едва ли не ми се обяснява в любов...ии ти нали написа "Като го видя направо ми идва да го разцелувам" и за тва ти споделих..Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
![]()
а как го спе4елих... (донякъде) просто му показах, че не ми пука дали връзката ще е сериозна или не и т.н. а той постепенно се привързва няма какдържа се с него все едно не ми пука дали се виждаме за последно и така
аам както казах вашата е по трудна
пък и на мен ми писна да си играя и спирам
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Пичага изглежда.
Не го изпускай.
Така е, но как да го взема за да не го изпускам ? От една седмица го няма никъде, не знам дали го няма или се крие от мен, дано не се усеща, 4е искам близост, защото това може да зна4и провал.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Повярвай ми точно тя трудно ще кара колелоПървоначално написано от ThePowerOfLove
Трябва да е някаква яка здрава машина.
ебати малаумната тема,защото знам за какво става въпрос и все пак ми е съсед г/д тоя за който става на въпрос.
.
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU