- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- метъл или пънк
ами значи аз и на двете мн се кефя и слушам всичките им подразделения... но се чудя как да се обличам... в смисал ,аз искам като пънкар , но тък мойте фр-та ми казват , че скинарите щели да ме бият... кажете някви мнения и без флейм плс!
Обличай се,както ти е кеф,а не както им е кеф на околните!!!
да съглсна съм с коментара над мен. ти си си човек и имаш право да се обличаш както ти е кеф. аз слушам метъл ама всички си мислят, че съм фешънка. просто метълски дрехи не ми отиват
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
не бе аз искам да се обличам така... ама като пънкар съм щял да дразня другите... и затва остава метъл...
![]()
Сега се обличай като пънк, а пък като станеш на 12- като метъл!
Първоначално написано от Loshotia
![]()
За да не те бият скинарите, що не се обличаш като скинар?!
Saatana vittu perkele hate crew!
Наистина умно... Подкрепям!Първоначално написано от Boot
Първоначално написано от Abigoria
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
еми тва че слушаш определен стил музика не значи че задължително трябва да се обличаш така, аз например съм метълка и мн ми харесва метълския стил на обличане, но не се обличам така шото.....нз и аз, а има и др нещо, има такива дето само се обличат като метъли,за да се правят на интересни и знаят там 2, 3 имена на групи, и вече се правят на големите метъли, аз сигурно съм 50 пъти повече метълка от тях, въпреки че като ме види някой не би си го помислил
иначе мн уважавам метълите и като цяли стила им.
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре, че си 50 пъти повече метълка от друго метъли, че иначе УЖАС!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
що тряя се обличаш според музиката
аз всеки ден съм различна пък слушам и метал и чалга като пия тъй че... не се ограничавай
imash psihi4eski problem ili si bavnorazviva6t [ti si izberi]![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Темата е развеселяваща...
флуфка или каквато си - ахахах
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
кво ти пука дали ще те бият ?!шоу да става.
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
skinarite sa zadrustenqci izobshto nqma da te dokosnat nai mnogo da ti kajat neshto typo..![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
що трябва да си като другите метъли които носят метъл блуски и са с дълги черни коса? имай свой собствен стил и не се влияй от другите хора или пък от музиката.
Първоначално написано от Stan4o123
^^![]()
![]()
спокойно..като разбереш какъв трябва да си за да не дразниш другите..ше ти се получат нещата...![]()
винаги можеш да стен фейк имо или фиешЪън![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
много глупава тема според мен (мое лично мнение) как ще се обличаш както другите искат , всеки има собствен стил пънкар или метъл ЛоЛ направо се изумих само да знаете позъорчета че метъл ставаш когато си роден нещо като слабост , незнам как да го нарека , като чуеш някоя песен (метъл стил) ти са иска повече и повече и по хард разбира се , много мразя такива който са били чалгари,емота изведнъж да претендират че са метъли за да се харесат на другите .... глупаво е всеки трябва да бъде такъв какъвто е .....
Първоначално написано от schoolgirl
ако питаш мен тея въпросните хора дет са били приятеля ти направо са минали покраи скинари. Мн рядко е да видиш истински скинари за сажаление.![]()
ПЪНКА НЕ Е САМО МУЗИКА А ИДЕОЛОГИЯ ВЕ СКАПАНЯЦИИИИИИИИПървоначално написано от Stan4o123
алуминий
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
обличай се както ти е кеф.Ние сме в държава на дразнители,качваш се в автобуса някой си е пуснал някаква чалгия която макар и на слушалки се чува из целия автобус.Голяма работа,че ще дразниш някой.
П.П. купи си някое защитно оръжие:електрошок,палка,бо с,нож (ама законно позволено е 7 см на острието и ако наръдаш някого ще си направиш досие,а с палката няма рани,електрошока е разрешен за самозащита.
Йога и мъдрост
Обличай си се както си искаш - що трябва да се съобразяваш с другите![]()