- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години започнахте да пушите??????
Ами не съм пушила и не смятам да пуша..Това е супер безмислено и на всичко отгоре вредно. А сега с тези цени каквито са тфа си е ужас направо..
Let's get away..just for one day..
не пуша
Не съм почвала...Не смятам и да го правя.
14![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
+1 Аз в 5 клас запалих да пробвам, но тогава пуших на уста, иначе много кашлях.Първоначално написано от FlammeNoir
После се научих и сега дори най-силните не ме задавят.
Иначе и аз пуша много рядко само да правя компания на приятелите, но не ми харесва.
![]()
![]()
не пуша![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Пушех доста години, но от 6мес съм на пушач и съм super горда със себе си.![]()
не пуша![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
о аз съм на 12 и не възнамерявам да пуша или да си "дръпвам"![]()
хора не пушете,дядо ми е на 58 и пуши откакто е бил на 7/8 години,съсипал си е здравето,на нищо не прилича,не се убивайте бавно,не си заслужава![]()
Не пуша и не смятам да почвам![]()
14
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Пуша само,когато сме се събрали компанията примерно на рожден ден,имен денПочнах на 16
![]()
От малка и не се гордея с това,че пуша.По-скоро съм горда с това,че просто съм пушач,а НЕ съм пропушила заради компанията или гадже или за гъзария..
мисля че беше на 12 ама 2 седмици по - късно ме хванаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като завърших 6 клас уж реших да пробвам и от тогаава до сега 4 години станаха не съм ги спряла![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
същата история и при мен ...Първоначално написано от vileto8
![]()
![]()
+1 ..Първоначално написано от fluffka1
Много мразя цигарите.. и се задушавам .. ама повечето ми приятели пушат и това не ме дразни кой знае колко
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
не пуша и не съм пробвала.не искам да пробвам![]()
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
Не пуша, пробвала съм, но не ми се дават излишни пари, които само могат да навредят.
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
Не пуша и не смятам да почвам.Предпочитам да спестя пари за нещо което ми харесва или ще ми потрябва,отколкото за нещо което ще ми съсипе здравето.Познавам едно момиче което пуши и като застане до мен така смърди на цигари,че не се диша
![]()
Пробвах на 10 о.О
Не ми хареса първия път,пробвах още няколко пъти след това,както и преди месец,но уви - явно не е за мен![]()