- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Полудявам ,незнае как ме обича вече
Сам си си виновен,най-добре е да я оставиш да бъде щастлива,защото с теб определено не е била
Тъп си братле... ти най-вероятно ако тя пак се върне при тебе - ше я зарежеш на 3-тия ден... Аз ако бях на нейно място нямаше да те погледна отновоУспех \\//
Aбе,красавец сложи си един мокър компрес на главата и си лягай! Аман от такива,като тебе![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Първоначално написано от vesSynkaa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ще върнеш любовта й като не си такъв тюфлек.. и не забравяй, че всичко се връща
сърбай си попарата брато, момичето ти е прощавала 30 пъти, защо да го прави още веднъж ?
Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка!
От това, което успях да разбера от темата, ще кажа само, че сам си си виновен...!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Случайно тя да се казва Мария ?![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Всички веднага се нахвърлихте върху него,ама замислете се и момичето кво мекотело е...мразя такива безхарактерни хора,подметки!АА,че автора е неориентиран тъпак-yes бе!!
+1Първоначално написано от crushera
За какво да си върнеш любовта й?За да я тъпчеш отново ли?За нейно добро ще е да я оставиш![]()
offline forever!
Аз се сетих веднага за "всичко се връща 3 пъти повече и там където най-боли" ... И без това си се държал кофти, щом си си позволил тоя лукс и не си се замислил че в неините очи тя за теб не означава нищо не виждам що искаш да тормозиш това момиче
ако си сигурен,че искаш каквото и тя и че наистина я обичаш и че няма пак да излизаш с други пробвай,но го обмисли хубаво защото при един провал може отново да я нараниш![]()
Айде де ..Първоначално написано от JahSoldier
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Са ти да не си потърпевшатаПървоначално написано от JahSoldier
![]()
Бати лафа ше бъде ако ти си тази, за дето той говори![]()
към автора:ако можеше и по неграмотно да беше написал тематаПървоначално написано от princesa_viki
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз ако съм ще запозная орехчетата ти с кожения ми ботуш. Баси заради плъхове като теб изобщо съществува тоя форум, и психолог и психоаналитик е професия.
Не е страшно че има индивиди като автора - страшното е че ги търпим и им позволяваме да си го рзвяват както им падне.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аха.Първоначално написано от valdesbg
да кво искаш от неяПървоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
Колко още трябва да ти се моля да кажеш ..Първоначално написано от JahSoldier
![]()
![]()