- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 136 години.
ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ТИ ПАМЕТ!
"Тоз, който падне в бой за свобода, ТОЙ НЕ УМИРА!"
Васил Левски
Апостоле, няма друг като теб! ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ТИ ПАМЕТ!
А ето го и един от парцалите за сперма...Първоначално написано от psychopath
Чаках кога ще си отвориш лайняната устичка - така или иначе не можеш да направиш нищо по въпроса нали ? Думи дупки не правят...а при такива като мен дори и делата не променят нищо.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Спрете с тъпите коментари по темата. Кой какъв е стана ясно на всички. Поне не ни го завирайте в очите.
Токарев - позор си.
А ти каква си бе - хареса ли ти да лапаш карираните пишки ?Първоначално написано от Pliok0019
И ти си ясна - пеперудка и въртиопашка !
Боклуци, майка ви дееба бе, не в тая тема, селяни мръсни !
Tuk ne e mqstoto da komentirame takiva ne6ta. Ne me poznava6, dori nqma6 nabliudeniq nad men za da moje6 da ima6 kompetentno mnenie.Първоначално написано от Tokarev
Ako ima6 da mi kazva6 ni6to - kaji go na drugo mqsto, druga tema, Skype, LS...
Estestveno dori tova da e vqrno ne te pravi po-malko jaluk.
Ох, превземате се..
Не ми се коментира повече.. просто се превземате.
Знам, че след тоя пост ще ме опсуват едно яко, ама не ми пука честно да си кажа..
Дълбок Поклон Пред Светлата Му Памет (bg)
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
+300Първоначално написано от InnchetO
Това е смешно. Мисля че е много жалко лицемерие. Но в днешно време ако не си лицемер просто не ставаш... Не си модерен. Не се вписваш в обществото.
Всеки си решава сам за себе си какво да прави, кой да уважава, и как да показва уважението си. Квалификации са малко излишни, поне според мен.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тогава за какво е форумът изобщо? Нали точно тук трябва да изказваме мененията си.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
А доколкото за уважението - то е защото се вижда че в тоя форум е модерно. Няма уважение има лицемерие. Стила майна те води.... Вместо ти да водиш собствен стил...
Ми в такава тема може би е по-специфична ситуацията, поне аз така я усещам
Доста конформизъм вкарваш в картинката. Не, че го няма до някаква степен във всеки, но ти го издигаш в някакво изключително култово измерение, до което не е бил и едва ли ще стигне.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ей, мърльо, ако те хвана такъв ще ти забия, че няма да можеш да се освестиш години напред. И после да не се мъчиш ще те завлача у някоя канавка. Майка ти ще *** кретен мижав..ще си изкарва простотията върху най-светите българи и върху църквата. МАНГАЛ ЛИ СИ ИЛИ ТУРЧИН, КОЕТО Е ВСЕ ЕДНО ЗА МЕН-чумата да те тръшне.Първоначално написано от Tokarev
НЯМА ЛИ НЯКОЙ МОДЕРАТОР, МАМКА МУ, ДА ГО БАННЕ ТОЯ ИЛИ ПОНЕ ДА МАХНЕ ПОДПИСА МУ?!?!?
Жалко, че се наложи да го пиша точно в тази тема...
Много вярно..Първоначално написано от Kya
Всички пишат: "Поклон пред светлата му памет" ееми дай и аз да напиша, че да не остана по назад.. Що ли.. да ме имат всички за готиин и без мнение.. Оф..
Изкара го все едно ако не си християнин неможе да уважаваш нищо българско.. или поне аз така го разбирам това изреченийце..Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
И к'во ся? Аз съм атеистка и не трябва да имам никакво уважение към каквото и да било българско? И изобщо ако всеки си уважава характерното за религията, то атеистите к'во трябва да уважават ?? Нищото!?
-----
Айде вървете си губете мнението в лизане на гъзове на непознати по форумите..![]()
атеистка си ти...
^Мило момиченце, ...
Религията и народността нямат общо.Може да си християнка от някъде си и да не уважаваш българското, няма да казвам, че може да си мюсюлманин и да уважаваш българското, защото такова същество няма. Говорех за българското, защото каза нещо за Левски и за християнството, защото...ми виж му подписа.
^ айде пак глупостиможе да си мюсюлманин от Турция и да не уважаваш историческите ценности на друг народ, също изповядващ тази религия. Мислете малко...
За уважението към религията и към националността.
И какво ще стане като ми забиеш един? Мислиш че ще ми промениш мнението или че ще спра да говоря каквото мисля ?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Приеми че хората са различни както и гледните точки - за мен нито църквата нито тия българи са свети и това е...
Виждал съм ти снимките - определено съм по-бял от теб а и не е хубаво да кълнеш, защото за грешките на възрастните плащат техните деца и ще им се върне.
Заминавай да ти правят gokkun кюрдите и да ти четат корана и не се занимавай с неща в които сама не вярваш, а някъде си чула и видяла че така трябва...
Мисли малко и самичка - не всичко което правят другите трябва да го правиш непременно и ти.
Превръщате една хубава тема в пълна пародия.
За Левски или хубаво или нищо!