- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години започнахте да пушите??????
Аз съм заклета НЕпушачка и като вида някое 12 годишно да пуши ми се повдига...
ПП- много е модерно няма що... вече са на мода хората, които не пушат, защото са 3 пъти по-малко...
На 16 съм .. Не пyша .. Беше модерно едно време , но днес не е .. И съм горда , че нямам този гаден за здравето навик![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
+1Първоначално написано от vesito13
To infinity and beyond.
За пръв и последен път някъде на 12 опитах от наргиле (или както се казва) с мента, ама пак беше ОТВРАТИТЕЛНО
не съм почнал бе !?
по4нах да пуша на 15:P
Лятото преди 7-ми клас, значи наааааа 13 (?) или на 14![]()
3 клас бях когато ме научиха да пуша. След това 5 и 6 клас малко прекъсване и лятото пак ги почнах. Ся вече съм 8 клас и си пуша спокойно. Знам че цигарите не са полезни ама кво да се прави... човек се пристрастява към тях.
Защо си мислите, че въобще сме започвали !?
Авторката - лигла!
Don't tell me what I can or can't do !
samo da te svetna Boyd ne sum ligla i are samo da ne se obijdame kato ne ti iznasq ne6to po dobre ne pi6i po taq tema be.nqma6 pravo da
govori6 taka za nqkoi koito dori ne poznava6.![]()
Когато бях на 7 ,но само един път беше и сега не пуша ,а и немога .
амиии някъде 1-2 месеца преди да направя 15
което ще рече 2-рия срок на 8-ми клас...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не пуша
на 14 тоест сега![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Еми в пети клас...обаче тогава не бях все още така запалена и редовна пушачка,но към края на 6-ти началото на 7-ми .. нещата станаха по - сложни .. яд ме е!
Аз не пуша и не смятам да пуша.Немога да дишам направо ако запаля.А пък и не изпитвам никакво удовлетворение като пуша.
Пуша от малко преди да стана на 14,не се гордея с това,нито смятам,че е "гъзарско"..просто мисля,че живота е един и всеки трябва да си го изживее както иска..
Започнах като на шега и стана тя каквато стана........сега пуша доста сериозно,ама се опитвам да ги спра,за сега без много успех,но все пак имам желанието,малко ми е слаба волята ама....
![]()
Никога не забравяй кой си!!!
Бях в началото на 14 - 8ми клас. Сега съм 9 и пуша редовно. Кофти ми е че ги почнах, ся няма спиране. Колкото и проблеми да иам колкото и наказания от наще аз въпреки това пуша и дори не знам защо го правя? Пфх.... Вече 3та година.... и тръгнах да ходя пеша на даскало и да са връщам за да може по някакъв начин да ми са оправи дроба. На ден извървявах по 20 км от нас до даскало и 20 км обратно- отнемаше ми 1 час отиване и 1 час връщане. Когато бягах обаче имах проблеми и се изморявах адски бързо.