Абе и аз наскоро си взех лаптоп но пак си разглеждам сайтове за лаптопи.И се чудя как може някъв лаптоп дето е 2 пъти по - слаб от моя е 1300 лева.И то що ....... защото бил DELL или HP.Да не говорим за Sony VAIO ооо майкооо .Майка ми седи в магазина и гледа едно и ми вика - " Ммммм гледай кво малко лаптопче,миниатюрно "1.6 GHz Intel Core Duo ,няква слаба видео карта и с 60 GB хард.Дигам аз главата щот погледнах че е VAIO и познай4329 лв. Първоначално помислих че аз недовиждам ама питах продавача и той ми вика : "Ооо ми дай той ся е на ПРОМОЦИЯ
.Колко го търсих после тоя лаптоп из сайтовете и не намирам за такава цена такъв.Аз все пак добре се уредих.ASUS X50Z серията - AMD Athlon X2 2.0 GHz 800 Mhz 320 HDD,ATI HD 3200 - 900 лв.А само да каже че примерно ... (защото аз доста си го тествам) TEST DRIVE UNLIMITED ми върви на MAX характеристики без да насича а на прочутата TOSHIBA A300 за 1399 лв. напрао щях да са пенсионирам докато си избера кола в началото.Да не говорим като тръгне
А иначе 2.4 GHz AMD Turion а у и ко стана най - накрая ....... май тез от SONY са бъзикат.Ебахти и цените.