- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 136 години.
ако не знаеш трите имена на Апостола се учат още в 3 клас (поне ние тогава ги учехме) сега сигурно се учат и в първи..Първоначално написано от ndle
не виждам остроумието, което МОЖЕ БИ си искал/а да внесеш в поста си..
ако ти не знаеш (не го казвам) трите имена, не значи че другите не ги знаят..
и човек се съди по делата, не по имената..
по-добре да си беше замълчал/а, защото в такава тема постове като твоите са жалки и леко дразнещи..
по темата:![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Апостоле винаги ще те помним!
А за всички които се гаврят и ръсят глупсоти - А вий сте идиоти.
Войни на Тангра
:S целта на поста ми беше по-скоро хората верно да се замислят и поне да научат нещо... ама веднага тряя ми кажат че се правя на някъв... а колкото до тва как излгеждал поста ми в темата.. не мисля че има някво значение... шото аз вече отидох до паметника вместо да пиша по форумите...
Дълбок Поклон пред Апостола Васил Иванов Кунчев-Левски! Нека неговата памет, неговото дело и име да дават вяра и сили и на нас, и на следващите поколения в борбата за оцеляване на Българската иденточност, защото докато помним Апостола и делото му, България и нас българите винаги ще ни има!
![]()
^ и в 12 клас ще учите, даже темата за Левски, Каравелов и Ботев ми е една от любимите.
свастика, прояви малко уважение, моля те. Да осъзнаваш и разбираш делата на човек, който е извършил нещо, което малко въобще в световен мащаб са или ще направят не е никакъв фанатизъм според мен.
Коментарът на "ученичката" няма да го коментирам, просто не заслужава. Хубаво беше, че още в 9 и 30 сутринта днес на паметника имаше оставени доста цветя и още и още хора идваха да покажат уважението си.
П.п. не си отправяйте междуличностни нападки поне в тази тема, нека я оставим чиста![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ето това намерих в нетаX каза: znae6 li kak s ekazva
X каза: 4ovekut , koito e podpisalsmurtnatya prisuda
X каза: na VASIL IVANOV KUN4EV????
X каза: imeto mu
Мария Боянова каза: извиниме но аз първо незнам,или в момента не мога да се сетя кой е този Васил Кунчев?![]()
аз съм 11 клас и даже вчера взехме урока за Раковски, а другата седмица за Левски
Безмълвна съм пред личността на Апостола на свободата!
Поклон и вечна памет !
О, бесило славно! Теб те освети
смъртта на геройте. Свещено си ти.
Ти белег си страшен и знак за свобода,
за коя под тебе гинеше народа,
и лъвът, и храбрий: и смъртта до днес
под тебе, бесило, правеше ни чест.
Защото подлецът, шпионът, мръсникът
в ония дни мрачни, що "робство" се викат,
умираха мирни на свойто легло
с продадена съвест, с позор на чело,
и смъртта на тебе, о, бесилко свята,
бе не срам, а слава нова на земята
и връх, от където виждаше духът
към безсмъртието по-прекия път!
Поклон.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Поклон Апостоле!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Най точно казано. Той е един от най великите българи и винаги ще бъде!!Първоначално написано от FockidyFockFock
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
защото не те напсува...което всъщност заслужаваш...бой, псуване и анален секс...нищо друго не заслужаваш ти.айде да не пълня темата с простотииПървоначално написано от Tokarev
Поклон!
Първоначално написано от Skillett
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
П.П.Който дори не знае дори трите му имена и родното му място,то той не заслужава да се нарича българин!Първоначално написано от tqnko
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
1837 - .... !
Дълбок поклон пред тази личност, караща ме да настръхвам, да се гордея, че съм българин. За Васил Иванов Кунчев каквото и да се каже все ще е малко, за това нека си спомняме по-често за него както и за другите хора борили се за това да не ходим с фесове.
Jebem te u usta, jebem te u oko
+1Първоначално написано от BlueAvalanche
Raise your fist!