- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството може ли да се превърне в любов?
Значи случката ми е следната . Има едно момиче с което се познавам от 3 години някъде. Аз винаги съм я чуствал повече от приятел ,но един път преди година и нещо и казах какво чуствам и тя се дистанцира от мен . След това пак се сприятелихме и сме неразделни . Тя даже ми вика братче , брат ми и т.н. . Чудя се дали имам шанс да се пробвам пак да и го кажа и да не разваля сегашните ми отношения с нея . Ако някой е имал подобна случка моля да напише какво е станало при него . Мерси предварително за отговорите
Естествено,че може и това води до край на едно добро приятелство.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мии да може разбира се...мен снощи един мой много добър приятел ми се обяснисега ми е цифра кофти....
Първоначално написано от pandelka
До края на добро приятелство какво точно имаш на предвид ? Моля такива коментари като на Жоро не пишете ...
Ееее....че Жоро си казва истинатаПървоначално написано от momche
probvai otnovo da i se obqsni,nezabravqi,4e po KOleda se sly4vat 4ydesakusmet
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре.. Но Въпроса ми беше някой който е пробвал с приятелка така какво е станало по натам и дали са тръгнали или са си развалили приятелството
тва ми беше питането
Pri mene be6e obratnoto..i nie bqhme mn dobri priqteli v na4aloto,no posle tq prizna 4e ima nqkakvi 4uvstva kum men i ve4e ot 6 meseca sme zaedno![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ако те чувства повече като приятел и и кажеш това което си намислил до там ще е вашата неразделност.В добрия случай пак ще си останете приятели.А това че преди те е отрязала и сега те нарича "братче, брат ми" не ти ли говори нещо.Иначе ако пък имаш някъкви фантазии, че те харесва - жули Жеко да има![]()
Имам в предвид,че ако тръгнете ..нали ще ходите всичко ще ви бъде много яко .. и ще си прекарвате супер,но в повечето такива случеи след края на връзката т.е като скъсате няма да си останете същите приятели,което кофти ,защото не мисля,че си заслужава заради някакви чувства (повече от приятелски) да се съсипе едно дългогодишно приятелство.Преди време и аз бях така .Влюбих се в човек,който ми беше мн добър приятел ,но го осъзнах на време че не си заслужава и предпочетох да си останеме много добри приятели.И постепенно чувствата ми изчезнаха.Пожелавам ти успех!Първоначално написано от momche
![]()
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/...r%20Theory.htm прочети тва, ако не си го срещалЛично аз гласувам за 90% достоверност.
Щом те нарича братче, брат ми, а и преди това те е отрязала не ми се вярва да се получи нещо. По-добре да не рискуваш, но ти си знаеш![]()
Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Това е много интересно ... Прочетох го няколко пъти и го разбрах ... на 99% е вярно според мен ... Но в моя случай нямам много шансове но нищо не ми пречи да опитам![]()
ами пробвай за последно ,както казаха на КОледа стават чудеса!![]()
Руса кукличка
Напълно съгласна.Първоначално написано от pandelka
Смятам,че ако наистина държиш на нея не бива да разваляш това приятелство.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Защо да го разваля ? Мислех си че ако и го кажа по тактично с намеци няма да се стигне до там![]()
А според теб тя изпитва ли нещо повече от приятелски чувства към теб?
Да,естествено че може да се получи нещо прекрасно.Моята половинка продължава да бъде най-добрият ми приятел както преди връзката ни.
Но се замисли ако тя наистина не иска да променяте отношенията си,какъв е смисълът да и се обясняваш (отново).
оф и аз съм в такова положение дори и периода е такъв 3 4 годинисамо ,че не искам да развалям приятелството и за това си подтискам чувствата и си пробвам късмета с други момичета
![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Може...ще загубиш ценен приятел най-вероятно.Но пък понякога си заслужава
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Да ти кажа не знам ще се опитам да разбера .... ТИ как го чустваше преди да тръгнете ?Първоначално написано от sladkata_bebz
Кое си заслужава ? да се опита или да се загуби приятеля ?Първоначално написано от Remini
![]()
То не зависи само от това как ще и го кажеш.От знаечение е и как ще свърши тази връзка..!Първоначално написано от momche
Заслужва да се опита връзката.Първоначално написано от momche
Ако момичето държи на теб няма да се промени нищо между вас
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
ама разбира се.Любовта е виша и по-шибана степен на приятелство :P
Ще се опитам скоро и ще разбера ... Дано да си права![]()
+1 ... Напълно съм съгласна.Първоначално написано от pandelka
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .