.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК

Имам вирус :(

Имам един вирус, който ме мъчи от около 2 седмици и не мога да го махна с никоя програмка от тези, които имам. Иначе ми го намират, но не могат да го изтрият...
    Ето го, този е win32.Parite.B Ако някой е имал вземане даване с него, плс да даде идеи и програми, които могат да го махнат, не искам да преинсталирам.

Ти как си могла да устискаш 2 СЕДМИЦИ с тая гадина? Една приятелка го имаше и викна мен да го чиста, доколкото помня се изчисти с NOD32(не съм му фенка, ама...)
    Продължавам да се чудя как си устискала, 'щото той правеше копия на ехе-тата от програмите и при всяко стартиране увеличаваше двойно обема на файла.

Град
    ТУК
    Не става с NOD, не става с Avira, s Padna не става
    Търпя го, защото се опитвам да го махна и все се надявам, че с нещо ще успея...

На мен някой вирус ако ми се опъва направо си преинсталвам Windowsa, може да не звучи особено рационално но винаги помага.

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Махал съм го него. Мисля с Касперски или със специален фикс който изтеглих.
    Пусни под Safe Mode и тогава пълен скан.

Град
    ТУК
    В момента сканирам с F-Prot, ако не помогне и с Касперски ще опитам, то не остана антивирусна да не съм я изпробвала
    Има доста изписано за тоя вирус, рових се, и на английски има и на немски, на български, но нищо оптимистично за съжаление. Мамка им и праета, дето ги пускат!!! Мразя ги!

Вируси по принцип е най-добре да се махат под Safe mode!
    Пускаш компа и помиш яката F8 след това влизаш в Сейф Мод и сканираш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    Град
    Варна
    По принцип влезели ти вирус и да го изтриеш вече ситемата са е скапала щото те се лепват в уйндолса към някои фаил или като програмка , и кат тръгнеш си играиш да го търсиш и триеш и ти се скапва операционната сиситема .Ида успееш да го изтриеш след това сигурно щи прави проблеми уйна .
    Направо формат и чиста инсталация.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от mizzzuno
    На мен някой вирус ако ми се опъва направо си преинсталвам Windowsa, може да не звучи особено рационално но винаги помага.
    Това си е класиката !
    И аз съм така, от колко време карам без антивирусна, па ако нещо тръгне да забива, преинсталирам уина и всичко си е на мястото
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ghlight=online

Но кой ли ползва търсачката...

ПС: Стартирай Уиндоуса в Safe Mode with networing и сканирай. Касперски премахва вируса, както и НОД-а. За другите онлайн скенери не мога да гарантирам, защото не съм сканирал с тях (не съм намирал този вирус по-точно)

и аз доакто се оттърва от някой се лепва друг и так ама за сега с нода става обаче последно се наложи авирата
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Цитирай Първоначално написано от mizzzuno
    Това си е класиката !
    И аз съм така, от колко време карам без антивирусна, па ако нещо тръгне да забива, преинсталирам уина и всичко си е на мястото
    Хора без работа

Виж, ако толкова ти е трудно ти препоръчвам да си намериш от някъде Sophos 7, ше ти го махне за секунди Ако не успееш да намериш, виж в task manager, тая гадина трябва да бачка от някъде все пак. Гледаш за странни процеси и след като го намериш (най-вероятно е съкратен по някакъв начин) пускаш search да го търсиш като file и след като го намериш - shift & delete (през safe mode) Айде успех \\//

Град
    Wonderland
    Трябва да форматираш С,защото win32 e в С,следователно не може да бъде изтрито.

преинсталирай си бозъта.
    направи един image с Ghost. и преди да си пуснеш нета си инсталирай една АВ с real time scanner по възможност безплатна мисля,че Avira-та имаше.
    Ако всичко ти е ок пусни си един scan на другите дялове на харда и това е.

BTW като знам днешната младеж какви PC-та ползва то един install на Win не е повече от 20-30 минути.

Град
    ТУК
    Много благодаря на всички за съветите
    Сканирах през сейф мод както ми казахте, сканирах и нормално сигурно със 6 различни антувирусни, естествено нищо не се получи, ама аз съм тъпо и упорито, трябваше да пробвам. В интерес на истината всяка програма ми намери по 2, 3 заразени файла и ми ги махна (но не и пирата), сега ПЦ работи малко по-добре Ще го преинсталирам другата седмица, то се е видяло.

Град
    CrazyLand
    аз един път хванах некъв вирус и ми викат че моя комп е нещо сериозноооооооооо ама баш си сериозно компа през 5 мин. го рестартирах мале фо беше ужас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си