- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вкууусни гланцове
Споделете за нааай - вкусния си глос. Марка, вкус, парички евентуално![]()
Просто адски си падам по вкууусни гланцове за вкууууусни целувки![]()
Последно имах някъв фрути на мейбълин, ама вече ми омръзна![]()
На Ейвън има едни с вкус на шоколад.
П.С-По лични наблюдения, момчета не се кефят на това, да целуват момичето, докато е с гланц, колкото и вкусен да е той.
Аз съм открила цаката-гланц с аромат на бира
и ще се лепят като мухи на мед.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ама ти да няма да си го хапваш тоя гланс![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
на Бруклин течните червила са сладки с вкус на карамел в пловдив са по 2.30лвАз съм доволна от тях и само такива си взимам
![]()
Гланц е бляскавото и мазно, нали?
Предпочитам балсамчета, ягодови, пъпешови, ванилови, бля-бля...:Д На Нивеа, Лиокрема, че и на Ейвън има едни мънички сУадички от време на време)
Имах един мнооооого вкусен, но не помня нито откъде беше, нито нищо за него ;dd Ноо .. искам пак такъв (inlove) На Ейвън също имах един много вкусен - свърши за една седмица.![]()
Stay up all night with the stars *
Avon- гланца с вкус на шоколад![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Както каза..ъ....Блаб....... тези на Нивеа балсамчетата са хубавки.
Аз си купувам на Нивеа с ягоди, череши или грейпфрут. Аз в сф си ги купувам по 3.70 някъде...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На Ейвън, тези плодовите са супер... много обичам с ананас и ягодка =)
Балсамчета 4eva <33.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
на Nivea миришат много хубаво ,но не съ вкусни аз имам един на Орифлей и е ужасно вкесен,но нз как се казва
П.П. и аз съм забелязала ,че момчетата не харесват мн мн гланцовете,защото аз като си сложа и после като се целувам с приятеля ми и и има само реакция "ЪЪЪ с гранц ли си"и почва да се облизва и да се бърше
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
на Nivea миришат много хубаво ,но не съ вкусни аз имам един на Орифлей и е ужасно вкесен,но нз как се казва
П.П. и аз съм забелязала ,че момчетата не харесват мн мн гланцовете,защото аз като си сложа и после като се целувам с приятеля ми и и има само реакция "ЪЪЪ с гланц ли си"и почва да се облизва и да се бърше
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от Seducti0n
+1![]()
![]()
по темата ами аз на Avon си ги харесвам много, но имах един на някаква фирма Classics не съм сиг дали се пише тъй и беше много вкусен нщ м/у шоколад и ванилия абе замина и беше за не повече от 3лв. ...![]()
Сега имам един на Орифлейм-малък розов,парва среща-first date.с вкус на шоколад е,супер е.цена-6 лева
балсамчетата и аз ги харесвам, обаче всичките на нивея и леокрема ми писнахаможе да пробвам някое плодово вазелинче
а новия dragon fruit пробвал ли го е някой и къв е точно тоя плод
![]()
Имах един на Leocrema с вкус и мириш на шоколад . Също от орифлейм имах онзи сочния гланц цвета беше Ooops и един с цвят и вкус на праскова![]()
Мм от Орифлейм имах балсамче със вкус на боровинкиа на Leocrema имах един с мирис на пудинг
![]()
Най-обичам черешовите и ягодовите, но първите много боядисват. На Нивеа харесвам балсама с ягодка, а на Yves Rocher имам също ягодов, но него не знам дали го има в България. А и май се води червило...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Балсамчетата на Leocrema има един с мед и мляко много е вкусенчак ми се дояжда като го помириша
има една сериа на ейвън "плодови балсами'(или нещо подобно) не съм ги ползвала но предполагам че ще са с някакъв вкус...нз. Иначе ми харесва как миришат някои от балсамоте на Нивеа и има още една марка но не помня как се казваше