- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години започнахте да пушите??????
На 14 и още не съм пушил може и да не пуша![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Здравейте, сега съм в 7-ми клас, 1-вата си цигара опитах на около 6-7г., запалих я сама на 10-една съученичка каза, че с братовчеткаси пушели, реших да пробвам и...в 5-ти клас съм запалила най-много 5 цигари и в 6-ти толкова.Не мога да нарека себе си пушач, защото не пуша активно, вземам цигари от баща си и то мн. рядко.Знам какво правя със здравето си но...времето ще покаже дали ще продължа да пуша или ще спра.
опичайте си акъла деца... спрях ги аз
то густо, то пусто
Не пуша. Една позната от 2 клас е почнала да пуши по една кутия на ден.
Когато бях малка и баща ми, и майка ми пушеха. Баща ми имаше воля и ги спря, когато се роди брат ми, но мама още не ги е спряла и не иска и да ги спира![]()
Аз на 16 , но ги отказах на 26 и не съжалявам.
Не съм пушила, не пуша и няма да пуша.
13. половин година пушех стабилно, после 6 месеца не съм се сещала за цигара и напоследък си пуша по 1-2 цигари на ден![]()
Последно редактирано от heartlesandfreaky : 06-24-2012 на 21:08
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Не пуша.Не намирам смисъл в пушенето,а и освен това само като помириша цигарен дим ми се доповръща.Не мразя пушачите,но мразя цигарите и не съм ги опитвала.......
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз пропуших на 14 години, сега съм на 18. Пропуших е силно казано защото за 4 години не съм си създал зависимост. Мога да не пуша със седмици и изобщо не изпитвам нужда. Пушил съм и по 2 кутии на ден, но стандартно си пуша по 2-3 цигари на ден и то предимно, когато съм навън с приятели. Тия дето никога не са пушили, но мразят цигареният дим - просто това е остатъчната миризма, а самата цигара си има съвсем различен вкус и мирис. Жалко за вас, че не употребявате нещо само от предразсъдъци. Да, цигарите са вредни, но то кое не е. Ако не пушите може да си удължите мизерният живот с некви 5-10 години. Чудо голямо.... Аз лично си се наслаждавам на цигарите и не смятам да ги спирам.
На 11 бях като започнах. Чак не мога да си обясня защо?! Аз тогава съм била пети клас, ама кво да се прави-не мога да върна времето назад.
Иначе сега съм почти на 14 и се мъча малко по малко да ги отказвам. Честно казано има някакъв резултат уж, ама пропушили ми се е много тежко.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Не пуша, никога не съм пробвал, няма и да пробвам!
Е добре, възможно е да опитам да видя кво е![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
2ма гробаря си говорят..(копаят гроб).. От какво умря този бе? Еми не знам.. пиеше,пушеше,по к*рви ходеше.. живееше си живота..
След 2-3 часа копаят друг гроб.. От какво умря този бе ?
Не пиеше,не пушеше и по жени не ходеше..
Разликата е 1 мин.. Не се знае от какво ще умрем и кога..
За това в този живот трябва да се опита от всичко..
в седми клас пробвах за първи път , в девети почнах да си купувам цигари и да си пуша редовно