.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Полудявам ,незнае как ме обича вече

ходим около година,аз винаги и прах номерца,тч се вричаше в мен,даваше всичко.Винаги съм и казвал ,че я обичам обаче мислих че само съм свикнал.Късах я над 30 пъти тач една година за 2-3 дни после пак тръгвахме и пак си беше всичко окей...! Един път когато я скъсах и 5 дни по-късно я потърсих едвам се нави да е с мен...вечерта излезнах с друго момиче без да знае и когато се прибрах видях ,че е тръгнала с друг каза ми,че не ме обича вече...!тая вечер беше наох-трудната!тръгнах с друго момиче ,но не се получаваше...минаха 11-12 дни след което излезнахме на кафе,целувахме се ,но тя нзе какво чувства...вече трети ден излизаме,тч казва 4е ме обича но нзе как ...и може би трябва няколко дни да сме заедно ,за да видим какво ще се получи,тя ми обеща ,4е всичко ще е наред....!Какво да правя.Тя ме обичаше толкова ..мн!Дали ще мога да върна любовта й и как мога да го направя!!!???

ммм...гадничко си постъпил, мисля че трябва да поговорите, ако все още държи на теб...ама нз, може би и е дошло много, незнам дали един разговор ще промени нещата но....опитай!

ние излизаме заедно вече 3 дни от както скъсахме преди 2 седмици

Цитирай Първоначално написано от fe6an_alex
    ние излизаме заедно вече 3 дни от както скъсахме преди 2 седмици
    aaa, sorry sig ne6to ne sum te razbrala sorry

дам дали ще се оправят нещата или трябва да се откажа???

Остави момичето да си живее живота, с теб и твойте номера няма да е щестлива!
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

оф 4овек, аз тука съвсем се обърках, 5 пъти четох темата и пак не те разбрах сорръ наистина, виж мненията на другите надявам се че ще те разберат и ще ти помогнат
    Иначе.... според мен не се отказвай, винаги има шанс, дори и да е малък

Нещастник...

леко с мненията де

Град
    < 33
    Остави момичето да бъде щастлива . Честно ти казвам , ако на мен някой ми прави такива номера нямаше да чакам да ме къса 30 пъти , а още като видя що за стока е и че не си струва,щях да му бия шута .. Аз такива игрички не търпя .. Просто си улучил супер добродушно и мило момиче и е страдала супер много с тебе , не мислиш ли , че ще е добре да я оставиш да бъде щастлива ? Казвам ти най-чистосърдечно просто я остави , тя не заслушава да се държат с нея като с куче .. Хвани си друго момиче ( и се дръж нормално , а не да ги късаш по 30 пъти , щото тва в живота няма да ти помогне въобще ) .
    Actions speaks louder then words .. >.<

Кво леко с мненията , ти кви мнения очакваш бе? Късах я над 30 пъти , правих и номера , излизах с др без да знае ... как да си я върна? Ми няма да си я върнеш , ако е умна! Хубаво обичала те е , ама това не е обич , миличък! Тя не ти е играчка с която да играеш цял живот... голям идиот си! Нека се осъзнае момичето навреме и да не тръгва пак с теб , защото не я заслужаваш! Аман от такива използвачи като тебее

....

вие не разбирате ,аз се промених наистина...! това е най лошоточе сега не съм същия ледник....

Град
    Габрово
    Ти сам си си го направил. Може сега да си се променил, но.....нали знаеш - всичко се връща. Както казват хората - Разбираш колко ти е било ценно нещо, едва когато го загубиш завинаги.
    Както и да е , сега извода - ако е умна и й е останало малко достойснтво няма да се върне при теб. Даже ако пък е страдала достатъчно - ще ти го върне за всичко.
    Не ми се обиждай , но това твойто на нищо не прилича!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

ами съгласна съм със всички мнения по горе, много си и причинил, може би наистина трябва да я оставиш...

Мега фен
    Град
    София
    Много неграмотно си го написал.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Нищо не се разбира от малоумно написания пост...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Велико Търново
    За мен ти не си сериозен.
    Руса кукличка

...

ож тия критики... нз как съм го написал,не ме интересува,просто искам съвет!!!

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Много неграмотно си го написал.
    Ами от прост, глупав и загубен човек какво очакваш...
    А след като толкова искаш съвет -> П*тьо, земи се гръмни!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от fe6an_alex
    ож тия критики... нз как съм го написал,не ме интересува,просто искам съвет!!!
    Как очакваш да ти дадем съвет,след като толкова неграмотно си написал темата,че нищо не се разбира ...

А отностно това "аз се промених" ... Защо не се замислиш,че както ти си се променил,така и тя сигурно НАЙ-ПОСЛЕ се е променила и е проумяла що за идиот е обичала толкова време!?

еми тя колкото и да те е оби4ала след като си я наранявал толкова много незнам защо се 4удиш 4е незнае дали те оби4а то е пове4е от логи4но-наранена е много и незнае дали любовта и е достатъ4но силна за да ти прости.само да ти кажа-ако реши да се върне при теб и ти продължиш да се държиш с нея по същия на4ин ще си гоолям задник!!!
    I can't stop myself from loving you <3

Остави я! Постъпил си отвратително с нея. А това, че си се променил дори и да е така, това не заличава с магическа пръчка всичко, което си й причинил.
    I know I should stop believing ... !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нали си чувал поговорката "Успяваш да оцениш какво си притежавал само когато го изгубиш"
    Сори ама ти си се е*авал с нея както си искаш...Освен, че си унижавал като си я зарязвал над 30 пъти си ходел и с други момичета зад гърба й... Тя може много да те е обичала, но когато видиш, че на този, когото обичаш не му пука за тебе и не те бръсне за нищо, идва момент, в който си казваш "Абе чакай бе! Аз нямам ли си достойнство, че да продължавам да се унижавам така" и се променяш. В повечето случаи колелото се завърта както при теб По-добре я остави да си намери щастието при някой, който наистина ще я обича, защото моето лично мнение е, че те изобщо не я обичаш - просто си свикнал и ти е кеф да ти тича по гъза и сега, когато усещаш, че не го прави ти е терсене...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

еми ок,променил си се.Тя изглежда ти е била опитното зайче,сега си упражнявай промените с друга
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

всичко се връща
    правиш гадно гадно ти става след време
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми