- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за каква специалност мога да кандидатствам с математика?
такааа искам малко повече инфо защото не съм ориентирана изобщо каде как колко.. моля който знае да каже .. мерси предварително
Купи си справочник.Там има всичко, което те интересува. Че е доста дълго ако трябва да се обяснява
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
къде се продават тези справочници и има ли специални който трябва да купя?
Aрхитект, дизайн, вътрешен дизайн, инжинер, компютърен специалист....
Fall down seven times..
Stand up eight.
За много неща можеш да кандидатстваш![]()
iPurple изреди някоисега се сещам също и за икономика
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
икономиката е повечко теория от коклото математика..трябва да си по разговорлив и да имаш богат речник за да станеш икономист.. (е трябва и математика но знаеш лли си теорията с математиакат няма да имаш проблеми)
Най-вече икономическите специалности
Порови се в интернет, всичко си пише,
как може да тръгнеш да учиш нещо,
без да знаеш какво ще правиш по-нататък..
за това питам де.. но сега съм 11 клас и да се ориентирам лека-полекаимам време,но искам да се насоча,пък около мен няма много ориентирани в тази област
за това питам тук
С математика приемат навсякъде! Много са малко университететите които не приемат с математика. Спокойно!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
нещо свързано с администрация ? който е запознат да пише![]()
всъщност от изброените тук само инженер и компютърен специалистПървоначално написано от iPurple
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
освен математика ти трябва и още нещо
^Вече и математика не им трябва.
В СУ Математика и информатика с матура.
СмЕх.
За авторката - Финанси, Счетоводство и контрол, ала-бала...
Е айде бе , ти без математика ли влезе архитектура , не вярвамПървоначално написано от AliceSw
![]()
Вярно само една от оценките , но има своята роля.